neděle 2. srpna 2015

Spotřebováno a nákupy v červenci


Milé čtenářky, 

dnes vás čeká článek z vaší (soudě dle čtenosti) nejoblíbenější rubriky Spotřebováno. Tak jdeme na to :).

Spotřebováno Brno


Krém na nohy Feet up s avokádem of oriflame: ANO: Výrobky z řady Feet up jsou jedny z nejlepších od oriflame vůbec, takže vám doporučuji, rozhodně něco z jejich péče o nohy vyzkoušejte. Tento krém byl velmi příjemný, s neutrální vůní, používala jsem jej hlavně na paty.

Bioderma Hydrabio Légere: ANO: Skvělý krém na léto, dá se použít na den i na noc, měla jsem jej v 15 ml vzorkovém balení, je opravdu lehký, přesto dostatečně hydratuje, krásně svěže voní, rychle se vpíjí, zkrátka dělá to, co má.

GAP so pink: ANO: Jedna z mých oblíbených lehkých vůní. voní výrazně citrusovo-ovocně, a velmi originálně. U nás není k dostání, tuto jsem kupovala asi před čtyřmi lety v USA.

Giordani gold Luscious Volume Mascara: ANO: Všechny mé dojmy z této řasenky si můžete přečíst v tomto článku. Začala slepovat řasy a vůbec se chovat nevhodně, tak už jsem ji vyřadila. V dobrém stavu vydržela šest měsíců, takže její nákup rozhodně doporučuji.

Set na obočí, oriflame: MOŽNÁ. Tento set obsahuje tmavý stín, který jsem vůbec nepoužívala a světlý stín a vosk. Také obsahuje dva miniaturní štětečky. Byl fajn, ale asi už si jej novu nepořídím, tmavý stín jsem nevyužila a nakonec jsem se rozhodla tohoto setu zbavit, protože vosk už byl celkem nepoužitelný a set už přesáhl své datum spotřeby.

Lak Miss sporty z řady Clubbing colours, odstín 038: ANO: Tyto laky jsou prostě skvělé, dobře se lakují, dlouho vydrží na nehtech a stojí kolem 30 Kč :-).

Rtěnka Astor lip butter, odstín Hug me: ANO: Sice se mi tahle rtěnka otevřela v kabelce a si půlka se jí vypatlala, ale i tak vám ji doporučuji. Je to skvělý neutrální odstín, který si určitě pořídím znova.

Rtěnka z řady power shine, odstín Trendy Berry, oriflame: ANO: Z řady power shine mám vždy doma pár odstínů, Trendy berry je krásná fialovo růžová, a jako všechny rtěnky z této řady rty dostatečně vyživuje a krásně voní.

Tělový krém z řady Strong is beautiful, oriflame: MOŽNÁ: Tento tělový krém jsem dostala jako dárek, jeho vůně i výživné vlastnosti mi vyhovovaly, ale dost lepil, zřejmě díky obsaženému silikonu. Znova si ho zřejmě nepořídím.

Volume boost leave-in conditioner, oriflame: NE: Tento kondicionér ve spreji, který má vlasům dodat objem a může se použít i na suché vlasy a nemusí se vymývat, mě v katalogu zaujal, ale bohužel zcela zklamal. Vlasy spíše vysušoval než cokoli jiného, zbytkem jsem naředila jiný kondicionér, který používám, ale rozhodně vám jej nemůžu doporučit.

Spotřebováno doma




CK One: ANO: Tento parfém je prostě mojí stálicí a určitě si jej koupím znova,

Vazelína z řady Satin hands, Mary Kay: MOŽNÁ: Tato vazelína je velmi příjemná, ale dá se koupit pouze dohromady s krémem na ruce a peelingem, takže pokud využijete tyto dvě věci, klidně si tuto sadu kupte :). Já ji používám na všechno možné, na rty, na suchou kůži kdekoli, na nehty... Je zkrátka skvělá, ale ne zas natolik unikátní, abyste si kvůli ní musely kupovat ještě krém a peeling.

Sprchový gel Bourjois Refresh me!: ANO: Tento sprchový gel nádherně voní, hydratuje pokožku, vůně dlouho vydrží, opravdu vás osvěží, na léto je úplně úžasný.

Novinky



Novinky, to je jeden nákup v Rossmannu ve slevovém stojanu, což znamená lesk Caresse, červený lak na nehty lak a stín Infaillible v odstínu Pebble Grey (já mám stejný, tento je dárek pro tchyni), to vše od L´oréal. Dále jsem si koupila dva laky z kolekce Stars od Gabrielly Salvete, do kterých jsem momentálně zamilovaná, dostala jsem jako dárek od tchyně červenou rtěnku z řady Giordani gold od oriflame a také jsem si od oriflame objednala tělový krém s okurkou a masku na nohy a sprchový gel z řady Swedish spa (ten sprchový gel mám moc ráda, normálně je moc drahý, ale teď byl v akci i s maskou na nohy za 150 Kč, takže to byla jasná volba). Chystám články o lacích Stars a mých červených rtěnkách, tak se těšte :). Také jsem si v červenci koupila poměrně hodně oblečení, takže na toto téma taky bude brzy článek :).

13 spotřebovaných věcí a 9 novinek, to znamená celkem -4 výrobky.

A co vaše červencová spotřeba a novinky?

Přeji vám krásný srpen!




3 komentáře:

  1. Mně se v červenci podařilo dodělat pár kousků z dekorativky, za což jsem na sebe teda velmi pyšná. :) Tvoje nákupy se mi taky líbí, lesky Caresse jsou jedny z mála lesků, které mi docela vyhovují. :) Takže je pochopitelně stahují z prodeje... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá na ty nové lesky, co je nahradily. Taky jsem na lesky náročná, ale L´oréal je docela umí. Mě naštvali stažením stínů Infaillible, ale to Tebe určitě taky. A taky jsem vždycky velmi ráda, když spotřebuji něco z dekorativky.

      Vymazat
  2. náhodou. ešte v mary kay existuje Extra zvláčňujúci nočný krém
    http://www.marykay.sk/sk-SK/Telo/Mary-Kay-Extra-zvlacnujuci-nocny-krem/100407.partId?eCatId=10001

    čo je niečo veľmi podobné ako "vazelínka" z rady satin hands, tiež to používam na suché miesta, pery, resp. pri lyžovačke aj na celú tvár ako ochranu proti vetru a mrazu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).