čtvrtek 28. března 2013

Spotřebováno, bilance za březen a radosti :)

Mé milé čtenářky,

je tady konec měsíce a já jsem ráda, že Vás mohu opět oblažit novým článkem na téma Spotřebováno a také Vám ukážu nějaké ty novinky.

Spotřebováno v Brně


Jelikož se mi spotřebovaných výrobků na konci března sešlo v Brně hodně, rozhodla jsem se je rozdělit na více fotek.

Zleva:

Dermacol Aroma ritual sprchový gel Sicilská pistácie: NE

Tento sprchový gel plnil svou funkci - krásně voněl a umyl mě, ale má dva, pro mě zásadní, nedostatky; nejde z kůže vůbec cítit, a to ani těsně po sprše, a docela ji vysušuje. Takže za mě ne.

Kondicionér Gliss kur Oil nutritive: ANO

Z výrobků Gliss kur jsem poslední dobou celkem nadšená, a tento kondicionér není výjimkou. Patří rozhodně k těm nejlepším z drogerie. Vlasy krásně uhladí, vyživí a provoní.


Freeman Papaya and mango 3 minute moisture conditioner: ANO

Tento kondicionér má čistě přírodní složení a nádherně jemně voní. Měla jsem jej od října, stačí jej použít málo, na normální vlasy (které mám já) bohatě stačí, na extra vysušené by byl asi málo hydratační. Ale já jsem si jej celkem oblíbila a asi si jej ještě někdy pořídím. Byla jsem moc spokojená i s šamponem a kondicionérem s papayou a mangem ve velkých, 400 ml baleních.


Dove visible care Softening sprchový krém: ANO

Tento sprchový krém se Dove opět povedl. Nádherná jemná vůně, luxusní hydratace a skvělá hustá textura, díky které jsem tento sprchový gel spotřebovala mnohem pomaleji než ostatní výrobky z této kategorie, jsou jeho hlavními přednostmi. Rozhodně Vám jej doporučuji. Měla jsem jej spotřebovaný už déle, ale psát článek o jednom výrobku moc nedává smysl, tak jsem ho zařadila do března :).

Saloos pleťový olej Růže: ANO

Tento olej jsem používala od listopadu 2011, vydržel mi tedy opravdu dlouho. Je ideální na noc, pleť vyživí a krásně provoní. Ráno je pleť hydratovaná, svěží a rozzářená. Nijak mě nedráždil, moc mi vyhovoval. Je to skvělý výrobek a Saloos je moje čím dál tím více oblíbená firma. 




Bioderma Atoderm Créme: ANO

Napíšu už jen jednu věc: naprosto nezastupitelný krém pro atopickou a suchou pokožku, navíc bez parabenů. Vydržel mi asi půl roku.

Sensibio H2O: ANO 

Někomu toto balení nevyhovovalo, ale mi vyhovuje velmi. Koupila jsem si tento týden novou Sensibio H2O (za 285 Kč, čili dost dobrá cena :) a nejspíše ji do této lahvičky přeliji. Toto dávkování mi umožnilo ušetřit celkem dost této vody, kterou normálně dost bryndám okolo. Vydržela mi asi pět měsíců namísto obvyklých tří (čtyř).

Heel relief cream od oriflame: ANO

V podstatě všechny krémy na nohy od oriflame jsou moc fajn, funkční a nohy (potažmo paty) doopravdy hydratují, a tento je z nich asi nejvýživnější. Na zimu byl moc fajn. Měla jsem jej asi rok.

Dermacol Aroma ritual tělové mléko Sicilská pistácie: NE

Toto mléko me zklamalo, připadalo mi, že absolutně nehydratuje. Hodinu po namazání jsem neměla pocit, že jsem se něčím namazala. Pro sušší pokožku jej nedoporučuji.


