pátek 12. července 2013

Avéne Hydrance Optimale UV Riche

Už hodně dlouho jsem chtěla napsat článek o denním krému od Avéne a ráda bych to stihla, než jej spotřebuji :-). Měla jsem jej ve vzorku 5 ml a byla jsem z něj nadšená, proto jsem si pak pořídila i plnou verzi. Krátce řečeno: tento krém nemá chybu, ale je moc drahý (běžná cena je kolem 450 Kč). Já jsem jej sehnala se slevou za 300 Kč, což už jsem za něj ochotná (ochotnější) dát.



A teď trošku podrobněji. Tento krém má lehkou texturu a SPF 20, hodí se tedy podle mě spíše na léto. Jemně "čistě" voní, bleskově se vstřebává, nežmolkuje, je ideální pod makeup. Pocit hydratované pleti vydrží dlouho, vždy, když se s ním namažu, cítím, že pleť je svěží, rozjasněná, oživená. Nikdy mě nijak nepodráždil ani mi nezpůsobil pupínky, což by ani neměl, vzhledem k tomu, že je hypoalergenní. Pleť je po jeho použití hladká a jemná, efekt tohoto krému je opravdu viditelný. Vyrábí se jak ve verzi UV Légére, tak i ve verzích Riche a Légére bez UV. Někdy bych ráda narazila na akci typu denní a noční krém za cenu jednoho nebo tak :). Jsem z tohoto krému opravdu nadšená, ale nebudu si jej zatím pořizovat znova, mám teď jiné neotevřené krémy. Vám jej ale ROZHODNĚ  doporučuji, ovšem nejlépe s nějakou slevou. Cena je jeho jediná nevýhoda :). Co se Avéne celkově týče, tak mě vyloženě zklamala jejich micelární voda, která mě štípala v očích a lepila, mým stálým výrobkem, který mi nesmí chybět, je jejich termální voda a z krému jsem také nadšená.

Co vy a Avéne? Máte nějaký oblíbený výrobek, který byste mi doporučily?

P. S. 50000 zobrazení už bylo překonáno, takže brzy se můžete těšit na letní kokosové obdarovávání ;-) 

4 komentáře:

  1. Tento krém je super, taky jsem ho měla a byla jsem s ním vždy spokojená. Navíc je fajn, že má SPF, na léto se to hodí:)

    OdpovědětVymazat
  2. Neni nad ich termálnu vodu! Už som minula 3balenia :)

    OdpovědětVymazat
  3. S micelárkou od Avéne mám stejné zkušenosti. Krém jsem ale nezkoušela, a asi ani nebudu, protože mám seznam několika, které chci vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám doma od Avene hojivý antibakteriální krém, ale jelikož neobsahuje žádný ochranný faktor, tak ho budu používat pouze jako noční krém. Koupila sem ho v lékárně za necelých 400kč a už se těším až doplácám krém+serum od Garnieru a vrhnu se na Avene.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).