pondělí 21. října 2013

Béžová růže od Bourjois a překvapení pro vás :)

Milé čtenářky,

po nějakých technických problémech s bloggerem (nešlo mi udělat téměř nic, podívat se na příspěvky, napsat nový příspěvek atd.) se snad vše samo úspěšně spravilo tím, že jsem se odhlásila a opět přihlásila na svůj účet. Nevím, jaktože to zafungovalo až nyní, ale to jsou zkrátka ty záhady mezi nebem, zemí a internetem. Tématem dnešního článku jsou nové stíny (tedy spíše stín) od Bourjois, které jsem si koupila v Paříži. Jedná se o monostín v odstínu Beige rose, dal by se tedy přeložit jako Béžová růže. Jeho koupi jsem měla v plánu už dlouho, ale až v Paříži se sešlo několik příznivých okolností: stál ve slevě asi čtyři Eura, jedná se o stín z limitované edice vydané k příležitosti stopadesátiletého výročí Bourjois (z té limitované edice jsem si chtěla něco pořídit, ale u nás nebyla moc k dostání) a je to odstín, o kterém jsem věděla, že jej stoprocentně využiju. Jedná se o béžový, velmi přirozený stín, který je výborně pigmentovaný a skvěle drží, obzvláště po aplikaci na mokro. Lze jej použít samostatně nebo v kombinaci s ostatními stíny, jako bázi, jako rozjasňující stín do vnitřního koutku oka, jako rozjasňovač pod obočí či jako rozjasňovač na lícní kosti. Jeho využití je zkrátka všestranné. No a teď už fotodůkazy místo slibů :-).

Monostín Beige rose


Oční stín Beige rose a řasenka Volume glamour max (oboje Bourjois)


Stín jsem použila i jako rozjasňovač na lícní kosti

Stín na ruce, aplikace namokro
Já jsem s tímto monostínem zatím velice spokojená, momentálně je to asi můj nejoblíbenější stín, který používám téměř při každém líčení. Podle mě se jedná o stín, který využije při líčení téměř každá dívka či žena. A proto jsem se rozhodla, ještě v Paříži, koupit tyto stíny dva a jeden vám věnovat v giveaway :-).

Takže, tramtadadá - GIVEAWAY!!!

Vyhrát můžete: stín Beige rose z limitované edice, miniaturka (5 ml) parfému Dolce vita od Christiana Diora a vzorek nového  rozjasňujícího makeupu od Bourjois Happy light, v nejsvětlejším odstínu 51.

Výhra v giveaway

Detail parfému
A jaké jsou podmínky?

1. Být mým čtenářem přes GFC.
2. Dát "like" mojí stránce na Facebooku: tady, a napsat do komentáře, pod jakým jménem mě tam sledujete.
3. Mít blog, kam opravdu píšete, a být ochotné napsat o výhře v giveaway minirecenzi, až výrobky vyzkoušíte, a v článku zároveň uvést odkaz na můj blog
.
4. Nepovinná podmínka:  Pokud budete sdílet odkaz na giveaway na svém blogu nebo veřejně na FB, můžete zanechat druhý komentář s odkazem, kde giveaway sdílíte, a zvýšit tak své šance na výhru.

Soutěž končí s koncem října, to jest 31. 10. 2013, ve 13:00.

Vítězku vyberu losováním. V komentáři prosím uveďte, proč vás výhra láká a také odkaz na váš blog. Emailovou adresu uvádět nemusíte, po ukončení soutěže vítězku vyzvu, ať se mi na email ozve sama. Doufám, že je vše jasné a že se vám moje malá francouzská giveaway bude líbit ;-).


Přeji vám krásné pondělí! :) A mimochodem, toto je můj dvoustý příspěvek ;-).

22 komentářů:

  1. Nedivím se, že jsou tyhle stíny tvé oblíbené - já mám moc ráda právě takovéhle jemné, světlé, rozjasňující odstíny. Konzistence vypadá skvěle, jsou krémové?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, jsou normálně suché, ale při aplikaci namokro jsou krémovější. Jo, a soutěžíš, nebo ne? :)

      Vymazat
    2. Nesoutěžím, nejsem bloggerka. :-) Díky za odpověď; kdyby byly krémové, tak je snad začnu shánět, ale i takhle vypadají božsky!

      Vymazat
  2. Tak tuhle barvu bych využila na 100%, přesně podobný odstín je krásná barva jako základ, pod obočí, a sama o sobě umí takový ledabyle upravený vzhled... :) Miniaturka parfému je rozkošná a vonět diorem je přeci sen. A vzoreček makeupu se hodí vždycky, protože moc ráda zkouším. :)
    Odkaz asi znáš, ale pro jistotu: carre-de-sucre.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno splňuji. Jinak přesně takovéhle stíny hledám. Něco univerzálního přes celé víčko a zároveň jako rozjasňovač, dokonalé! :) Balení snad ani nemusím komentovat, nádhera. Bourjois mám hrozně ráda, ale štve mě, že právě u nás nejsou prodejné makeupy v odstínech 51 :/
    A gratuluji k dvoustému příspěvku! Jen tak dál! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi odstíny makeupů mě taky Bourjois štvou, ale právě tento je u nás dostupný i v tom odstínu 51, tak snad se vše v dobré obrací :-). Díky za hezký komentář!

