pátek 12. září 2014

NARS creamy concealer v odstínu Chantilly

Milé čtenářky,

jak víte, mým nejoblíbenějším korektorem na oční okolí je Healthy mix od Bourjois. Chtěla jsem ale vyzkoušet jiný korektor (Healthy mix totiž přestali vyrábět :-/), a rozhodla jsem se sáhnout rovnou po jednom z nejslavnějších a nejoslavovanějších. Dovezla mi ho z Londýna za dobrou cenu stvořitelka blogu 50shadesofanna, vyšel mě na cca 500 Kč. No a jak na mě zapůsobil po čtyřech měsících používání?



Balení: To je naprosto klasické, minimalistické a elegantní, nemám co vytknout.

Odstín: Je opravdu krásně světlý, světlejší korektor jsem snad ještě neviděla :). Naprosto mi vyhovuje a pěkně sedí k mé pleti (jak uvidíte na fotce dále).



Výdrž: Tady bohužel nastává problém. Deset minut po nalíčení vypadá korektor dokonale, ale postupně se velmi výrazně sráží do vrásek a nedokonalosti spíše zvýrazňuje a zdá se mi, že trochu vysušuje pokožku pod očima. Zkoušela jsem pod něj dávat bázi pod makeup, různé krémy, žádný krém, dávala jsem jej málo, více, nanášela jsem jej prsty, štětcem, zkoušela jsem jej naťupávat, rozmazávat, nanášet štětcem i prsty.... Zkrátka, vyzkoušela jsem vše, ale s výsledkem stále nejsem spokojená. Je na mě asi moc "suchý" a pigmentovaný, tak moc nevím, co s ním. Nemáte nějaký osvědčený způsob, jak jej nanášet tak, aby vydržel?

Krytí: Krytí je bezchybné, níže jej můžete vidět v akci na krásném pupínku, který mi vyrašil coby průvodní jev aktuálního nachlazení/nemoci. Můžete si užít část mého nemocného obličeje :).



Bez ničeho

NARS v akci
Závěrem tedy nevím, zda vám tento korektor doporučit. Na vyzkoušení je dost drahý, já jsem si podle recenzí byla téměř jistá, že mi bude vyhovovat, a úplně stoprocentní to není. Přesvědčila mě hlavně černá moora, kliknutím na odkaz si můžete o tomto korektoru přečíst zase z jiného úhlu pohledu. Pod oči jej používat nemůžu, na pupínky je samozřejmě úžasný, ale těch zas tolik nemívám. Pokud by o něj měla některá z vás zájem, asi bych neměla problém ho poslat dál ;-) (zbývá asi 70-80 % obsahu).

Co vy a NARS, máte s touto značkou nějaké zkušenosti?

6 komentářů:

  1. já si myslím, že tohle by dělal i mně... stejně se mi chová i Fit Me od Maybelline, do pár minut úplné rýhy pod očima. tak jsem si šla ten Nars zkusit do Sephory na ruku a přišel mi takové pudrovité konzistence, tak mi bylo jasné, že to bude dělat taky. takže díky, nechci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, díky za komentář. No, nečekala bych to. To i Affinitone od Maybelline je mnohem lepší, nedělá takovou neplechu. Fit me se tedy vyhnu obloukem, díky za varování.

      Vymazat
  2. Předně - brzké uzdravení... Tohle počasí je jedna velká hrůza, to člověk ani nemůže zůstat zdravý...
    Korektor... Já ani nevím, co si o něm myslím... Jednu dobu jsem ho velmi chtěla, ale nějak mě to poslední dobou přešlo. Zkoušela jsem ho několikrát v Sephoře na ruku a díky konzistenci se bojím přesně toho, co popisuješ. Navíc mám kůži pod očima poměrně zlobivou a drží na ní fakt máloco, tak asi nebudu riskovat. Teď jsem si ale koupila krásně světloučký korektor od Nyx, tak na ten jsem zase zvědavá já. :)
    A od Nars mám jen tvářenku, ta je skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, ja bych mela o korektor zajem, prosim napis mi kdyz tak na mail - michaela.cahlova@gmail.com :-) Predem dekuji.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, mám ho také a měla jsem s ním přesně ten problém, co popisuješ ;) vyzkoušela jsem snad úplně všechno. Teď jsem si koupila krém od Kiehl's - ten s avokádem, a je po problému. Kruhy mám zakryté, ale zároveň to vypadá, jak kdybych žádný korektor neměla. Možná máš špatný oční krém :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    Pokud by jsi chtěla korektor i vyměnit, tak mám Missha CC krém, Tónovací krém Stila, Make up Forever korektor, Benefit Georgia tvářenku a Lily Lolo Oh LA LA tvářenku. Vše je staré asi měsíc a skoro nepoužité. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).