čtvrtek 13. září 2012

Spotřebováno

Mám pro Vás další dávku spotřebovaných výrobků, tak jdem na to :-).







Zleva:

Avéne Hydrance Optimale, 5 ml, ANO:

Tento vzorek mě přesvědčil o tom, že si od Avéne nějaký krém z řady Hydrance asi pořídím. Krém byl na pleti velice příjemný, hezky se vsakoval, hydratoval, jako podklad pod make-up byl ideální, jemná vůně byla jen třešničkou na dortu.

Řasenka Volume glamour max od Bourjois, 10 ml, ANO:

Tato řasenka mi vyrobila vždy naprosto luxusní řasy, a hezky malovala i po třičtvrtě roce. Vyhodila jsem ji proto, že už jsem ji měla otevřenou téměř rok, a trochu začala opadávat, ale i tak, výdrž skvělá. Jediné její nepatrné negativum je trochu složitější a delší odličování, ale se Sensibio H2O to jde dobře :-).

Čokoládové vajíčko od oriflame, 15 ml, ANO:

Tak trochu závislost, už mám doma nové. Skvělý balzám na rty s neodolatelnou vůní čokolády :-).

Heel relief cream od oriflame, 75 ml, ANO:

Krém na fotce je ještě ne zcela spotřebovaný, ten svůj jsem rozstřihla napůl a spotřebovala úplně do mrtě. Skvělý krém, který se dá použít nejen na paty :-).

Oční krém Sensibio od Biodermy, 15 ml, NE: 

Tento krém už si asi znovu nepořídím, až tak úplně mě nepřesvědčil. Když jsem si jej dala na noc, ráno jsem se budila s opuchlýma očima, s vráskami a kruhy pod očima si taky moc neporadil.

Sprchový gel Nature secrets od oriflame, 250 ml,  NE:

Sprchový gel, který neurazí ani nenadchne. Docela dobrý, ale mám i jiné oblíbence. 

Na závěr Vám chci ukázat, že i když už se Vám bude zdát, že ve Vaší tubě s krémem, korektorem atd. nic není, opak je pravdou :). Chce to jen trochu trpělivosti, nůžky, špachtličku na krém, a prázdnou nádobku.



 


2 komentáře:

  1. Jé to jsem ráda že nejsem sama kdo kuchá každou tubičku a tak aby z toho dostal co nejvíc :D. Dělám to u všeho co jde a vždycky koukám co z toho ještě dostanu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Avene má dobré kosmetické přípravky, používám krém, osvěžující vodu a odličovací vodu :) mohu jen doporučit

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).