úterý 13. září 2022

Spotřebováno a novinky v červenci

Spotřebováno a novinky v červenci

Vlasy


    Suchý šampon pro blond vlasy, ISANA: MOŽNÁ: Není špatný, ale Balea je lepší, zdá se mi, že        trochu vysušuje vlasy/pokožku hlavy.

    Kondicionér aloe vera od Garnier: ANO: Mám ho moc ráda, kupuji si ho opakovaně.    

Tělo


    Sprchový gel Avon senses Garden of eden: NE: Dostala jsem ho jako dárek, nijak mě nezaujal,            nenadchnul.
    
    Intimní sprchový gel Lactacyd: ANO: Jiný nepoužívám, vyhovuje mi.

    Sprchová pěna Dove: NE: Byla skvělá, ale bohužel už není asi nikde dostupná.

    Tělové mléko Visibly renew od Neutrogeny: ANO: Hodí se spíše na zimu, je úžasně výživné,            krásně voní, kupuji si ho opakovaně.

    Zpevňujicí gel proti cleulitidě a striím Nivea Q10: ANO: Je moc příjemný, osvěžující, chladivý,        krásně voní, pokožku lehce zpevňuje a rozhodně zlepšuje její vzhled.

    Exfoliační maska na nohy Lirene baby soft feet: ANO: Funguje, kupuji si ji (ne)pravidelně.

Péče o pleť, dekorativní kosmetika


    Odlakovač Lilien: ANO: Účinný a šetrný odlakovač, kupuji si jej opakovaně.

    Nivea Care výživný krém dvakrát: ANO: Skvělý univerzální výživný krém na obličej i tělo, ráda        jej používám především na cestách.

    Maska od Garnier s vitaminem C: ANO: Tato nová maska je skvělá, dostatečně hydratační,                nedráždivá, rozjasní pleť, rozhodně doporučuji.

    Denní krém Optimals Hydra Care: ANO: Tento krém mám moc ráda, ale momentálně není v            prodeji. Myslím ale, že směle snese srovnání s mnohem dražším Moisture surge od Clinique.

    Maska Nivea Q10 od Nivey: ANO: Je to hodně výživná, hutná maska/krém, a v jedné dávce je jí        dost na obličej, krk i hrudník. Ráda ji používám jako cestovní alternativu nočního krému.

    Dezinfekční sprej Soft caress od oriflame: ANO: Velmi příjemný sprej, používám jej především na     štětce/čištění obalů od kosmetiky.

    Parfém Possess the secret od oriflame: ANO: Pěkný, poměrně svěží parfém na každodenní nošení,     v praktickém obalu.

    Podkladový a krycí lak longlasting Gabriella Salvete: ANO: Nejlepší lak 2v1, jaký jsem kdy            měla, už jsem si koupila další tři do zásoby :).

    Stíny Max factor v tyčince, stíny oriflame v tyčince, řasenka Lash paradise od L´Oréal: NE:        Nic z toho mi nesedlo, obzvlášť ta řasenka mě zklamala, měla jsem s ní pocit, že si snad neumím            namalovat řasy.

    Hydratační kapsle Hydra skin effect od Nivey: ANO: Moc příjemné a účinné kapsle, používám je     cca jednou za měsíc až dva a vždy si udělám týdenní kúru. Používám je ráno nebo večer, před                použitím krému na vyčištěnou pleť.

Novinky       


    Udělala jsem velkou objednávku na Notinu, kde měli hezké slevy. Koupila jsem si své oblíbence od     Bourjois: dvě řasenky a dva korektory Healthy mix, tři odstíny tekuté rtěnky od Maybelline                    SuperStay Matte Ink, balzámortěnku od L´Oréalu, stíny 3INA, tvářenku od Lancome a paletku stínů     SophX od značky Makeup Revolution.
    

    Také jsem si koupila dva mini parfémy od značky Makeup Revolution, na vyzkoušení, voní mi oba,        Timeless se mi líbí o něco více.


    K nákupu na Notinu jsem dostala spoustu vzorečků, šampon a kondicionér Redken, dvě miniséra a        makeup od Lancome, vzorek parfému od Calvina Kleina, krému Biotherm a séra od značky Korika.


    Také jsem si koupila celkem čtyři kusy náhradních náplní do sprchových gelů Dove, miluju je :).

    A co vy, co hezkého jste si pořídily v létě?



 

1 komentář:

  1. Ahojky,
    to je moc pěkná spotřeba a nákupy. Vůbec jsem nevěděla, že Dove má náhradní náplně sprchových gelů, to vypadá dobře. Taky se mi líbí ty vzorky z Notina, já jsem objednávala na Sephoře a v Douglasu a při pohledu na jejich vzorky by jeden zaplakal...Tu vůni Posses neznám, až uvidím katalog, budu ji muset očichat. Zítra začínají Dny Marianne a já samozřejmě plánuji velké nákupy:-D
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).