pátek 20. listopadu 2015

L'Oréal Paris Infallible mega gloss: Forgive my sin

Milé čtenářky,

dnes mám pro Vás článek, na jehož napsání jsem se vyloženě těšila. Infallible mega gloss od L'Oréalu v odstínu Forgive my sin jsem si koupila v dm, když jsem šla kupovat prací gel a aviváž (známe to, najednou jdeme kolem stojanu a potřebujeme odejít se rtěnkou nebo lakem). Tyto lesky, které jsou v sortimentu L'Oréalu relativní novinkou, existují v dvaceti odstínech, které mají různou barevnou intenzitu i finiš (lesklý, matný nebo krémový). Najdete mezi nimi transparentní, něžně růžové i brutálně pigmentované a syté odstíny, takže si vybere opravdu každá žena :). Odstíny mají velmi vtipné názvy, například Hot For Hawaii, Flash Dance, More of Bora Bora, Amen, Say Seychelles, Who's The Boss atd. U nás je jich dostupných cca 15.

Já jsem si vybrala lesk s matným finišem (ano, je to trochu oxymoron) v nádherném tmavě červeném odstínu s názvem Forgive my sin (odpusť mi můj hřích), do kterého jsem se zamilovala na první pohled. Tento lesk mě stál 220 Kč, od té doby jej zlevnili, normální cena je teď kolem 160 Kč a se slevovou knížkou za 150 bodů vás v dm nyní vyjde na cca 120 Kč (což je prakticky zadarmo :). Teď už k samotnému lesku.

Obal, aplikace






Obal je velmi minimalistický, což se mi líbí, je na něm pouze nápis L'Oréal Paris. Otevírá i zavírá se velmi dobře a vršek lesku s aplikátorem se dobře drží i díky hranatému tvaru. Aplikátor samotný je poměrně zvláštně tvarovaný, ale lesk se s ním nanáší velice dobře a precizně, což je zejména u tak výrazného odstínu, jaký mám já, velká výhoda. Krémová varianta lesku je hustší a dobře se roztírá, tudíž nehrozí tak velké riziko přetažení jako u řidšího lesku. Říkám tomu tedy lesk, ale spíše je to tekutá matná a úplně božsky hydratační rtěnka.

Odstín na rtech, výdrž, pocit při nošení

Samozřejmě vás ale asi nejvíce zajímá, jak Forgive my sin vypadá v akci. Jak jsem již zmínila, nanáší se dobře a pohodlně, u takto výrazného odstínu si s s tím samozřejmě musíte dát větší práci, ale výsledek vypadá velmi dobře.

L'Oréal Paris Infallible mega gloss: Forgive my sin




Celé líčení, trochu jsem si pohrála s intenzitou barev



Barva je na rtech naprosto jednotná, nádherně pigmentovaná a bezchybná. Lesk velmi příjemně voní (podobně jako staré lesky Glam Shine, ale trochu méně intenzivně) a díky obsahu kyseliny hyaluronové rty hydratuje. To u takto výrazných a matných odstínů nebývá pravidlem, a právě ten pocit na rtech je něco, co mě na tomto lesku dostává úplně nejvíc. Je to velmi povedená kombinace rtěnky, lesku a balzámu s neuvěřitelnou barevnou intenzitou. Nedovedu si představit klasičtější červenou, pro všechny milovnice rudých rtů je to přímo povinnost :-). Výdrž je okolo tří hodin i s drobným napitím a jídlem, počítejte ale s tím, že lesk se otiskuje, není otěru odolný, nicméně pigment vám na rtech zůstane mnohem déle, je spíše potřeba jej doplnit na vnitřní straně rtů. Ráda mu to ale odpouštím díky jeho ostatním skvělým vlastnostem.

Kdyby to snad z článku nebylo jasné, lesky L'Oréal Paris Infallible mega gloss rozhodně doporučuji vaší pozornosti, zejména za cenu 120 Kč, kterou zaplatíte s kuponem z již zmíněné slevové knížky v dm. Myslím, že se jedná i o velmi pěkný tip na vánoční dárek ;-). Já si pořídím určitě ještě alespoň jeden odstín, nejspíše tmavě vínový.

Co vy a tyto lesky? Máte s nimi zkušenost? A jak se vám líbí Forgive my sin?

P. S. Pokud by vás zajímalo, jak vypadají transparentní lesky z této řady, mrkněte se ke Stannah.


1 komentář:

  1. Vypadá parádně, ten odstín je peckaaa :-) Mě se líbil odstín More of Bora Bora, tak si pro něj asi budu muset zajít :-)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).