neděle 12. ledna 2014

Řasenka Bourjois Twist up the Volume

Když jsem se dívala, kdy se zde objevil poslední článek věnovaný řasence, zjistila jsem, že před sedmi měsíci, a nečekaně to byl článek o řasence od Bourjois, Volume glamour max. Stále zůstává mou nejoblíbenější, ale chtěla jsem vyzkoušet i novinku Twist up the Volume. Její běžná cena je 399 Kč, já jsem si ji pořídila ve slevě v Douglasu za 199 Kč (za tuto cenu ji ale v pohodě seženete i na internetu). Líbil se mi koncept dvou řasenek v jedné a také obal, který je klasický, černo-stříbrno-bílý. No, a jaká je a jak jsem s ní spokojená?



Ze začátku jsem si myslela, že ji asi vyhodím, hodně slepovala řasy a když jsem se s ní jednou nalíčila, musela jsem to zase sundat a nalíčit se jinou řasenkou, takže první dojem byl hodně špatný. Dala jsem jí ale nedávno druhou šanci a už je to lepší. Není to sice stále ta nejlepší řasenka, ale pokud máte rády umělé kartáčky a trochu atypické řasenky, možná že tato stojí za doporučení.

Její převratnost spočívá v tom, že pootočením horní bílé části zkrátíte nebo prodloužíte kartáček. Delší a užší varianta slouží k dodání délky, tlustší a kratší pak k dodání objemu. Já používám hlavně tu delší verzi, s tou kratší nastává problém s již zmíněným slepováním. Porovnání délky můžete vidět na fotce níže. Kartáček je rovnoměrně pokrytý malými bodlinkami, což mi vyhovuje, nalíčí opravdu každou řasu a zároveň se díky tomu řasenka neobtiskává na víčko.

Nahoře kratší varianta, dole delší

Jak už jsem se zmínila, používám především ten "dlouhý kartáček", tudíž tu variabilitu řasenky nedokážu plně docenit. Řasy především prodlouží a trochu natočí, s výdrží jsem spokojená, neopodává, nedrolí se, nerozmazává se, oči nijak nedráždí. Zároveň se dobře odličuje. Nanášení více vrstev není problém, já dávám většinou dvě. Na fotce níže ji můžete vidět po asi osmi hodinách od nalíčení.


Tuto řasenku vám doporučuji zejména v případě, že toužíte po prodloužení a objemu řas, musíte se ale připravit na trošku zdlouhavější nanášení k dosažení požadovaného efektu. Vlastnostmi jako výdrž, intenzita barvy a příjemný pocit na řasách (zkrátka o ní nevím) Twist up the Volume nijak nevybočuje z průměru značky Bourjois, to znamená, že jsou velmi uspokojivé.

To je pro mě nyní konec přestávky a jdu se zase učit. Přeji vám, ať se vám v lednu a dále podaří vše, co jste si naplánovaly, i kdyby toho bylo tolik, co jsem si naplánovala já (státnice, hledání práce, stěhování a podobné krásy).

Také mě samozřejmě zajímá, zda máte s touto řasenkou nějaké zkušenosti a zda dáváte přednost klasickým nebo umělým kartáčkům.

16 komentářů:

  1. Jé ty máš nádherné řasy! Jako panenka! :)

    OdpovědětVymazat
  2. No teda, ten efekt je fakt nádherný! Já jem ještě žádnou řasenku od Bourjois neměla, nejradši mám ty od L'Oréalu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Od L´Oréalu jsem používala řasenky předtím, a myslím, že jsou srovnatelné, ale Bourjois mám ještě o něco raději :).

      Vymazat
  3. Na tvých očích vypadá parádně! Já jsem jednu dobu používala jenom umělé kartáčky, teď dávám přednost klasice a hlavně 2000 calorie :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá božsky! Skvělá recenze :)
    http://lifeinimperfection.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Kartáček vypadá sympaticky, a řasenka ti evidentně sedne. Kéž bych měla také tak dlouhé řasy jako ty :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/muj-prvni-missha-box.html

    OdpovědětVymazat
  6. este ze si ju nebyhodila ved wow mas uzasne riasy!

    Inak pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, taky jsem ráda, že jsem jí dla ještě šanci :). Za pozvání děkuji.

      Vymazat
  7. Ha! Ufořasenka. :) Vypadá dobře. I když hádám, že na tvých řasách bude vypadat skvěle i Essence za pade. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Jo, je taková trochu mimozemská :D. Essence řasenku nemám v plánu, spíš si někdy asi pořídím tu Tvou milovanou Helenu (a všechny ostatní se půjdou zahrabat).

      Vymazat
  8. Vypadá skvěle! Miluju obaly řasenek, některý jsou opravdu strašně krásný. :)

    Na mém blogu probíhá giveaway o poukaz v hodnotě 500Kč. http://krolling-done.blogspot.cz/2014/01/giveaway-o-poukaz-v-hodnote-500kc-na.html

    OdpovědětVymazat
  9. Teda u této řasenky se mi určitě líbí efekt na tvých řasách, vypadá to skvěle :-), ale asi bych na to fakt neměla nervy, a asi taky dva kartáčky nějak zvlášť neocením, ale zkusila bych spíš od Bourjois tu volume glamour, budu někde číhat na slevy a třeba nahradí mou předraženou Clinique :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Em, Volume glamour max Ti doporučuju všemi deseti :). A na parfums.cz ji mají běžně za 199 Kč. ;-)

      Vymazat
  10. Krásné řasy, vážně. :) Ale podle popsaných vlastností by mě asi rozčilovala, nemám ráda, když řasenky slepují... :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).