úterý 23. července 2013

Jak zůstat svěží s Bourjois

Milé čtenářky,

doufám, že nezdecháte v momentálních vedrech a užíváte si krásného počasí někde u vody či ve stínu stromů. Já mám léto ráda, takže ani horko mi nějak zvlášť nevadí, ale jednoznačně dávám přednost lesu anebo alespoň parku před rozpáleným městem. V těchto dnech hlavně piju vodu, jím zmrzlinu, ovoce a studené těstovinové saláty, představa teplého nebo těžkého jídla mě nějak nenaplňuje krásou. A co ještě mi pomáhá zůstat svěží? Inu, je to jednoduché, sprcha dvakrát až třikrát denně, s použitím dvou úžasných sprchových gelů z nové edice od Bourjois, a také zelený deodorant z jejich minerální řady :-). Moc se mi líbí balení všech výrobků, sprchové gely jsou hravé a letní a deodorant je naopak takový decentní. Mimochodem, sprchové gely jsou stejně barevné i uvnitř :-).




Sprchový gel Refresh me!



Tento sprchový gel je prostě úžasný, má zajímavou vůni, která na kůži dlouho vydrží a dělá čest svému názvu, je opravdu osvěžující a gel působí chladivě. Běžte si jej alespoň očichat :). Nevysušuje pokožku, dá se skvěle použít i na holení, hezky pění, nemám, co bych mu vytkla. A neobsahuje parabeny.

Sprchový gel Wake me!



Tento sprchový gel je obohacen o vitaminy a výtažky z ovoce a má vonět jako citrusy a bobule goji. Podle mého názoru voní pěkně, ale o fous méně originálně než jeho modrý kolega. Je to příjemná vůně, ale neuchvátila mě tolik jako Refresh me! Tento gel také neobsahuje parabeny.

Deodorant minéral + respect


Tento deodorant je pro mě velice příjemným překvapením. Měla jsem ze stejné řady ten růžový a zelený mi vyhovuje asi ještě o něco více. Krásně jemně voní a cítíte tu jemnou vůni i po nějaké chvíli (což ale zase nemusí vyhovovat všem), neobsahuje alkohol, parabeny ani aluminiové soli. Přesto funguje a ani po celém dni v horku nijak nesmrdím ani se moc nepotím. Naštěstí tedy nemám s pocením problémy, potím se spíše méně než více, takže mi tento deodorant zcela stačí a vyhovuje. Chtěla bych jej ale doporučit hlavně těm z vás, které jste stejně jako já citlivé na kůži v podpaží, protože tento deodorant mě nedráždí a funguje i v těch současných vedrech. Na osvěžení obličeje či jakékoli jiné části těla se mi opakovaně osvědčuje vychlazená termální voda od Avéne a pleťová voda od Saloos: Meduňka (více zde), pokud ji ještě nemáte, rozhodně si ji pořiďte :-).

A co vy, jak bojujete s vedrem a jaké jsou vaše momentálně oblíbené sprchové gely a deodoranty? Znáte ty od Bourjois?







5 komentářů:

  1. Osobně se ozvěžuju hlavně vodou, ať už ji piju, stříkám na sebe, nebo se oplachuju. :)
    Jinak momentálně žádný super osvědčený osvěžující sprcháč nemám, tak možná půjdu očuchat ten, který doporučuješ. :)

    OdpovědětVymazat
  2. "Doufám, že nezdecháte..." :D Já jsem teda málem zdechla včera ve vlaku. Šla bys zítra na to kafíčko? Pošlu ti ještě mail.

    OdpovědětVymazat
  3. Ráda bych je vyzkoušela, dají se sehnat běžně v parfumerií?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, v Douglasu a ve Fann parfumerii, ale viděla jsem ty sprchové gely i v drogeriích dm.

      Vymazat
  4. Bourjouis miluju, plánuju koupit Wake me :)

    P.S. Ráda bych tě pozvala na Giveaway na mém blogu :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).