sobota 13. července 2013

Včerejší nákupy

Milé čtenářky,

sešlo se několik příznivých okolností: úspěšně jsem ukončila kurz TEFL: Teaching English as a Foreign Language, obdržela jsem část výplaty za překlady a v Brně mají všude příjemné slevy. Rozhodla jsem se tedy, že včerejšek bude ideální nakupovací den, bylo potřeba se odměnit :-). Nakupovala jsem s kamarádkou z kurzu, která se ale bohužel příští týden vrací do Ameriky (je z Miami), takže jsme si udělaly takové holčičí nakupovací odpoledne. Nakonec jsem si pořídila čtyři kousky v Promodu, což je moje oblíbená značka, ale nakupuju tam zásadně ve slevách, za plné ceny jen když mě něco fakt hodně zaujme. Dlouho mě tam ale nezaujalo nic, ten styl mě poslední dobou vůbec neoslovoval, o to jsem byla překvapenější včerejším úspěchem. Rozhodně se tam zajděte mrknout, mají velký výběr a fakt dobré slevy, já jsem nakupovala v Promodu na Masarykově ulici.A co jsem si vybrala? Dlouhé malinově červené lněné kalhoty (z původní ceny 499 zlevněné na 300 Kč), puntíkovaný top se zavazováním vzadu (je úžasně elegantní a zároveň pohodlný, původně stál 799, se slevou 319 Kč), klasické bílé kahoty (úplně jsem se do nich zamilovala, ze 799 byly zlevněné na 500 Kč) a úžasnou lehoučkou letní sukni (ta původně stála 999 Kč, po slevě 499). Ceny jsem uvedla proto, ať máte představu o výši slev :-).



Ukázka kalhot a halenky s Právnickou fakultou a neznámou paní v pozadí :)

A taky jsem byla v parfumerii Marionnaud, kde mě nejdříve zaujal refan na parfém, a to zejména kvůli tomu maličkému přibalenému trychtýřku (viz foto), který se hodí nejen na přelévání parfémů, ale i šamponů, krémů a podobně. Dlouho jsem něco takového sháněla a Travallo mě příliš nenadchlo, a na všechny tyto jejich doplňky Marionnaud mají teď navíc slevy. tento refan mě stál celých 100 Kč a je opravdu dobře vymyšlený, svrchní stříbrný obal ukrývá skleněnou lahvičku s rozstřikovačem, nehrozí vylití ani otevření. Obal na mě působí elegantně a sofistikovaně.



No, a kamarádku moc zaujalo Artdeco (tuto značku z USA nezná) a Bourjois. Koupila si tedy makeup Healthy radiance, o kterém jsem psala nedávno a bronzer/tvářenku od Artdeco. No a jak se tam nad tím bronzerem rozplývala, tak jsem si řekla, že ho potřebuju taky. Je nádherný, miluju ho, článek bude brzy :-). Je to tedy nejdražší produkt (kromě parfémů), který momentálně vlastním (stál necelých 600 Kč), ale má krásné a univerzální barvy a hádám, že mi vydrží velmi dlouho a prozatím mi stačí jen dívat se na ten nádherný obal. 




Co vy, jak se máte v červenci? Nakupujete v letních slevách? Co jste si koupily pěkného? A jak se vám líbí moje nákupy?:-)

6 komentářů:

  1. Bronzer je boží, vůbec jsou to vydařené nákupy. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super nákupy, sa divím, že sme sa niekde v obchode nestretli :)) Tie červené nohavice by som brala, a Artdeco milujem, takže nemám čo dodať :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, ten bronzer/tvářenka je opravdu nádherný, ten bych si dala líbit!

    OdpovědětVymazat
  4. Hehe, taky jsem tou dobou zběsile brázdila obchody. Mám nové čtvery šaty a nikam v nich nejdu, protože jsem v nich tlustá. :/ Ale to jsem trochu odbočila... Bronzer je krásný, ten se ti povedl!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásně jsi se odměnila. Moc se mi líbí ta puntíkovaná halenka a k artdecu není třeba nic dodávat. Jen, že je krásný, multifunknčí:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).