neděle 27. září 2015

Maybelline Lash Sensational řasenka a giveaway

Milé čtenářky,

dnes jsem si pro vás připravila recenzi řasenky Lash Sensational od Maybelline. Tato řasenka je v našich drogeriích ještě stále relativní novinkou, a i já jsem se rozhodla, že ji vyzkouším. Aktuálně mám otevřené dvě řasenky, tuto a ještě mou velmi oblíbenou Colossal volume rovněž od Maybelline. Mohu je tedy srovnávat a už na začátek musím říci, že Lash Sensational je o něco lepší. Jak jsem s ní tedy spokojená?

Aplikace, kartáček, zasychání: 

Lash Sensational má tak trochu netypický kartáček, výrazně zahnutý, s krátkými štětinkami na jedné straně a dlouhými štětinkami na straně druhé. Tyto štětinky jsou na kartáčku v deseti řadách a měla by vytvořit dramatický efekt otevřených řas. Kratší štětinky by se měly použít na kořínky a řasy byste následně měly pročesat těmi delšími štětinkami pro dosažení co nejlepšího efektu. Já spíše používám na horní řasy jen ty delší štětinky a na spodní řasy ty kratší (zde musím poznamenat, že na líčení spodních řas je perfektní, díky krátkým štětinkám se neobtiskuje a řasy jsou tak akorát výrazné).

Zasychá velmi rychle, takže se nikam neobtiskuje, výdrž je taky velmi dobrá, nemám problém s jejím rozmazáváním. Poměrně dobře a bez slepování řas se dá vrstvit. Jak tedy řasenka vypadá a jak vypadá kartáček?



Vzhled:

Obal řasenky je celkem vkusný, ale pořád to není jen nudná černá tubička. Je světle fialový a metalický, což je podle mě celkem dobrý krok směrem od zářivých a křiklavých barev, tohle je přeci jen decentnější. Kartáček může možná vypadat celkem děsivě, ale pracuje se s ním velmi dobře a není moc velký.


Efekt na řasách:

Tou nejdůležitější vlastností u řasenky samozřejmě je, jaký vytvoří efekt na řasách. Lash Sensational vlasy nadzvedne, rovnoměrně obarví, natočí (natočení vydrží celý den), prodlouží i jim dodá trochu objemu. Celkový efekt je někde na půli cesty mezi přirozeným a výrazným efektem, aspoň dle mého názoru, což z ní činí ideální řasenku pro každodenní použití. Koneckonců posuďte samy dle přiložených fotek.


Nenalíčené oko

Stíny, tužka a to nejdůležitější, Maybelline Lash Sensational na horních i spodních řasách


S touto řasenkou jsem tedy velmi spokojená, nemám k ní žádné výhrady a rozhodně vám ji doporučuji. Značka Maybelline mě opět nezklamala :-).


Nyní se dostáváme k té zajímavější části. Tuto řasenku (samozřejmě novou a neotevřenou) můžete vyhrát v giveaway. Jedinými podmínkami je být mou pravidelnou čtenářkou a dát Like mé facebookové stránce (odkaz vpravo nahoře na blogu), případně mi napsat, pod jakým jménem mě na Facebooku a na googlu sledujete. Do komentáře mi také můžete napsat, kterou řasenku máte nejraději a proč. Giveaway potrvá do 6. 10. a vítězku vyberu losováním.

Přeji vám krásný prodloužený víkend :).

7 komentářů:

  1. GFC: Terka Černá
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Většinou používám z Avonu, jsem s nimi prostě spokojená a splňují moje požadavky. :) Tuhle bych chtěla vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem se do této uplně zbláznila :)
    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle řasenka mě hodně láká, negativních recenzí jsem četla jen minimum.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné, ráda bych zkusila. :) Mojí oblíbenou stálicí je řasenka od GS Xxpress Volume Long & Curl - velký kartáček, fajnová konzistence, nedrolí se, celkový efekt parádní, snadno a rychle. :)
    Sleduji GFC i FB: Ivana Ratajová Mikuličková (hezkakytka).
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. GFC a FB: Veronika Pospíchalová
    vera.p@centrum.cz
    Používám 2000 calories. Z řasenek, které jsem vyzkoušela má nejlepší poměr cena výkon. Dá se sehnat už za 150 Kč a krásně řasy prodlouží a nejsou slepené.

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji jako Marcela Lišková na GFC i naFB.
    Řasenky různě střídám,ale tahle by mě dost zajímala.Řasy jsou po ní úžasný.

    OdpovědětVymazat
  7. Zapomněla jsem marcela.lisecko@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).