středa 19. září 2012

Oční oblíbenci

Dnes mám pro Vás článek o výrobcích, které mi ulehčují život a činí mé oči krásnějšími :-). Kdybyste potřebovaly tip na korektor nebo řasenku, jste tady správně. Pořídila jsem si také nový oční krém od oriflame z řady eco beauty, takže se můžete těšit na recenzi.







1. Čištění a osvěžení





Vezmu to zprava :-). Pro čištění a odličování očního okolí je pro mě nepostradatelná Bioderma Sensibio H2O, kterou používám ráno a večer. Večer na odlíčení a očištění, ráno na osvěžení a případné doodlíčení. Pro osvěžení unavených a červených očí používám kapky Visine Classic, které se skvěle hodí například do letadla proti pocitu suchých očí. No a na hydrataci používám chladivou tyčinku od oriflame, která se mi báječně osvědčila na opuchlé oční okolí, vážně funguje.

Tato tyčinka je opravdu hodně dobrá, nijak nedráždí pokožku kolem očí, a je to opravdu rychlé řešení opuchlých očí, částečně funguje i na kruhy pod očima. Mohu ji jedině doporučit :).
















2. Líčení


 Základem v líčení očí je pro mě korektor a řasenka. Mým nejoblíbenějším korektorem je Healthy mix od Bourjois, ale Affinitone od Maybelline je taky dost obstojný :-). Nezalézá do vrásek, vypadá přirozeně, hezky se roztírá. Mou oblíbenou řasenkou je momentálně Stimulash Volume od Astoru, kterou můžete vidět v akci v článku o fialovém líčení od Bourjois.


Ukázka kartáčku řasenky
           



Korektor Affinitone, odstín 02 Natural

                          













4 komentáře:

  1. Bioderma je pro mě teď už také naprostou nezbytností!

    OdpovědětVymazat
  2. Já už si vážně musím konečně pořídit ten Healthy mix... :)

    OdpovědětVymazat
  3. bioderma pouzivam na odlicovanie, zatial som nenasla nahradu, a ocne kvapky pouzivam Refresh odporucila mi ich ocna..

    OdpovědětVymazat
  4. O Affinitonu slýchám naprosto všude, vážně si ho musím pořídit. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).