pátek 1. března 2013

Sparkle in Paris

Milé čtenářky, tak nám začal březen a mě přepadla chřipka. Už jsem si gratulovala, že jsem zimu zvládla bez jakéhokoli nachlazení či nemoci, a teď to vypadá, že i já si to užiju. Bolí mě hlava, v krku, dutiny, uši, pořád smrkám... No však to znáte. Zatím se léčím přírodními prostředky (bylinkový čaj, zázvorový čaj z čerstvého zázvoru, multivitamin a Schizandra na odhlenění od Herbalife a do nosu mořský sprej Sterimar), tak snad to vše zabere. A Vám přeji hlavně hodně zdraví!

Oriflame přišel před Vánoci s novou vůní Sparkle in Paris a po očichání v katalogu jsem dospěla k názoru, že stojí za to ji vyzkoušet. Přála jsem si ji k Vánocům a Ježíšek byl moc hodný a donesl mi jak vůni, tak i deodorant, tělový krém a pěnu do koupele, abych to měla kompletní. Po dvou měsících používání je, si myslím, ten pravý čas na zhodnocení. Tělový krém, deodorant a pěnu do koupele jsem si nechala doma, parfém mám v Brně (proto nejsou výrobky vyfoceny spolu).

Zleva: Pěna do koupele, deodorant a tělový krém

Parfém




Začnu od deodorantu, koupelové pěny a krému. Líbí se mi jejich jednoduchý a luxusní design, ale co se týče vůně, tak mě trochu zklamaly. Všechny tři výrobky mi voní jako meruňka (respektive kosmetika s meruňkovou parfemací). Což o to, vůně je to příjemná, ale tak nějak vůbec mi nepřipomíná ten parfém. Nejvíce jsem si oblíbila deodorant, momentálně je to jediný deodorant, který doma mám a používám jej každý den. Je kuličkový, nelepí, nedělá bílé skvrny, nedráždí pokožku a opravdu ochrání proti pocení až do večera. Deodorant Vám tedy můžu jednoznačně doporučit. Já už si jej asi znovu nepořídím, protože deodoranty ráda střídám :-). Pěna do koupele, která se dá použít jako sprchový gel, je prostě normální pěna do koupele, nijak mě neoslnila, je příjemná a hezky voní, využiji ji, ale znova ji už nechci. Největším zklamáním je pro mě třpytivý tělový krém, který vůbec třpytivý není. Myslela jsem si, že jej využiji na plesy a podobně, ale obsahuje tak malinké třpytky, že téměř ani nejsou vidět. Opět je úplně stejně parfémovaný jako deodorant a pěna a používám jej na nohy, hydratuje dobře, akorát ta třpytivost se ztratila někde na půli cesty.

Parfém mě ovšem nezklamal ani trochu, podle popisu by měl vonět po vřesu vetiver, ostružinách a malinách. Já z něj ovoce cítím, ze začátku se může zdát trošku moc intenzivní, ale hezky se uleží a vydrží dlouho vonět. Když jsem jej na sobě měla poprvé (v lednu na plese), tak jsem si několikrát za večer říkala "kdo to tady tak hezky voní?" a pak mi došlo, že to jsem já. Používám jej ráda na zvláštní příležitosti, ale občas i na denní nošení a už mi jej hodně lidí pochválilo. Pokud máte rády výraznější, sladší vůně s ovocnými a květinovými tóny, vyzkoušejte jej. Kromě Eclat weekend je to jediná vůně od oriflame, která bez výhrad voní mému citlivému nosu :-). Moc se mi líbí i balení, které je elegantní a padne dobře do ruky.

Máte s řadou Sparkle in Paris nějaké zkušenosti? Či s jinými parfémy od oriflame?

Mimochodem, můj blog má už přes třicet tisíc zobrazení, za což Vám moc děkuji a jako poděkování brzo uspořádám giveaway ;-). 




5 komentářů:

  1. Já mám ze stejné řady ten třpytivý krém, a mně zas přijde, že se třpytí až moc. Na těle mi naštěstí tolik třpytek nezbyde, ale ruce mám jak vánoční ozdoba a musím je hned umýt. Od oriflame jsem milovala vůni Saga, kterou ale zrušili a od té doby nemůžu v parfumerii najít žádnou, která by mi vyhovovala tolik.

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle řadu vůbec neznám, ale na oko a podle popisu vypadá strašně hezky a příjemně!

    OdpovědětVymazat
  3. Vůni znám a řadím ji mezi to povedenější od Oriflame, mně osobně byla velmi příjemná.

    OdpovědětVymazat
  4. mám sprcháč a penu 2 v 1.. je to veľmi príjemná vôňa. za parfémov od nich sa mi veľmi páči pretty swan!

    OdpovědětVymazat
  5. Já ten krém teda naprosto miluju, mě přijde, že ty třpytky vidět jsou... ale zas jen někde pod světlem :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).