pátek 5. prosince 2014

Spotřebováno a nákupy v listopadu

Milé čtenářky, vzhledem k začátku prosince bylo téma dnešního článku celkem jasné. Novinek bylo v listopadu celkem hodně, a to ještě na fotce chybí objednávka z feelunique, která zatím nedorazila. Během listopadu jsem byla jen v Brně, takže i veškerá spotřeba se týká pouze brněnské kosmetiky.

Spotřebováno


Rtěnka Clinique Nearly violet: ANO: Tuto rtěnku jsem měla moc ráda, je krásně krémová a výživná, odstín byl velmi přirozený, takže pokud na ni někde narazíte, určitě ji vyzkoušejte.

Lesk Max factor silk gloss: ANO: Tento lesk jsem měla hodně dlouho, byl fajn, rty vyživil, nelepil a hezky voněl. Neobsahoval ani nijak velké třpytky, i odstínově mi seděl.

Lak OPI Dutch tulips: ANO: Už jsem jej tady chválila. Na parfums.cz mají OPI laky za skvělou cenu, tak si klidně udělejte radost k Vánocům :).

Korektor Affinitone od Maybelline: ANO: Nejlepší korektor z drogerie. Musím si koupit nový. Amen.

Miniatura krému od Avene hydrance: ANO: Tento krém už jsem měla i ve velkém balení, asi si ho zase někdy pořídím, je moc fajn. Více viz zde.

Micelární voda Bourjois: SPÍŠE NE: Ze začátku jsem s ní nebyla spokojená, chtěla jsem ji i vyhodit, ale v rámci dopotřebovávání všech zásob micelárních vod jsem jí dala šanci. Nakonec není tak špatná, ale její odličovací schopnost je slabší než u Biodermy nebo Garnieru a občas mě po jejím použití pálila kůže kolem očí. Nijak ale nečervenala a nic neblahého se jí nedělo. Na dočištění je fajn, ale znova si ji nejspíš kupovat nebudu.

Sprchový gel Bourjois Hydrate me: MOŽNÁ: Fajn sprchový gel, ale nijak mě neoslnil a nijak zvláště hydratační mi nepřipadal.

Nákupy


(Bez blesku to nakonec bylo lepší, snad vás tato fotka neurazí, ale v nynějším nesvětle se fotí fakt skvěle)

Moje nákupy, to je jedna návštěva Tesca a jedna objednávka oriflame :). Mám u oriflame své oblíbence, mezi které patří skvělý tělový peeling Swedish spa (viz foto, kulatá krabička vpravo nahoře), který ale zřejmě přestanou vyrábět.... Zatrest. K peelingu jsem si pořídila i sprchový (nebo masážní) olej se stejnou vůní, který bude na zimu skvělý. Dále jsem si pořídila tři rtěnky z mé nejoblíbenější řady Power shine (tam sice pořád mění obaly, ale obsah naštěstí zůstává stejný), které jsou extra výživné a nádherně voní. Až bude nějaké normální světlo, nafotím vám i odstíny. Také jsem si po sto letech koupila balzám na rty ve tvaru rtěnky, je to ta bílá "rtěnka" s nápisem ONE (normálně používám balzám z kelímku), který jsem chtěla vyzkoušet, moje pocity jsou zatím spíše smíšené. No a v Tescu měli v akci za 139 Kč micelární vodu od Garnier (nejlepší micelární voda za skvělou cenu, recenze viz zde. Také jsem nemohla minout moje nejoblíbenější sprchové gely od Dove, jeden byl za 39 Kč, což je boží cena. Mám dva, které už znám z řady purely pampering a jeden, který je nový a nádherně voní. Bude o nich asi i samostatný článek, nedovedu si představit lepší a výživnější sprhové gely (krémy) na zimu.

Doufám, že vás tento článek informačně obohatil, budu ráda, když se podíváte i na odkazované články. Přeji vám krásný mikulášský víkend a nějakou tu dobrou čokoládu a mandarinky, bez těch by to ani nešlo.

A co jste v listopadu spotřebovaly a nakoupily vy?



1 komentář:

  1. Já jsem toho právě vypotřebovala docela hodně a bohužel zrovna ty dražší věci, které používám denně :/. Např. čistící pěnu, tonikum, makeup, řasenky atd :). A pořídila jsem si nové stíny v tužce, řasenku a produkty na vlasy.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).