pátek 24. července 2015

Astor lip butters

Milé čtenářky,

nastal čas napsat vám něco o velmi populárních rtěnkách, které jsem ale objevila až nedávno. Tyto pastelky na rty se objevily v poslední době téměř u všech kosmetických značek, ale jejich kvalita se značně liší. Já jsem se rozhodla vyzkoušet Astor lip butter, který mám ve dvou odstínech, z nichž Hug me je neutrální tělový odstín, který se hodí ke každému oblečení i líčení a Cheeky cherry je naopak velmi výrazný, šťavnatý a letní červený odstín. Vlastnosti obou odstínů jsou stejné, oba jsou skvěle hydratační, lesklé a obsahují miniaturní decentní třpytky.



Nahoře Cheeky cherry, dole Hug me








S těmito rtěnkami jsem velmi spokojená, jejich výdrž je kolem dvou hodin, nádherně jemně voní, rty opravdu vyživují a jsou velice příjemné na nošení. Jejich konzistence je opravdu máslovitá, krásně po rtech kloužou a vyživují je jako balzám. Je to tedy trošku na úkor výdrže, ale za ten skvělý pocit a hydrataci to stojí. Líbí se mi i velký výběr odstínů, měla jsem problém si vybrat pouze jeden (jako první jsem si koupila Hug me). Vytkla bych jim pouze jednu věc, a to balení. Jak vidíte na první fotce, u odstínu Hug me se mi úplně setřely všechny nápisy (nosím jej totiž často s sebou v kabelce). Druhým a závažnějším problémem je to, že vršek ne úplně vždy dolehne snadněji se ze rtěnky sundá. To se mi krutě nevyplatilo minulou neděli během výletu do Londýna. Když jsem sáhla do kabelky, s překvapením jsem zjistila, že rtěnka (Hug me) se otevřela, je rozpatlaná úplně všude a zbyl jí tam jen malinký kousek. Brzy si tedy pořídím další, neboť tento odstín i vlastnosti rtěnky jsem si velmi oblíbila. Na dalších fotkách můžete vidět oba odstíny na ruce a na rtech. Hug me jste mohly vidět například v tomto článku.




Hug me

Cheeky cherry



Navzdory nedostatkům týkajícím se balení mám obě tyto rtěnky velmi ráda, a jak už jsem zmínila, odstín Hug me si určitě pořídím znovu, a možná vyzkouším i další odstíny.

Co vy a Astor lip butters? Jaký je váš oblíbený odstín? A jakou teď nosíte rády rtěnku? 

Přeji vám krásný víkend :),

4 komentáře:

  1. Ten světlejší odstín vlastním a už jsem tuto krásku skoro vypotřebovala:-) Jsou skvělé:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem ještě žádnou neměla, Astor je značka, kterou v drogerii dosud pořád přecházím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mam svou prvni a cumim... Vydrz u me velka, stainuje mi,ale zklamalvme odstin...misto tlumene svestkove na puse vypada jak vyrvana cervena :(

    OdpovědětVymazat
  4. Ps. Od podobne prihody nosim vsechny rtenky v kabelce v malem zdrhovacim pytliku z organzy, takovy ten darkovy. Jednak se neotevrou a ani neponici :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).