čtvrtek 14. listopadu 2013

Něco nového

Milé čtenářky,

dnes jen velmi krátce, ukážu vám novinky, na jejichž recenze se můžete těšit a také jednu z věcí, která bude součástí vánočního balíčku pro vás.

V dm jsem využila slevový kupon na 50% slevu na všechny výrobky Nivea. Po dlouhém vybírání jsem se nakonec rozhodla pro tužidlo na blond vlasy, denní krém (výhledově můžete očekávat srovnávací recenzi s denním krémem od L´oréalu) a gel na intimní hygienu s názvem Double effect. Normální sprchový gel z této řady mám moc ráda, tak uvidím, jak mi bude sedět tato varianta.


Také jsem si včera vyzvedla balíček od Saloos (takové předčasné Vánoce) s výrobky k testování, který obsahoval čtyři věci pro mě: masážní olej Devatero kvítí, Meruňkový olej, osvěžovač vzduchu Litsea Cubeba a Kokosovou péči s vůní čokolády. Na všechny výrobky se moc těším. Pátá věc z balíčku je pro vás, a to vpravo dole. Jedná se o novinku ze sortimentu Saloos: tělový biopeeling s vůní Mojito, který bude součástí "vánočního Pájaboxu".


To je momentálně vše, mějte se krásně a já jdu zase na diplomku.

Co jste si na podzim pořídily vy?

14 komentářů:

  1. taky jsem si teď kupovala olejíčky Saloos, provozuju OCM a říkala jsem si, že s jejich výrobky nešlápnu vedle :) tu pokojovou vůni vůbec neznám!
    a Niveu jsem taky využila, udělaly jsme s kolegyní velký společný nákup, taky jsem si pořídila ten Intim gel, jsem s ním spokojená a i na holení je super. a dostala jsi k nákupu ponožky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ponožky jsem nedostala :). Ani mi je nenabídli. Původně jsem si chtěla koupit víc věcí, ale zrovna v té dm, kde jsem byla, je neměli, tak jsem aspoň ušetřila. Jinak OCM asi zkoušet nebudu, ale zajímá mě, jak to funguje.

      Vymazat
    2. já to pak sepíšu na blog, ale ještě je brzo, zatím jsem olejovala jen třikrát, ale i po prvním už je docela vidět efekt.
      no už je asi nemají, je to delší dobu, navíc třeba my jsme měly dostat jen jedny, ale jak je vytáhla zpod pultu, tak jsme udělaly všechny tři jéé a slečna byla tak hodná, že nám dala troje :D

      Vymazat
  2. Krásný Saloos, mám ho zkrátka moc ráda. :)
    Niveu Intimno mám v růžové variantě a moc spokojená nejsem. :) Ale aspoň jsem se slevou nakoupila vánoční dárky pro rodinu, takže sleva na Niveu super. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pekna nadielka. Ten telovy biopeeling by som brala hned:) Nejake prirodne osviezovace som tiez uz pozerala, ale zatial nemam ziadny. Celkom by ma zaujimalo, ako dlho ta vona vydrzi.

    OdpovědětVymazat
  4. devatero kvítí miluju, tak božsky voní!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty Saloos věci bych ti hned zabavila. :) Na co se používá meruňkový olej? Na obličej?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem z nich nadšená :-). Jo, dá se použít na obličej i na tělo, mám jej v plánu používat jako noční péči na obličej. Moc si jej pochvalovala Sabina ze Světa podle S., tak jsem zvědavá.

      Vymazat
    2. A peeling bude součástí chystaného vánočního boxu, tak třeba se Ti poštěstí :).

      Vymazat
  6. Ten peeling taaak božsky voní, že? :) To byla moje láska na první počuch (já bych se ho vzdávala horko těžko :)) A snad ti bude meruňka taky vyhovovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, že to je dárek, jsem jej neotevírala, takže tím jsem si to trochu usnadnila :). Ale voní i přes obal! Na meruňku jsem zvědavá, určitě se tady objeví mé hodnocení.

      Vymazat
    2. Aaaa, to já bych si aspoň ňuchla :D

      Vymazat
  7. Moc se těším na recenze. :-) Ach, kokosová péče od Saloos :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Značku Saloos ešte zatiaľ nepoznám, ale keď niečo uvidím v drogérii, kúpim si. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).