      Vymazat
  4. Já největší francofilka mám od Bourjois vyzkoušené akorát řasenky. Stydím se a třeba budu mít díky Tvé soutěži příležitost to napravit. Už jen to balení, áchicách. Všechny podmínky splňuji, tak nezbývá než 3x plivnout pro štěstí a Tobě popřát minimálně dalších 200 příspěvků. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. když jsem četla recenzi, tak jsem si říkala, jaká to je škoda, že se ke stínu jen tak nedostanu a giveaway v závěru mě opravdu hodně potěšila. v poslední době si oči líčím jenom nenápadnou hnědou, takže by se mi hodily. Bourjois je navíc jeden z mála, kdo umí světlé odstíny makeupů, takže věřím, že by mi sedl i vzoreček. A vůně, to už je taková třešnička na dortu.
    navlastnikuzi.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. splňuji :) ráda bych vyzkoušela ten makeup, navíc nejsvětlejší odstín, to je pro mě jako dělané... stíny Bourjois jsem měla a byla jsem nima nadmíru spokojená, ale nedávno mi došly a tyhle jsou naprosto nádherné, ta krabička je krásná a i barva by mi sedla. a parfémek je moc krásný, Dolce Vitu mám nevím proč spojenou s dětstvím, myslím, že ho mívala mamka, když jsem byla menší, takže pro mě je to taková notalgická vůně :) tak si budu děsně držet palce! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně takovéto neutrální stíny mám moc ráda! Zatím jsem si vystačila s Alverde, ale tento vypadá také moc dobře.. :D
    Martina Koubová
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  8. OCH!!!
    Hned jak jsem je viděla, tak jsem propadla trochu smutku - nemám iluze, že bych je tu sehnala :-/ Tedy pokud na mě nesedne to štěstí je vyhrát :-)
    Strašně se mi líbí ta barva! Něco v tom stylu mám z paletky MUA Undressed, ale prostě není to ono, ta kvalita.... a tyhle jsou i hezčí odstín. Navíc to balení. Blázním po "malých kulatých krabičkách", jak jsou praktické, to zrcátko a vůbec všechno. Stíny bych využila i na projasnění a možná by se dalo i pod obočí...? Achjo. Musím vyhrát :-DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PS.- FB sleduji jako Cosmetic Jam.
      mail: cosmetic.jam@gmail.com

      Vymazat
    2. Ano, pod obočí jsou také krásné :-). No, pokud budeš sdílet soutěž na blogu nebo veřejně na FB, tak můžeš přidat ještě jeden soutěžní komentář ;-).

      Vymazat
  9. Sdílím na svém FB Cosmetic Jam, tak přidávám ještě jeden komentář :-)
    https://www.facebook.com/CosmeticJam?ref=hl

    OdpovědětVymazat
  10. Ráda se zúčastním, sleduji na FB jako Magdaléna R. :-)
    magdalena.rychtova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. milá Papayo, děkuji za pozvání, přiznám se, že nevím, zda splňuji podmínku GFC, ono totiž nevím proč, ale už několik měsíců vůbec nevidím ani u sebe na blogu ani na cizích blozích sledovatele a nejde mi sledovat další... tedy v práci mi to funguje, ale doma ne... ale v praxi tě sleduji :)
    stín má úžasnou barvu, takové neutrální barvy se mi líbí a tak nejak nejlíp se v nich cítím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že Ty jsi byla jedním z mých prvních čtenářů. Takže klid, nestresuj se :).

      Vymazat
  12. Jsem ráda, že jsem Tě objevila, protože Bourjois mám moc ráda :-) A ten make-up bych chtěla vyzkoušet už delší dobu :-) FB sleduji jako Adriana Vídeňská a GFC tuším jako Aprincesna, je to se mnou nějaké složité..jinak blog píši kraskadne.blogspot.cz, kde by recenze byla milou samozřejmostí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvěle, děkuji moc :-). Na blog se ráda podívám.

      Vymazat
  13. Ahojky :) Bourjois přímo zbožňuju, strašně ráda bych od nich něco vyzkoušela, ale nějak jsem se k tomu ještě nedostala. Jinak na facebooku tě sleduji jako Vendula Navrtáilová Schindlerová.
    Adresa mého blogu: http://muffins-and-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. ahoj, super giveaway, nejde se nezúčastnit! o healthy mix makeupu už jsem dost slyšela, takže ráda vyzkouším nějakou tu jejich dekorativku. zatím jsem si koupila jen sprchový gel a zalíbil se mi tolik, jako tobě :)
    na fb tě sleduju jako veverka vesmírná a odkaz sem na giveaway sdílím na kuchticka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! V tom případě můžeš přidat ještě jeden komentář a zvýšit tak šanci na výhru.

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).