středa 15. srpna 2012

Co mi voní jako Red delicious od Donny Karan

Doufám, že tento článek bude pro Vás užitečný, předpokládám, že nejsem jediná, kdo se snaží k parfému doladit i deodorant, případně sprchový gel. Nebude se ale týkat jen parfémů, však uvidíte :-).
Mé nejoblíbenější parfémy, jak jste si mohly přečíst už zde, jsou CK One, DKNY Be Delicious a Red Delicious. S CK One je to jednoduché, k němu mám deodorant originální, k Be Delicious mi voní téměř identicky deodorant od Nivey Pure and natural jasmine. K Red Delicious jsem nedávno objevila sprchový gel Palmolive Ayurituel Joyous a deodorant od Adidas Natural vitality.



Voňaví kamarádi


Sprchový gel: Nemusíte mít nutně doma parfém Red Delicious, aby se Vám tento sprchový gel líbil. Voní nádherně, květinovo-sladce, orientálně a jeho vůně na kůži dlouho vydrží. Určitě jej zařadím i do článku o oblíbené letní kosmetice.

Deodorant: Voní hezky, 24hodinovou svěžest Vám sice nezaručí, ale pokud Vám jde spíše o vůni, mohl by se Vám líbit. Já se moc nepotím, tudíž mi celkem vyhovuje. Nedoporučuji jej ale stříkat z příliš malé vzdálenosti, mohl by vás podráždit, což je logické vzhledem k tomu, že je parfémovaný :-). Doporučuji očichat si v drogerii i jiné varianty tohoto deodorantu, mi se moc líbí téměř všechny.

V druhé části článku Vám ukážu, jak to vypadá, když si uklidím na toaletním stolku a v dekorativní kosmetice (opět) :-).



Levá část je má, pravá sestry


Detail, všechna má mazátka a vonítka


Dekorativní kosmetika před revizí

Po revizi - veškerá má dekorativní kosmetika

Odpadlíci, touto dobou už vyhození v koši: nemožný, čárkující lak na nehty od NYC, pod ním pravěké stíny od Avonu, rozbité stíny od Mary Kay, nemalující tužka na oči a na rty a vpravo nahoře třpytky od oriflame, které vždycky skončí úplně jinde, než je zamýšleno.

Na závěr bych Vás ráda upozornila, že od pátku 17. 8. do soboty 25. 8. budu mimo internet, články jsem si na tu dobu přednastavila, takže se nemusíte bát, že Vás ochudím, ale nebudu reagovat na komentáře. V září ovšem díky velkolepým plánům (Beskydská sedmička, čtrnáct dní v USA) tolik času na psaní nebude, ale nějak Vám to vynahradím. Dále jsem trochu změnila blogsale, nemusíte platit poštovné, tak se podívejte.

2 komentáře:

  1. Milá Papayo, tyhle tvoje drobnůstky a voňavá lákadla já prostě miluju! ;-) Revizi taky jednou za čas dělám, pěkně se provzdušní prostor! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Oh yes tyhle adidasy zbožňuju! :D :) mám skoro všechny z tý řady až na žlutej a tropickej(pořád se mi je nedaří sehnat :/)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).