neděle 10. května 2015

Spotřebováno a novinky v dubnu

Milé čtenářky,

od posledního článku uplynulo poměrně hodně času. Přibylo mi totiž práce (za což jsem moc ráda), ale na blog už nezbývá tolik energie, kolik bych chtěla. A než psát články jen proto, že "bych měla", to je raději nepíšu vůbec. Ale nebojte, témat mám hodně a zajímavých novinek k recenzi také.

Takže, co jsem spotřebovala v dubnu?

Spotřebováno




Blue cap cream Skin cap cream: ANO: Tyto dva krémy mají totožné složení, akorát trochu jiný obal. Je to pro mě takový malý zázrak, skvěle fungují i na urputné ekzémy navzdory tomu, že neobsahují ŽÁDNÉ kortikoidy. Ekzém mám nyní naštěstí spíše ojediněle, ale na rukách se jej pořád nemůžu úplně zbavit (ruce si myju samozřejmě nejčastěji, občas na ně použiju antibakteriální gel, úklid, mytí nádobí atd., takže ta kůže je sušší), a tyto krémy jsou pro mě nenahraditelnými pomocníky. Seženete je například v Chytré lékárně, stojí kolem 300 Kč.

Odlakovací tamponky ebelin: ANO: Už jsem je tady velice chválila, jsou skvělé, krásně jemně voní, šetrně odlakovávají nehty, nevysušují je, jedno balení vydrží dlooouho. Deset bodů z deseti.

Bezacetonový odlakovač Regina: NE: Klasický modrý odlakovač, dobrý na odstranění více vrstev laku, ale vysušoval nehty. Znám mnohem šetrnější odlakovače.

Citrusový peeling proti celulitidě od alverde: NE: Vůně byla krásná, ale peeling obsahuje zoufale málo zrníček. Takže bohužel...

Maska na vlasy Gliss kur Oil nutritive: NE: Nevím, zda změnili složení nebo se mi změnily vlasy, ale nebyla jsem z ní vůbec tak nadšená, jako když jsem si ji koupila poprvé.

Cien antiperspirant Sensitive 48h: ANO: Tento antiperspirant jsem si koupila spíše ze zvědavosti, ze sortimentu Cien jinak kupuji mýdlo na ruce a kokosové tělové máslo. Antiperspirant byl naprosto úžasný, jemně a nenápadně voněl, chránil skutečně účinně před pocením i pachem, nijak nedráždil ani nevysušoval moji dosti citlivou pokožku. A stojí asi 30 Kč. Pro mě objev roku a určitě si jej pořídím znovu :-).

Nivea intimo double effect: ANO: Několikáté spotřebované balení, používám teď výhradně tento intimní gel a mám pro něj jen slova chvály. Krásně voní, je hodně hustý, takže jej stačí maličko, dlouho vydrží, nedráždí, nevysušuje.

Dermacol invisible sypký pudr, odstín Light: ANO: Další z mých stálic, ráda jej používám na líčení doma, v kabelce s sebou už jej netahám, to není moc praktické.

To by bylo spotřebováno, vrhněme se na novinky. Ty vzešly z jedné návštěvy drogerie dm a také jsem dostala pár krásných dárečků.

Novinky



Tři ze sedmi novinek jsou náhradou za věci, které mi došly (odlakovací tamponky ebelin, Dermacol pudr a odlakovač s Tea tree oilem od Lilien). Sprchový gel a tělový sprej adidas mě zlákaly svou sníženou cenou a krásnou vůní, na léto jsou ideální. No a červený lip butter od Astoru v odstínu Cheeky Cherry a k němu vyladěný lak na nehty od Miss sporty, to je taková malá radost :). Pudr od Dermacolu a lip butter jsem koupila v rámci akce v dm, kdy byla na výrobky těchto značek 30% sleva.

Lip butter v akci


Dárečky


O balzámy na rty opravdu nebudu mít nouzi. Od sestřenice jsem dostala obří balení levandulové vazelíny od Herbavery a od kamarádky, která byla na Novém Zélandu, malinký rozkošný balzámek do kabelky s manuka medem.

A protože jsem asi byla moc hodná, tak jsem od tvůrkyně blogu 50shadesofanna dostala naprosto super roztomilý BB krém a pudr značky Utip, Oba výrobky jsou úžasné a nevím, nakolik sehnatelné u nás, ona je kupovala v Thajsku. Nevím, zda jí být vděčná nebo naštvaná, protože nevím, co budu dělat, až mi dojdou (zejména BB krém je malinkatý, pudr je v normální velikosti). Tak tedy veřejně, děkuji moc :-).


Detail pudru

Přiložená houbička




A co vy, jaké jsou vaše novinky a spotřebováno v dubnu? Podělte se o odkaz v komentářích!

P. S. Přeji vám krásné jaro :-).

P. S. S. Prosím výherkyni facebookové giveaway Elizabeth Greenovou, ať se mi ozve. Děkuji. 

A poslední bod, blog má nyní více než 130 000 zobrazení, děkuji vám :).

6 komentářů:

  1. Krásný článek s krásnými produkty.
    Na dermacol pudr se budu muset také povívat, všude o něm čtu.
    A ebelin odličovací - odlakovací tamponky neznám...díky za tip.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář :-). Pozor, ty tamponky nejsou odličovací, jen odlakovací :). Pudr Dermacol je geniální, obsahuje i velmi dobře použitelný štětec.

      Vymazat
  2. Pořídila sis spoustu krásných věcí, hned bych ti nějaké zabavila :) Jinak jsi mě nalákala na ten antiperspirant Cien, ten musím určitě vyzkoušet :)

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Já si musím konečně někdy vzpomenout v Lidlu na ty antiperspiranty, protože chválu na ně jsem slyšela/četla už z několika zdrojů a to by bylo, abych si to za tu cenu nechala ujít :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Značku Utip vůbec neznám, ale opravdu vypadá peckově.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/mala-boure-v-sephore.html

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, ty Ebelin odlakovací tampónky mám taktéž ráda :) jinak já bych brala ten balzámek s manuka medem, protože ten je malý zázrak a vyhovuje mi ve formě masky (Antipodes) :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).