neděle 16. července 2017

Spotřebováno a novinky v červnu

Milé čtenářky,

v červnu jsem se mnohem více věnovala dopotřebovávání věcí než nákupům, s vidinou blížícího se stěhování se mi nechtělo tahat s ničím navíc :). Stěhování jsme úspěšně zvládli a zvykáme si zase na život v malém městě. Kocour je vrcholně spokojený, protože má zahradu a významně se mu zvětšilo teritorium :).
Spotřebováno




Na první fotce vidíte vše, takže trochu podrobněji:

Peeling na nohy feet up od oriflame: ANO: Tento hloubkový peeling je skutečně účinný, chci si ho objednat znova.

Řasenka Lash Sensational luscious: NE: Tuto řasenku jsem si koupila v dvojbalení se svou oblíbenou Lash Sensational (klasickou), protože jsem ji chtěla vyzkoušet. No, tak jsem ji vyzkoušela a po cca svou měsících používání jsem to s ní vzdala. Neuvěřitelně slepuje řasy, vypadala jsem, jako bych se neuměla namalovat, na kartáčku zůstávalo moc barvy,  jeho otírání moc nepomáhalo, a to si myslím, že mám celkem bezproblémové řasy, které nevyžadují žádnou extra řasenku. Prostě po dvou měsících, kdy se její výkon nijak nezlepšil, letěla do koše. Tohle bylo vyhozených (naštěstí jen) 80 Kč.

Stíny Bourjois, tužka essence Rockin taupe a tužka Bourjois Taupe of the top: ANO: Stíny Bourjois byly moc fajn, ale už jsem je měla asi šest let, tak už byl čas se jich zbavit. Obě taupe tužky, jejichž zbytky vidíte vlevo od sprchového gelu Palmolive, vám doporučuji, o chlup lepší je asi Bourjois, ale skvělé jsou obě - dobře se s nimi pracuje, dlouho drží. Tu od Bourjois seženete například tady.

Krém na obličej Bioderma Hydrabio Créme: MOŽNÁ. Ani po spotřebování nemám na tento krém jasný názor. Má velice dobré vyživující vlastnosti, doporučila bych jej pro hodně suchou pleť, ale žmolkuje a lepí, takže kvůli tomu si ho už znova nekoupím.

Palmolive sprchový gel So dynamic: ANO: Tento sprchový gel nádherně voní po citrusech, na léto je ideální a ráda jsem jej používala já i manžel :).

Oční omlazující krém oriflame Love Nature: ANO: Tento oční krém je příjemný, rychle se vstřebává, pokožku vyživuje dostatečně, nijak mi nevadil, takže proč ne.

Balzám na rty Aloe od Forever living products: ANO: Tento přírodní balzám na rty je skvělý hlavně na zimu, má skvělé výživné vlastnosti a dá se použít na jakékoli suché místo na těle, drobné poranění nebo škrábance.

Krémový antiperspirant Garnier Neo Soft Cotton: ANO: Tento antiperspirant je jeden z nejlepších, jaké jsem za poslední rok vyzkoušela. Moc se mi líbila krémová konzistence, proti pocení funguje naprosto spolehlivě, nedělá skvrny na oblečení, vůně Soft Cotton je velice jemná a nenápadná. Doporučuji! Seženete jej například tady.



Parfémovaný deodorant adidas natural vitality: ANO: Jeden z mých nejoblíbenějších sprejů/parfémovaných deodorantů, vždy jich mám pár v zásobě.

Nivea tužidlo brilliant blonde: ANO: Sice mi trvalo asi tři roky, než jsem ho spotřebovala, ale tohle tužidlo pro blond vlasy je fajn :). Neslepuje, vlasy po něm drží pěkně, co se týče zvýraznění blond barvy, tím si nejsem tak úplně jistá.

Rexona mini antiperspirant shower clean: ANO: Tento mini antiperspirant jsem si koupila minulý rok v Thajsku a na cestování byl skvělý, vůně byla fajn a fungoval.

Weleda skin food krém: ANO: Tento univerzální výživný krém jsem používala především na suché ruce na noc (svoje i manželovy), to funguje naprosto perfektně, ale dá se použít skutečně na vše. Stačí jej použít trošku, a tak mi vydržel opravdu dlouho. Nádherně voní, rychle se vstřebá a pokožku opravdu účinně vyživí.

Parfém Calvin Klein One: ANO: Nevím, kolikátá spotřebovaná lahvička to je, ale vím, že si tuto vůni budu kupovat pořád :).

Parfémovaná voda Yves Rocher zelený čaj: MOŽNÁ: Tato vůně byla moc příjemná, ale bohužel měla dost nízkou výdrž, připadá mi, že po hodině až dvou už vůbec nebyla cítit. Uvítala bych tedy delší výdrž, jinak k ní nemám výhrady.

Novinky


Jak jsem předesílala na začátku, novinek je jen pár, jeden nákup v dm a jeden v Sephoře. Doplnila jsem pouze antiperspirant ve spreji a chtěla jsem vyzkoušet nové úsporné balení a také jsem potřebovala nový peeling na nohy, v létě je to opravdu nutnost. Do Sephory jsem měla 20% slevu, šla jsem si pro rtěnkobalzám, nakonec jsem si vybrala dva krásné odstíny a jejich novinková paletka a štětec na tvářenku se tak nějak přihodily po cestě. Už dlouho chystám souhrnný článek o produktech Sephora, tak snad už se brzy zrodí :). Vápník, hořčík a zinek jsem začala brát v červnu kvůli křečím v lýtkách a zatím funguje velmi dobře. No, miminko mě vycucává, tak je třeba doplnit :).

Detail paletky, ten štěteček je překvapivě použitelný





Celkem je to tedy 16 spotřebovaných a 5 nových výrobků, celkově krásných -11 výrobků :).

Co vy a vaše letní novinky, baví vás nákupy nebo na ně není čas? :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).