úterý 1. září 2015

Spotřebováno a novinky v srpnu

Milé čtenářky,

máme zde první školní den, ale prázdninové počasí ještě evidentně nekončí. Mám ráda teplo i horko, ale co je moc, to je moc a už se docela těším, až se trošku ochladí. Uplynulé horké období docela ovlivnilo mou spotřebu sprchových gelů (jeden uvidíte dnes, druhý spotřebovaný na konci září), termální vody a deodorantů. Ekzémy mi naštěstí daly celkem pokoj, až na jednu krátkou epizodu se tak stále drží ode mě dále. No a co jsem tedy všechno spotřebovala v srpnu? Nakonec je toho celkem dost.

Spotřebováno



Zleva to jsou:

Řasenka Volume glamour MAX od Bourjois: ANO. Skvělá řasenka pro ty z vás, které mají rády velké kartáčky a maximální efekt. Tato řasenka řasy dokonale pročeše, nadzvedne, natočí a dodá jim objem i délku. Má skvělou výdrž, nemaže se, neopadává, akorát se trošku hůře odličuje.

Řasenka Volume glamour Ultra curl, Bourjois: ANO: Řasenka, ke které se stále a ráda vracím, vytvoříte s ní spíše přirozený efekt, řasy natočí a prodlouží, je velice příjemná na denní nošení, skvělá výdrž je u řasenek od Bourjois již standardem.

Miniatura parfému Versace Bright crystal absolu: ANO. Jeden z mých nejoblíbenějších parfémů, podrobnou recenzi najdete zde.

Makeup Healthy mix, odstín 52 Vanille, Bourjois: ANO: Tento makeup jsem měla cca dva roky, díky tmavšímu odstínu mi jeho spotřeba trvala trochu déle, na léto byl pro mě ideální. Je to skvělý makeup, jiný si ani nekupuji, nyní mám světlejší odstín, se všemi vlastnostmi tohoto makeupu jsem nadmíru spokojená.

Parfémovaný deodorant a sprchový gel natural vitality, adidas: ANO: Tato dvojka mi pomohla přežít ta největší vedra. Parfémovaný deodorant je mou dlouhodobou stálicí, je velice příjemný a v největších vedrech hravě zastoupil i parfém, který jsem si na sebe fakt dávat nechtěla. Sprchový gel jsem si pořídila na vyzkoušení a velmi příjemně mě překvapil. Nádherně voněl, nevysušoval kůži, vůně se na kůži držela i dlouho po sprše. Zkrátka to správné osvěžení a nakopnutí do horkých dnů.

Nivea intimo double effect gel na intimní hygienu a na holení: ANO: Už asi páté spotřebované balení, jiný gel na intimní hygienu si už v Brně nekupuji.

Stíny Clinique, ANO: Tyto stíny jsem měla už asi tak pět let, nastal tedy čas se s nimi rozloučit. Začaly trochu prášit a navíc mám podobné odstíny i od jiných značek, tak nebylo tak těžké je vyhodit. Byly ale skvělé a rozhodně vám nějaké stíny od Clinique doporučuji. Pigmentace i výdrž je velice dobrá, výběr odstínů je také slušný.

Antibakteriální ubrousky Balea: ANO: Tyhle ubrousky jsou skvělé, nejsou parfémované a fakt fungují. Přes léto jsem je využívala hlavně na otření rukou po konzumaci zmrzliny, na utírání dětských ručiček a pusinek (i jiných částí :-D, starala jsem se totiž týden o skupinku malých holčiček na táboře), jako první pomoc při pokydání oblečení čímkoli... Zkrátka se hodí na všechno, stojí pár korun a já je miluju :).


Jako takovou speciální kategorii tu dnes mám spotřebované tužky.



První dvě nalevo jsou tužky od Bourjois z řady Smoky effect v odstínech Smoked brown a Grey shadow. Oba jsou to nádherné odstíny s jemnými třpytkami, skvěle drží a dobře se i rozmazávají do ztracena. Určitě si je někdy koupím znova. Třetí tužka je také od Bourjois, jedná se o tužku s duochromatickým efektem v odstínu Violet rosé, také ji mám moc ráda, novou už mám doma :). Ćtvrtá v řadě je tužka na obočí essence v odstínu pro blondýny. S touto tužkou jsem byla velice spokojená, čeká mě nyní výběr nové tužky na obočí, rozhoduji se mezi alverde a Catrice, poradíte? :) Poslední je oboustranná tužka od oriflame v odstínu Mocha loca, další velmi dobrá a kvalitní tužka, pořídila jsem si ji tedy nedávno znova.

Novinky


Nákupy byly velice skromné. Využila jsem akci na všude propíranou řasenku Lash sensational jedna plus jedna zdarma. Jednu z nich jsem tedy začala používat a zatím jsem s ní velice spokojená a druhou mám schovanou pro vás do giveaway ;-). Recenze bude brzy. V dm jsem doplnila zásobu mých oblíbených odlakovacích tamponů, antibakteriálních ubrousků a odličovacích tamponků (ty ale na fotce nejsou). Krásné modré gumičky (za Euro) a červený lak Manhattan pocházejí z berlínského Rossmannu. Jako poslední věc jsem si pořídila sadu štětců od oriflame. Cítím, že by to trochu chtělo obměnit mé stávající štětce, které mám již několik let. Tato sada obsahuje dva štětce na oční stíny, štětec na linky a štětec na tvářenku a pudr. Na první osahání vypadají všechny velice dobře a použitelně a snad i kvalitně. Tato sada mě vyšla na 190 Kč. Měly byste zájem o podrobnější recenzi?

Celkem to máme 14 spotřebovaných věcí a čtyři novinky (gumičky a štětce nepočítám jako kosmetické výrobky :). Dostala jsem se tedy na pěkných minus deset výrobků a zatím se zdá, že na konci září bude spotřeba také slušná.

Co vy a vaše prázdninové novinky a spotřeba? Bez čeho jste se v létě neobešly? A na co se nejvíce těšíte na podzim?

P. S. Tento pátek nás opět čeká Beskydská sedmička, jdeme ji poprvé coby manželský pár, tak nám držte palce, ať se nerozvedeme :-). 

Mějte se famfárově!



2 komentáře:

  1. Díky za tip na intimní gel od Nivey, zrovna nový potřebuju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Healthy mix je nejlepší make-up na světě... střídám ho se spoustou jiných, jen tak pro pestrost, ale jakmile "o něco jde" (v překladu, fakt potřebuju kvalitní make-up), sahám neomylně a bez váhání právě po něm :3 Oceňuju i to, že mají tak světlý odstín, že mysleli na bledulky... :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).