Spotřebováno doma

Doma jsem spotřebovala tři výrobky od oriflame, a ani jeden z nich už není v nabídce. Peeling na nohy byl z limitované letní kolekce a měla jsem jej asi třičtvrtě roku. Oriflame má ale ve stálé nabídce jiný moc fajnový peeling na nohy, který je skvělý, rozhodně Vám jej doporučuji k vyzkoušení :). Nad peelingem (vpravo nahpře) a krémem s názvem Tender care z řady Natural skincare mohu pouze zamáčknout slzu, neboť už se nevyrábějí, tudíž Vám je ani nemohu doporučit :-/. Měla jsem je moc ráda. Řada Natural skincare byla asi nejpovedenější řada, kterou oriflame kdy uvedl. Bohužel už v nabídce není.

Celková bilance za březen je tedy překvapivě nízká, dokonce mínusová, dvanáct spotřebovaných výrobků a jedenáct nových znamená  minus jeden výrobek. Pořídila jsem si věci, o kterých jsem psala v tomto článku, viz foto níže.

Březnové novinky
Ještě jsem si koupila nový Atoderm krém a vodu Sensibio a dnes ještě v dm dvě naprosto úžasně vonící tělové emulze od Baley s mandlovým olejem ( za 40 Kč by byl hřích koupit jen jednu) :). Vyfotila jsem Vám i složení, které je dle mého názoru dost fajn. Taky jsem si pořídila barevné korálky a gumičky, abych se správně jarně barevně naladila. Z těch korálků mám fakt radost, jsou boožííí :). Už se moc těším, až je budu nosit k letním šatům. Ale i k bílé košili jsou moc hezké.
Korálky na denním světle, spolu s ladícími náušnicemi, které už mám strašně dlouho

Výsledky nákupu v dm

Měla jsem tušení, že budou pěkné na bílé košili. A jsou :)

Těším se na Vaše komentáře a přeji Vám krásné Velikonoce :-). Ráda bych Vám také oznámila, že věci, které najdete v blogsale, jsou stále v nabídce. Jednu sadu jsem již prodala (za 150 Kč), ale dvě tam na Vás ještě čekají. Tak se podívejte :).

6 komentářů:

  1. Jsi statečná, že jsi tak málo nakupovala :). Pobavil mě kondicionér Papaya, ladí ti s přezdívkou ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla biodermu asi 3 dny, zjistila jsem že je to byč micelárka jako Ziaja a šla dál. Získala jsem za ni 350 Kč a mohla si pořídit aspoň něco vážně užitečného :D

    http://themakeupeuphoria.blogspot.cz/
    (na blogu probíhá GA, budu ráda když se připojíš)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám za tento měsíc aspoň +20 výrobků, jenom včera jsem koupila spoustu věcí v MACu. Ach jo, stydím se. Ale aspoň bude o čem psát na blogu :-D
    A Dove sprchový gely jsou hodně dobrý. Kdyby na to dali jinou nálepku, lidi by ho kupovali i za pětinásobek ceny.

    OdpovědětVymazat
  4. krásná bilance:) i já jsem si myslela, že tentokrát budu v nízkých číslech, ale bohužel.. nevydržela jsem to :D škoda těch produktů od Dermacolu, mám doma to pomerančové tělové mléko a hrozně se na něj těším.. asi kvuli vůni, ale jestli nebude hydratovat.. tak to budu taky zklamaná, uvidíme..

    OdpovědětVymazat
  5. Mám s tím dermacol sprcháčem úplně stejné zkušenosti! Nádherně voní a myje, to je jasné:D, ale po sprše vůně ta tam a suchá pokožka no. Ale pro tu vůni, kdo by odolal :D?
    Koukám, kolik spotřebovaných výrobků se sešlo najednou, to já nikdy tolik věcí nemám :).

    OdpovědětVymazat
  6. to tělové mléko s mandlovým oleje, co sis koupila mám taky :) je moc faaajn :) a jinak trošku nechápu, že jsou pořád tolik vidět ty sprcháče od dermacolu... mě ani moc nevoní :-/

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).