středa 8. srpna 2012

Kosmetika Clinique

S kosmetikou Clinique nemám mnoho zkušeností, od této značky vlastním pouze čtyři výrobky, ale ráda bych se alespoň o zkušenosti s nimi s Vámi ráda podělila /to je ale krkolomná věta, no nic/. Jedná se pouze o dekorativní kosmetiku, mám dvě rtěnky, řasenku a jedny stíny. Vše jsem sehnala za dobrou cenu (rtěnky asi za 90 Kč každou, stíny za 150 Kč - vše přes internet, a řasenku za 190 Kč v předvánoční akci v Douglas parfumerii), plnou cenu bych za to asi nedala.




Rtěnky: 

Ty jsou jedním slovem úžasné. Krémové, syté, dlouho vydrží, krásně hydratují. Psala jsem o nich již ve článku o rtěnkách, ještě přidám fotku jejich odstínů na ruce. Tu červenou - odstín Flamenco - používám výjimečně, ale moc ráda, tu fialovourůžovou - odstín Nearly violet - velmi často, hodí se k jakémukoli líčení i oblečení.


Stíny:

Čtveřice stínů v odstínu 02 Spicy je úžasná. Vytvoříte s ní krásné, jemné nalíčení, stíny se dají krásně míchat, jsou intenzivní a na víčku vydrží dlouho. Obsahují zlatý, narůžověle bronzový, světle a tmavě hnědý stín - mé oblíbené barvy. Narůžovělý stín někdy používám i jako tvářenku. Přiložený aplikátor příliš nepoužívám. Následují fotky stínů a ukázka nalíčení. Na fotkách líčení mám korektor Bourjois, pudr Bourjois, stíny Clinique, bázi pod řasenku Clinique a řasenku Astor - horní řasy a Clinique - dolní řasy.











Řasenka: 

Dvoustranná řasenka lash doubling mascara od Clinique je rovněž fajn, častěji používám tu bázi, ta je skvělá, kartáček černého konce řasenky mi až tak úplně zcela nevyhovuje, řasy trochu slepuje. Ale nalíčení s touto řasenkou můžete vidět tady.





S kosmetikou Clinique jsem spokojená, a určitě si v budoucnu pořídím další výrobky. Co Vy a Clinique? Zaujalo Vás něco v tomto článku?

5 komentářů:

  1. Od Clinique mám jen řasenku High Impact Mascara a je příjemná, ovšem žádný zázrak, čekala jsem od ní víc :).

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám od Clinique takovou mini paletku ve které jsou dva oční stíny a tvářenka, s její kvalitou jsem velmi spokojená. Pak jsem měla řasenku kde jedna polovina kartáčku byla klasická a druhá polovina plastová a musím říct, že jsem byla taky velmi spokojená. Z pleťové kosmetiky jsme zatím nic nezkusila...

    OdpovědětVymazat
  3. No tak ty rtěnky, wow ty barvy. Jsem opět moc ráda, že jsi stíny předvedla i v akci na očích. :)) Přidávám do sledování :* http://elizabethlore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda a děkuji za uznání, bude mnohem více fotek stínů ;-).

      Vymazat
  4. Osobně miluji produkty Clinique, především doporučuji Clinique Even Better a Clinique Happy :) Mrkěnte na můj blog www.kosmetikaclinique.wordpress.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).