úterý 9. července 2013

Bourjois Healthy mix radiance

Milé čtenářky,

dnes bych vám ráda představila další výrobek od Bourjois, který podle mého názoru nemá chybu. Tím je rozjasňující makeup Healthy mix radiance, který mě v posledních dnech oblažuje s každým použitím. Mám jej v odstínu 52, Vanilla. Tento makeup má pleť především rozjasnit a hydratovat, obsahuje výtažky z ovoce, a myslím, že nemá SPF (což mě trochu mrzí). Kupovala jsem jej v parfumerii Fann na Kobližné, když měli 20% slevu na veškerou dekorativní kosmetiku (stál mě 320 Kč). Jelikož korektor Healthy mix používám už dlouho a miluju ho, chtěla jsem vyzkoušet i makeup z této řady a na léto jsem chtěla nějaký lehčí makeup spíše na sjednocení a prozáření pleti. Používám jej cca měsíc, takže je ten správný čas na recenzi.



Už samo balení je krásné, skleněná lahvička, praktická pumpička, která nadávkuje přesně potřebné množství, navíc v mé oblíbené červené barvě :). Na fotce níže můžete vidět porovnání odstínu makeupu s korektorem Healthy mix, jsou si dost podobné. Odstín tohoto makeupu Vanilla 52 je nejsvětlejší, který je u nás (myslím) k sehnání, a můžu říci, že pro mě je tak akorát.


A jak je na tom makeup s hydratací, rozjasněním, krytím atd.?

Vůně: Tento makeup voní krásně jemně po ovoci, na pleti jej ale vůbec necítíte.

Hydratace a pocit na pleti: Pod makeup vždy používám nějaký krém nebo, jako dnes, pleťový olej od Saloos. Tento makeup pleť rozhodně nijak nevysušuje ani nezvýrazňuje suchá místa, nijak ji nezatěžuje, nezvýrazňuje póry, prostě jej vůbec necítíte ani nevnímáte, jen vaše pleť je o dost hezčí.

Krytí: Ačkoli je tento makeup lehoučký, krytí je střední, zakryje drobné nedokonalosti (pupínky, začervenání), nezvýrazní sušší místa, je velice přirozený. Makeup s pletí díky své lehké textuře opravdu splyne, už jsem se naučila vychytat to správné množství, dobře se roztírá a přizpůsobí se odstínu pleti. Zezačátku jsem jej dávala víc než je potřeba, a to byl trochu oranžový, ale vše je jen o množství :).

Rozjasnění: Tam je to bez debat, je viditelné a velmi přirozené, všiml si toho i přítel a chválil mi tento makeup. Na léto je tento makeup ideální, efekt rozzářené pleti a dodání zdravé barvy se mi moc líbí. Moje pleť vypadá svěží, rozjasněná a odpočatá :).

Detailní fotka na pleti:




A ještě jedna fotka dnešního líčení, jak vypadá makeup v kombinaci s ostatními produkty. Použila jsem korektor Healthy mix, makeup Healthy mix radiance, tužku NYX jako bázi pod stíny, stíny Clinique, řasenku Bourjois Volume glamour Ultra curl, pudr Dermacol invisible fixing powder a rtěnku oriflame Power shine v odstínu Red ovation.





Celkově tedy považuji tento makeup za ideální makeup na léto, až na to, že nemá SPF, což se ale dá řešit podkladovým krémem. Je lehký, kryje tak akorát, na pleti vypadá velice přirozeně, dodá jí jas a hezký odstín, je zkrátka ještě lepší, než jsem čekala.

Co vy a Bourjois? Máte/znáte tento makeup? Plánujete si jej pořídit? :-) Jaký je váš oblíbený makeup či BB krém na léto?




12 komentářů:

  1. A doporučila bys ho mastnější pleti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že by to neměl být problém, je opravdu lehký, neměl by pleť nijak zatížit či zmastit, potřebuje malinko přepudrovat :).

      Vymazat
  2. Ten jemný efekt se mi moc líbí, asi ho půjdu aspoň omrknout. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jeden z make-upov, ktorý má slušné vlastnosti aj zloženie a nie je príšerne drahý. Na môj vkus má síce trochu slabú výdrž (predsa len som zvyknutá, že mi MU vydrží celý deň), ale inak je to fakt vydarený produkt.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky ho mám a používám moc ráda. Ale hrozně mě zklamal pudr ze stejné řady, ten je na prd.

    OdpovědětVymazat
  5. Mam s timto make-upem hrozne spatnou zkusenost :/ Me smisene pleti proste nevyhovoval.

    OdpovědětVymazat
  6. uz jsem o nem cetla hodne a laka me, ale jsem spokojena s teint miracle lancome, tak nevim, jestli riskovat:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten makeup vypadá fakt dobře, přirozeně, to jsi mě teda navnadila. Jinak, líčení moc pěkné, přirozené, jsi kočka:-). (tu rtěnku od Oriflame mám taky, zbožňuji její vůni a už méně ty třpytky).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář. No, bez těch třpytek bych se občas taky obešla. Ale u oriflame vyvíjejí stále více třpytivé verze...nechápu

      Vymazat
  8. Ahoj , prosím Tě má v sobě make-up třpytky? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).