čtvrtek 6. prosince 2012

Báze pod make-up Mary Kay, novinky a líčení

Přeji Vím hezký čtvrtek. Jelikož mám teď poměrně dost práce do školy a navíc se mi naskytla i práce v mém oboru (překlady), není na blog tolik času. Dnešní článek tedy bude delší a rozmanitější. Nejdříve bych Vám ráda něco řekla o podkladové bázi pod make-up od Mary Kay.

Tato báze obsahuje SPF 15, její obsah je 29 ml a stojí 490 Kč. Obsahuje látky rozptylující světlo, má vyhlazovat pleť a prodloužit výdrž make-upu. Já jsem od ní očekávala zneviditelnění pórů, zneviditelnění šupinek a zabránění vysušení pleti. Jak tato báze u mě obstála?


Je to moje první báze pod make-up a myslím, že s výběrem jsem se celkem trefila. Pro potřeby mé suché pleti je dostačující, nevysušuje, naopak spíše se mi zdá, že hydratuje. Zároveň i trochu pleť matuje. Hezky vyplní póry a vyhladí pleť. Make-up se na ní lépe roztírá, místa s šupinkami jsou mnohem méně výrazná, celkově tvář vypadá přirozeněji. Výdrž make-upu je stejná jako předtím, ale s tím jsem nikdy neměla problém. Báze jemně voní a konzistencí mi nejvíce připomíná velmi příjemný tekutý vosk. Aplikátor a bázi na ruce můžete vidět níže. Na zimu se mi hodí, ale na léto si ji asi vzhledem k ceně kupovat nebudu. Nicméně pokud máte problémy s šupinatěním pleti nebo její suchostí, doporučuji Vám ji k vyzkoušení.









Dále jsem si minulý týden pořídila pár novinek. V Tescu ve Vaňkovce mají slevy na všechny výrobky Gliss Kur a všechny deodoranty, takže podle toho vypadal i můj nákup. Můj stávající šampon, kondicionér i deodorant mi navíc docházejí, takže to byla jasná volba. Gliss Kur Oil nutritive jsem chtěla dlouho vyzkoušet a deodorant od Dove z řady Natural touch mi voněl nejvíce. Kuličkové deodoranty mám momentálně nejraději a na Dove se mi líbí jeho praktické balení - deodorant stojí na vršku, takže jej vypotřebujete opravdu celý.



A nakonec dnešní líčení očí. Použila jsem korektor Healthy mix od Bourjois, tužku NYX v odstínu Milk, oční stíny od Bourjois a Clinique a řasenku Volume glamour ultra curl od Bourjois. Tužku NYX jsem si mimochodem coby podklad pod stíny zamilovala, krásně zvýrazní jejich barvu, stíny se vůbec neslévají, vydržely mi neporušené celý den.




Doufám, že se Vám dnešní článek bude líbit, a přeji Vám hezký víkend.

6 komentářů:

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).