čtvrtek 10. září 2020

Spotřebováno a novinky v srpnu

 

Milé čtenářky,

srpen byl bohatý na spotřebu i novinky, tak jdeme na to.

Spotřebováno: obličej


Peeling Nivea s rýží: NE: Byl příjemný, ale byl moc jemný, nic moc nedělal. 

Intenzivní obnovující noční maska oriflame: NE!: Absolutně nehydratovala, žmolkovala, parfemace byla také velmi zvláštní. Nekupujte si ji. Nikdy. Navíc je dost drahá, pokud ji zrovna nekoupíte s velkou slevou.

Denní krém oriflame HydraCare pro suchou a citlivou pleť: ANO: Můj oblíbenec, snese srovnání s mnohem dražším Moisture surge od Clinique. Vynikající jako podklad pod makeup.

Weleda weisse malve obličejový krém: ANO: Tento krém používám na ekzémy na krku, a je naprosto skvělý. Hydratuje a zklidňuje pokožku, zároveň není příliš mastný.

Oční krém Toleriane Ultra La Roche-Posay: ANO: Miluju, kupuju opakovaně.

Maska Hyaluron shot od Garnier: ANO: Nejlepší plátýnková maska. 

Spotřebováno: Vlasy


Šampon Lavera Moisture&Care: ANO: Už jsem ho tady chválila, kupuji jej opakovaně.

Kondicionér L´oréal Paris Dream long: NE: Tento kondicionér mě zklamal, vlasy po něm byly divné, matné, bez života, dříve se mastily. Za mě rozhodně ne.

Tuhý šampon Nature box s avokádovým olejem: NE: Na fotce není, neboť je kromě papírového obalu bezobalový. Jinak mě ale zklamal. Hodně brzy se po něm mastily vlasy, zdálo se mi, že je neumyl dostatečně, a docela rychle ubýval. Znova jej nepotřebuji.

Spotřebováno: Tělo


Krém na ruce Bioderma Atoderm: ANO: Jeden z mých oblíbených krémů na ruce, bleskově se vstřebává a dostatečně hydratuje.

Olej Johnson´s Baby bedtime: NE: Složení je docela hrozné, prostě čistá ropa, s olejem to nemá nic společného. Používala jsem jej občas do koupele, musím uznat, že po koupeli už jsem se nemusela mazat, ale jinak to není nic, co bych musela mít doma (dostala jsem ho jako dárek).

Intimní gel Jessa: ANO: Kupuji opakovaně.

Sprchový gel Fa Fiji dream: NE: Vůně z lahvičky úžasná, ale ve sprše se nějak ztratila, znovu ho nepotřebuju.

Sprchový gel Nivea lemongrass&oil: ANO: Sprchové gely Nivea mám obecně ráda, a tento není výjimkou. Krásně voněl, hydratoval, na léto byl skvělý.

Tělové máslo Balea s bambuckým máslem a arganovým olejem: ANO: Miluji, kupuji opakovaně.

Spotřebováno: dekorativní kosmetika


Spotřebovala jsem tři laky na nehty, laky od oriflame i posilující lak od Eveline cosmetics můžu doporučit.

Novinky


Na notino.cz jsem koupila třikrát hojivý krém od Topicrem, jeden asi dám někomu jako dárek. Zatím jsem z něj nadšená, brzy napíšu víc. Zubní pasta a malé balení séra od La Roche-Posay byl dárek k nákupu.


Dále jsem si koupila nový parfém, mé oblíbené zelené jablko od Donny Karan, a také jsem doplnila zásoby očního krému od La Roche-Posay.


V DM jsem si koupila nový tuhý šampon od Alverde, deodorant od Nivey a dva intimní sprchové gely Jessa.




Udělala jsem také objednávku z oriflame, mám tělový peeling a tělové máslo Swedish spa (tuto řadu inovovali, tak jsem na výrobky zvědavá), dva antibakteriální spreje na ruce, tvářenku a rozjasňovač v tyčince a antioxidační koncentrát s vitaminem C, který se přidává do denního krému.


V Brně jsem si koupila novou řasenku Naturally Perfect a dva stíny z řady Melted chrome od essence.


Celkem to máme 18 spotřebovaných výrobků a 22 novinek, tedy plus čtyři výrobky.

A co vy, jací byli vaši letní oblíbenci? A co pěkného jste si pořídily? Dejte mi vědět v komentářích :). 





3 komentáře:

  1. Ahojky, ja som si kupila minule v DM drogerii 10 ks z tych masiek Garnier, lebo boli vo vypredaji z 2,80 na 1,40 EUR. Je to podla mna najlepsia sheet mask bezne dostupna v drogerii. Jasne, ze su aj lepsie pre mna, ale tie su v cenovej kategorii od 10 EUR vyssie :D :D :D Inac som si nekupila nic take specialne, len bezne veci, ako su napriklad mydla na ruky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, chápu, také vždy kupuji výrobky po více kusech, když jsou za dobrou cenu. Těch masek od Garnier jsem vyzkoušela více, ale tato je bezkonkurenčně nejlepší.

      Vymazat
  2. Teď taky docela často objednávám z Oriflame, protože nikde do drogerie nechodím. :) Lak od Oriflame zrovna ten růžový mám taky a je skvělý. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).