neděle 23. června 2013

Letní barvy duhy (TAG)

Tento TAG jsem viděla u An. a moc se mi zalíbil, tak jsem si řekla, že jej také zpracuji. Pojala jsem to spíše jako přehled věcí, které jsou momentálně mé nejoblíbenější a nejpoužívanější, a svou vůní, barvou a často i osvěžujícími účinky mi dělají radost každý den.

Červená

Kromě nezanedbatelného faktu, že je červená moje nejoblíbenější barva, jsem vybrala dva své oblíbené výrobky, a to klasickou červenou rtěnku od Clinique (odstín Flamenco) a lak na nehty od L´oréal (Rouge pin up), o kterém ještě brzy napíšu něco víc. Oba odstíny jsou klasicky červené, lak nosím téměř pořád, rtěnku občas.





Oranžová

S létem je to jasné, v této kategorii vyhrávají opalovací krémy, dva z mých oblíbených jsou minikrém od Sundance z dm a fluid na obličej od Biodermy.




Žlutá

Navzdory neslavnému začátku jsem si nakonec řasenku od Maybelline (Colossal volume express smokey eyes) dost oblíbila. Opalovacího mléka s kokosovou vůní od Sundance mám už jen ubohý zbytek, ale opět je k dostání v dm, takže si pro něj určitě půjdu!



Zelená 
 
Od této barvy jsem vybrala tři své oblíbené letní výrobky. Stíny od Bourjois v odstínu Vert pétillant a tvářenku od Mary Kay v odstínu Pink pearl velmi často nosím spolu, vytvářejí moc hezkou kombinaci. Na té tvářence miluju jak zářivý obal, tak i její měňavý a přirozený zlatorůžový odstín. O meduňkové vodě od Saloos jsem už psala, a mé nadšení z ní stále trvá.




Modrá

Modrá je dobrá, a stejně tak tyto tři výrobky. Světle modrý krém vlevo je maska na nohy Swedish spa od oriflame, dlouhodobě moje nejoblíbenější hydratační věc na nohy, sérum Hydrabio od Biodermy (ano, je fungl nové a pořád z něj mám velkou radost) a nakonec sprchový gel Aloha beach od oriflame s nádhernou osvěžující vůní, vyvolávající iluzi exotické země.



Fialová

Fialových kosmetických "nutností" mám hodně, ale momentálně si nejvíce užívám opět deodorant s vůní Natural vitality od adidas, který voní jako Red delicious od Donny Karan (fakt) :). Fialové stíny od Bourjois (Violet romantic) asi nepotřebují další komentář, už jsem tady o nich psala hodně.


Růžová

Mým novým oblíbencem je balzám Růže od Saloos, o kterém ještě uslyšíte více, a mou nejoblíbenější letní vůní je So pink od GAP, růžovější snad ani být nemůže :). Navzdory její směšné ceně je to jedna z nejhezčích vůní, které znám, mix citrusů a ovoce, je prostě nádherná, svěží a na léto nejlepší. Tvářenka od Bourjois v odstínu Rose de jaspe a stíny od L´oréal v odstínu Forever pink se staly nepostradatelnou součástí mé kosmetické taštičky.


Hnědá

Jednoduché, moje jediné hnědé stíny, které mi naprosto stačí a jsou univerzálně nositelné a kombinovatelné, jsou stíny od Clinique v odstínu Spicy.





Šedá

Stíny od Manhattan v odstínu Grey effects. Platí pro ně to samé co pro hnědé stíny od Clinique.





Bílá


Černobílý je můj nový kabelkový Tangle teezer s ovečkou Shaun a naprosto bílý a božsky voňavý je bio kokosový tělový olej s vanilkou od Saloos.




Multicolor

Mnohobarevnost, to pro mě znamenají moje doplňky :-).

 
Budu ráda, když se vám tento TAG bude líbit a když v něm budete pokračovat, mě jeho psaní velice bavilo a těším se na vaše komentáře! :-) Nominuji oficiálně Milu, Annu, Meduňku, Terezu a Evelins (a nebojte, nemusíte se striktně držet všech barev), ale zúčastněte se, kdo jen chcete, a do komentářů mi prosím napište odkaz. Díky a přeji vám pěknou neděli.

6 komentářů:

  1. Pěkné věci, koukám, že na některých se shodneme. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tag se mi moc líbil a dokonce jsem si z něj vzala pár tipů - miluju kokos a sháním opalovák, takže si Sundance určitě koupím. Odstín rtěnky Clinique je také úžasný :))

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, moc pěkný tag :) Některé barvy pro mě budou asi trochu oříšek:)

    OdpovědětVymazat
  4. No tak třeba s takovou zelenou jsem v řiti jak sláva indiánů :-) Alespoň na první zamyšlení. Pokusím se a za nominaci děkuju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? Já jsem se v první chvíli chtěla vyfotit po ránu a bylo by. Ale pak jsem zahrabala a něco přece jen našla. :)

      Vymazat
  5. http://50shadesofanna.blogspot.cz/2013/06/tag-barvy-duhy-recenze.html Tak hotovo, uff. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).