středa 15. ledna 2014

Osvěžovač vzduchu od Saloos

Milé čtenářky,

dnes to bude jen kratičký článek v přestávce mezi učením :). V balíčku s věcmi k testování, který mi v listopadu přišel od Saloos, byl i osvěžovač vzduchu. Já tedy veškeré chemické osvěžovače vzduchu ignoruji a zastávám názor, že není nad pořádné vyvětrání, ale přírodní osvěžovač vzduchu je něco, co mi nevadí a chtěla jsem jej vyzkoušet. No a protože už jsem jej vyprázdnila, nastal čas napsat o něm pár slov.

Podle oficiálního popisu výrobce tento "éterický olej z litsey cubeby s antidepresivními účinky odstraňuje únavu a stres, navozuje pocit dobré nálady. Nabíjí novou energií a aktivuje myšlení. Čistě přírodnínprodukt k rychlému osvěžení prostor, neutralizaci nepříjemných pachů, čekáren i ordinací, bytů kanceláří." A co na něj říkám já? Balení je klasické, tak jak jsme u Saloos zvyklí, lahvička z bytelného skla s mechanickým rozsprašovačem. Já jsem jej nestříkala z lahvičky, ale přelila jsem jej do difuzéru, tkerý jsem měla z dřívějška od oriflame. Vůně tohoto osvěžovače je výrazná, citrusová a opravdu povzbuzující, zároveň však není příliš obtěžující. Nijakého výrazného vylepšení duševních schopností jsem se ovšem nedočkala :). Myslím si, že tento přírodní osvěžovač vzduchu je fajn, pokud trváte na tom, že interiér bude vonět a zároveň si nechcete kupovat předražené chemické sra*ky typu Air wick a podobně. Já jsem ráda, že jsem jej mohla vyzkoušet, ale znova si ho asi nepořídím, zase natolik mě neoslnil. Saloos vyrábí tyto přírodní aroma spreje v šesti variantách, kromě Litsey cubeby jsou to Eukalyptus, Citron, Levandule, Antitabák a Vánoční sen, viz zde. Mě by asi nejvíce lákala ještě Levandule. Zajímalo by mě, jak to máte s osvěžovači vy :).







4 komentáře:

  1. Já od nich měla levandulovou a eukalyptovou verzi a už bych tyto produkty znovu nekoupila. Připadalo mi, že vůně moc dlouho nevydrží, což bude dáno asi kvalitou a obsahem esenciálních olejů, také mám pocit, že cena je docela vysoká vzhledem k velikosti balení a k tomu, že se jedná jen o osvěžovač vzduchu od saloos. Úplně nejhorší určitě nebyly, ale já už dávám přednost buď jiným přírodním značkám nebo si vyrábím za pomoci čisté vody a esenciálních olejů osvěžovace vlastní. Je to za minutku hotové a navíc si můžu namíchat libovolnou kombinaci, limituje mě pouze zásoba vlastní vonných olejů. Anebo místnosti provoním svíčkami či aromalampou, možností je spousta :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám eukalyptus a je skvělý na pročištění hlavy :)

    OdpovědětVymazat
  3. A já si zrovna tento chtěla pořídit. Nakonec se ale možná kouknu spíše po nějakem jiném. :-) Děkuju za recenzi. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).