sobota 29. června 2013

Spotřebováno za červen a tradiční bilance


S posledním červnovým dnem je zde nejen vysvědčení a naděje na léto, ale také už tradiční článek na téma spotřeba versus novinky. V červnu jsem nakupovala sice jen dvakrát, ale zato pořádně :-). Celkem je to 18 kusů.

Zde můžete vidět novinky:





A co se spotřeby týče, také jsem se snažila.

Spotřebováno doma
Takže, co za červen padlo doma?

Sprchový gel Radox s vůní pomeranče: ANO

Pokud máte rády citrusové vůně, tento sprchový gel vás nezklame. A jako všechny sprchové gely od Radox je prostě boží.


Balea balzám a maska na vlasy s vůní kokosu: ANO

Co dodat, moji stálí pomocníci, díky nimž mám s minimální námahou krásné a lesklé vlasy. Jak můžete vidět v novinkách, pořídila jsem si kokosovou masku znova a kondicionér z řady pro blond vlasy.


Kokosový tělový olej Orange Saloos: ANO

Tento olej jsem si šetřila už od Vánoc. Opět je nejvhodnější pro ty z vás, kdo milujete citrusové vůně, spojení pomeranče a kokosu je neuvěřitelně lahodné a neodolatelné (ano, chtěla jsem to i jíst :). Skvělá hydratace, bio složení a dlouhotrvající (sexy) vůně, co víc si přát?

Tělový krém s aloe a melounem od oriflame: ANO

Tento krém byl velmi příjemný, vůně nebyla příliš vlezlá, dobře hydratoval a rychle se vsakoval. Nezanechává mastný film. A vůně melounu je opravdu velmi povedená a příjemná, na léto se tento krém hodí nejlépe díky svému nemastnému složení a osvěžujícímu účinku.

Sérum Bioderma Hydrabio: ANOOOO

Nepostradatelná věc pro suchou pleť! Toto sérum mi vydrželo přes rok. Používala jej převážně poté, když jsem si myla vlasy a tím pádem i obličej byl vystavený delšímu působení vody. Vždy jsem měla pocit velkého pnutí pleti i po namazání krémem, ale ten s tímto sérem prostě zmizel! A jak můžete vidět na první fotce, naštěstí už mám doma druhé. Hádám, že mi zase vydrží rok, což je skvělé, na jedno použití ho stačí vážně jen trošička.

Spotřebováno v Brně
Sprchový gel Fa sport: ANO

Sprchový gel byl součástí balíčku, který jsem obdržela k testování, a velmi jsem si jej oblíbila. Krásně voní, osvěží a nevysuší pokožku. Asi si jej někdy koupím znovu.

Lactacyd Femina: ANO

Tak tady je to jasné, můj stálý oblíbenec v oblasti intimní hygieny. Lahvička je sice prázdná, ale gel ještě není zcela spotřebován, přelila jsem jej do praktičtější lahvičky s pumpičkou.

Gliss kur šampon Oil nutritive: ANO

Tento šampon mi vyhovoval, mega balení 400 ml mi vydrželo půl roku. Je hustý, takže jej stačí použít málo vlasy jsou po něm hladké, hebké a voňavé. S klidným svědomím vám jej mohu doporučit.

Tvářenka Maybelline: ANO

Tuto tvářenku jsem měla snad ještě od tanečních a konečně jsem ji spotřebovala, tak z toho mám radost. V tomto designu se už nevyrábí, ale tvářenky od Maybelline jsou obecně kvalitní, dobře pigmentované a mají hezké, nositelné odstíny.


Dermacol invisible fixing powder: ANO

Zázračný pudr, bez kterého se rozhodně neobejdu, tento týden jsem si koupila nový. Žádný jiný pudr nevypadá na pleti tak přirozeně, vivat Dermacol! 

Deodorant Dove natural touch: ANO

Deodorant s velmi příjemnou jemnou vůní, dobrým účinkem a v praktickém balení, díky kterému jej vypotřebujete opravdu celý (teď mám místo něj Bourjois). Vydržel mi půl roku.

Takže celkem to máme 19 nových věcí (pudr Dermacol na fotkách novinek není) a 12 spotřebovaných, to znamená plus 7 nových výrobků. To není tak špatná bilance, jsem spokojená.

A co vy? Našly jste zde nějaký svůj oblíbený výrobek? A co jste spotřebovaly v červnu? Neváhejte mi do komentářů napsat odkazy na vaše články na toto téma :-).

P. S. U příležitosti 50000 zobrazení stránky uspořádám giveaway. Zatím jsme na 48027 zobrazeních, tak se snažte ;-).

5 komentářů:

  1. KOukám samé Ano :-) Gratuiluji, že sji byla s výrobky tak spokojená, to se mi stává málokdy! :-) Jinak..ten Tangle Teezer vypadá báječně, už po něm pokukuji pěkně dlouho! Já toho v červnu moc nespotřebovala, ale zamilovala jsem se do bronzeru hip trip od Catrice :)

    OdpovědětVymazat
  2. to je super ked sa ti podarilo nakupit veci, s ktorymi si bola spokojna, to je najlepsie!

    Inak pozyvam ta k sebe na SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli sis ještě nekoupila nový fixační pudr, běž si nejdřív do parfumérky vyzkoušet sypký transparentní pudr od Chanelu - je o dost jemnější. Mně po něm Dermacol připomíná písek. :) A nebo ho naopak nikdy nezkoušej, protože pak se k DC vrací už jen těžko. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raději mě nelákej! Už mám nový Dermacol Ale až budu příště v parfumerii, vyzkouším ten Chanel. A jaký dělá efekt na pleti?

      Vymazat
  4. Na ten kokosák jsem měla kuponek od DM, ale už tu mám ten klasickej, tak se mi nechtělo kupovat další... ale jak to tak čtu, stejně si asi pořídím nějakej s vůní. Třeba čokoláda, hmmm :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).