sobota 2. listopadu 2013

Spotřebováno a nákupy (září a říjen)

Milé čtenářky,

rozhodla jsem se opět spojit Spotřebováno za dva měsíce, protože na konci září jsem byla u spousty produktů téměř na dně, ale nebyly úplně vypotřebované. Tím pádem je jich dost a zároveň jsem nakupovala docela málo, z čehož mám radost. Nejdříve vám tedy ukážu produkty, se kterými jsem se rozloučila, a na konci článku najdete novinky.

SPOTŘEBA

Spotřebováno doma


Doma to bylo celkem dvanáct věcí, a to:

Deodorant Sparkle in Paris od oriflame: ANO: Byl příjemný, nedráždil, fungoval, jemně voněl, mají ho myslím zase v nabídce. Vydržel mi od Vánoc až do září, střídala jsem jej ještě se sprejem od Adidas.

Podkladový lak Saloos Hard as nails: NE: Očekávala jsem zpevnění nehtů, a nic se nekonalo, pořídím si teď zpevňující lak od Four Seasons, tak jsem zvědavá.

Vichy Idéalia krém na obličej: ANO: Tento krém jsem měla ze Senzaboxu, krásně voní, hydratuje, na léto byl ideální.

Antibakteriální gel na ruce s mandarinkou a tea tree od oriflame: ANO: Toto je můj favorit mezi antibakteriálními gely, krásně svěže voní, nelepí. Za léto padla celá lahvička, nový jste mohly vidět v srpnových novinkách.

Bioderma Atoderm Créme: ANO: Můj nejoblíbenější univerzální krém, navíc teď se vyrábí bez parabenů, co víc si přát. Vydržel mi osm měsíců.

Miniaturka parfému od Ralpha Laurena s názvem Lauren: ANO: Toto byla pro mě hodně zajímavá vůně a rozhodně bych se nebránila většímu balení. Je to vyloženě klasická vůně, a nepodobá se jí žádný jiný parfém, který znám.

Parfém DKNY Red delicious: ANO: Co naplat, jablíčka já ráda. Tato verze je velice příjemná a sexy.

Laquer thinner (ředič laků) - růžová lahvička s kapátkem: NE: Moc to nefungovalo, smrdělo to, víckrát to nechci.

Myvain Nature baths tělové mléko: To je ta šedozelená tuba mezi ředičem laků a výrobky od Baley. Bylo zcela přírodní a moc fajn, hydratovalo a rychle se vstřebávalo, ale bohužel vám jej nemůžu doporučit, protože to byl dárek z Islandu.

Garnier Vyhlazující denní krém: ANO: Stále jeden z mých nejoblíbenějších obličejových krémů, hodí se spíše na léto, je velmi svěží a lehký, přitom dostatečně výživný.

Šampon a kondicionér Balea pro blond vlasy: ANO: Už jsem je tady chválila několikrát, kondicionér už mám doma nový a co se šamponů týče, tam dodělávám staré zásoby.


Spotřebováno v Brně





V Brně je toho taky dost, celkem šestnáct výrobků :-). Shora a zleva:

Maska Gliss kur s bambuckým máslem: ANO: Masky od Gliss kur jsou mé oblíbené, momentálně mám v plánu pořídit si novou od L´oréalu.

Face quencher Radiant C od Herbalife: ANO: Velmi příjemný rozjasňující osvěžovač na obličej, dostala jsem jej jako dárek, lahvičku s rozprašovačem plánuji ještě nějak využít. Používala jsem jej hlavně pod obličejový olej Saloos, teď jsem ho nahradila termální vodou Avéne.

Skupinka dekorativní kosmetiky: troje stíny a lak better than gel nails top sealer od essence: Dopotřebovala jsem stíny od Manhattan a růžový stín z dvojice stínů od Mary Kay, s oběma jsem byla spokojená. Dále jsem se rozhodla vyhodit zbytek zelených stínů od Avonu, které jsem měla ještě snad od gymplu.

Olej na nehty od essence (vedle krycího laku): Vyhazuji. Nic nedělal, takže šel do koše...

Zesvětlující sprej na vlasy od Johna Friedy: ANO: Tento sprej jsem měla hodně dlouho a byla jsem s ním spokojená. Ačkoli neobsahuje peroxid, vlasy opravdu přirozeně a postupně zesvětlí, hodí se obzvláště v zimě :). Asi si ho někdy pořídím znovu.

Mycí gel Intima od Altermedu: ANO: Asi je jasné, k čemu tento gel slouží. Kupovala jsem jej v dm, 200 ml stojí kolem stovky, ale vydržel mi opravdu dlouho, asi čtyři měsíce. Není parfémovaný, nedráždí a zdá se mi, že myje lépe než Lactacyd.

Balzám na rty apple and melon od Body basics: Tento balzám jsem měla moc ráda, kvůli vůni i skvělé hydrataci, ale bohužel vám jej nemůžu doporučit, protože Body basics už u nás skončilo...

Tělové mléko Dove s bambuckým máslem: ANO: Už jsem ho tady chválila, krásně voní a skvěle hydratuje, stačí jej použít trošku, skvěle se roztírá a dlouho mi vydrželo, měla jsem jej od března.

Krém na obličej Avéne Hydrance Optimale SPF 20: ANO: Tento krém mi zcela vyhovuje, odrazuje mě jen vyšší cena. Tubu jsem rozstřihla a stále tam ještě na pár použití zbývá.

Deodorant Bourjois minéral: ANO: Tato zelená varianta mi voní nejpříjemněji, už mám za něj náhradníka :). Neobsahuje aluminiové soli ani parabeny, přesto funguje skvěle.

L´oréal perfect slim pro: ANO: Vyhrála jsem jej u Bald and Pale. Tento zeštíhlující gel má viditelné účinky, takže za mě ano, ale teď si jej kupovat nebudu. Chci místo něj vyzkoušet peeling a masážní olej na celulitidu od Alverde.

Aloe vera gel od Forever living products: ANO: Čistý aloe vera gel je skvělá věc, na pupínky, bodnutí hmyzem, vyrážky, spáleniny....Dá se zkrátka použít na všechno. Nový si ale nyní pořizovat nebudu, poslední dobou jsem ho moc nepoužívala a nechybí mi.

A poslední věc: Sprchový gel od Bourjois Wake me: ANO: Ze sprchových gelů od Bourjois mě ještě žádný nezklamal, pokud máte rády vůni citrusů, vyzkoušejte jej.

NÁKUPY

Nákupy v Brně

Nákupy doma

Nákupy z Paříže


Nakupovala jsem, jak už jsem předeslala, celkem málo. Dva výrobky na vlasy (kondicionér a uhlazující sprej), dva deodoranty (které mi došly) a zbytek tvoří dekorativní kosmetika. Dvě řasenky, dvoje stíny, jedna rtěnka, báze pod oční stíny, dvě tužky na oči a korektor.

Celkem to máme 28 spotřebovaných a 14 nových věcí, takže -14 výrobků. Říjnovou výzvu jsem sice cíleně nedodržovala, ale skoro to vypadá, že ano. Rozhodně chci takto pokračovat, příští měsíc se rozloučím s několika parfémy a asi dvěma řasenkami.

Doufám, že se vám článek bude líbit, a budu ráda, když do komentářů napíšete odkaz na své "spotřebováno".





10 komentářů:

  1. Super článek, líbí se mi u tebe konečné hodnocení "ANO" či "NE", takže popřemýšlím, do čeho bych i zainvestovala :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi ve spotřebovávání úspěšnější, než já! :) Mám jenom 8 spotřebovaných kousků.
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  3. Já spotřebováno nepíšu, jelikož nemám tak velkou spotřebu :(
    Jé ten balzám od body basics si vzpomínám, když jsem byla menší tak mi ho dala ségra, pak jsem ho po několika letech objevila v nějaké krabici a ještě pořád krásně voněl :D Jinak, to ani nevím že body basics u nás skončil :(( těšila jsem se, že si ho někdy sama koupím :)

    lucysworlds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. závidím tolik kousků spotřebovaných! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Bourjois Mineral mam vyskusany v sprejovej forme, bola som velmi spokojna a v rezerve mam dalsi, ale ani ta gulicka nevyzera zle... a tu su moje spotrebovane http://thebeautycouloir.blogspot.sk/2013/10/spotrebovane-produkty-9.html

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná spotřebovaná hromádka, a Four seasons si pořiď, já ho mám moc ráda! :)
    A asi se mrknu po tom zeštíhlujícím gelu, viditelné výsledky, to zní skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná spotřeba! Four seasons ti rozhodně doporučuju, používám jej od jara a mám po něm naprosto nádherné, pevné nehty

    OdpovědětVymazat
  8. ten bourjois sprchovy gel me laka:)
    zvu te ke mne na blog na giveaway o kabelku:)
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,
    mohla bych poprosit o recenzi na Bourjois Happy Light?
    Bourjois je má nej značka a jsem na jejich novinku opravdu zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, recenze bude někdy v příštím týdnu :). A až pošlu balíček z giveaway An., tak se objeví i u ní na blogu (dám sem pak odkaz).

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).