sobota 8. května 2021

Spotřebováno a novinky v dubnu

 

Milé čtenářky, v dubnu jsem se celkem snažila se spotřebováváním produktů, a myslím si, že budou určitě převažovat nad novinkami. Tak jdeme na to.

Spotřebováno: Tělo



Antiperspirant Dove maximum protection: ANO: Je jemný, rychle zasychá, nedráždí pokožku, hezky voní a funguje.

Maska na ruce Swedish spa: NE: Od této noční masky jsem měla velká očekávání, ale bohužel je nenaplnila. Ruce pokryla nepříjemnou vrstvou, ale přitom vůbec nehydratovala. Ostatní výrobky z řady Swedish spa mám moc ráda, ale toto se opravdu nepovedlo.

Gel na intimní hygienu a holení Feminelle: ANO: Tento gel jsem si přelila do balení s pumpičkou, je moc příjemný, ale z originálního balení se mi špatně dostával.

Gel na intimní hygienu Jessa: ANO: Mám ho moc ráda, kupuji si ho opakovaně.

Sprchový gel Nivea s marakujou: ANO: Byla to limitovaná edice, voněl božsky, rozhodně bych ho chtěla znova.

Sprchový gel Tesori d'Oriente se zeleným čajem: MOŽNÁ: Gel jako takový byl fajn, ale hrozně špatně se vymačkával z tuby, takže mě to celkem odrazovalo od jeho používání.

Sprchový olej Bioderma Atoderm: ANO: Tento hydratační sprchový olej mám moc ráda, kupuji si ho stále dokola.

Zimní měsíčkový balzám Weleda: ANO: Používám ho na suché ruce přes noc, je to jeden z nejlepších a nejvíce hydratačních výrobků, které jsem vyzkoušela.

Spotřebováno: Vlasy


Jen krátce, stylingový sprej got2be jsem vyhodila, nepoužívala jsem ho. Kondicionér od Johna Friedy pro blond vlasy mám raději než ten od Baley, ale oba jsou fajn :).

Spotřebováno: Pleťová a dekorativní kosmetika 


Řasenka Incredible length od oriflame: ANO: Velmi dobrá řasenka, kupuji si ji opakovaně. Krásně řasy oddělí i prodlouží, neslepuje.

Oční stíny Color strike od Maybelline: NE: Špatně se s nimi pracuje, líčení trvá dlouho, aplikátor nabírá málo stínu. Párkrát jsem je vyzkoušela a vyřadila je. 

Balzám na rty The ONE od oriflame: NE: Měl by rty hydratovat, jemně zabarvit a pečovat o ně. Ale mi prostě ty balzámy v tyčince od oriflame nesedí, je tam asi nějaká složka, která mi vadí a rty mi spíše vysušoval. Šel tedy do koše. 

Noční krém ze sedmikráskové řady proti vráskám od Manufaktury: NE: Z této řady jsem měla už obličejový olej, který mi na obličej příliš neseděl a to je bohužel případ i tohoto krému. Měla jsem pocit, že nehydratuje dostatečně, místy mě spíše vysušoval divně se vsakoval, dopotřebovala jsem jej jen s velkým sebezapřením. Mrzí mě to, protože tento krém má poměrně dobrý a k přírodě šetrný systém, kdy si necháte vnější obal a jen si dokupujete náplň za nižší cenu, ale ani to mě bohužel nepřesvědčí o koupi.

Oční odličovač Mixa: ANO: Jediný odličovač na oči, který používám.

Nivea Care výživný krém: ANO: Velmi příjemný univerzální krém, dobře se vstřebává, dobře hydratuje, pěkně voní a stojí pár korun.

Podkladový lak essence Anti split: NE: Tento podkladový lak by měl zabránit třepení nehtů, ale na moje nehty měl přesně opačný účinek, a ještě k tomu příšerně bublinkoval. Tak vás před ním raději varuji :).

Parfém Calvin Klein Eternity Summer 2017: ANO: Skvělá vůně, ale už není moc k sehnání, neboť to byla limitovaná edice v roce 2017, já jsem naštěstí novou dostala k Vánocům :).



Posledními dvěma výrobky jsou Lirene baby soft feet exfoliační maska na nohy a hydratační pleťová maska Optimals. Obě věci vám doporučuji, maska Lirene funguje tak, že ji necháte působit 60 - 90 minut a zhruba za pět dní se vaše nohy začnou svlékat ze staré kůže jako had :). Tento proces můžete ještě podpořit odmočováním nohou, mazáním a jemným obrušováním. Za sebe můžu říct, že funguje skvěle a je šetrná, odstraní jen starou kůži. Masku od oriflame jsem používala především po umytí vlasů, a nechala jsem ji na obličeji klidně i půl hodiny, někdy i přes noc :). Pleť byla po jejím použití svěží, vypnutá, hydratovaná a rozjasněná.

Novinky


Novinky, to jsou tři objednávky z internetu :). Na notinu jsem si objednala tři výrobky od CeraVe - čisticí pleťové mléko, vyhlazující sprchový gel a vyhlazující krém (ty jsem si koupila kvůli zhrublé kůži na pažích - keratosis pilaris). Dále jsem si objednala tři hydratační séra od Catrice (miluju ho) a jedno rozjasňujicí sérum na vyzkoušení. Také jsem využila skvělou akci na pilulka.cz, kde měli 25% slevu na celé portfolio La Roche-Posay a doplnila jsem si zásoby svého nejoblíbenějšího očního krému (koupila jsem si 4 ks) a také jsem si koupila krém Hydreane ve verzi light a rich. Také jsem na léto koupila dvě ochranné tyčinky s SPF 50 na rty, nos, uši a další citlivé oblasti :). Poslední objednávkou byl nákup z biorythme.cz (česká přírodní kosmetika), kde jsem si koupila balzám na rty, výživný pleťový krém a můj oblíbený deodorant Citronová meduňka ve dvou velikostech. 

Celkem je to 21 spotřebovaných výrobků a 19 novinek, takže celkové skóre je minus dva výrobky. 

Co vy, pořídily jste si nějaké zajímavé novinky? A zaujalo vás něco v dnešním článku? Dejte mi vědět do komentářů. 

 




3 komentáře:

  1. Ty produkty od Catrice mě docela zaujali. Doufám, že bude recenze. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,
    moc pěkné nákupy a spotřebováno. Na řadu Swedish Spa se v katalogu vždy dívám a láká mě, ale zatím jsem odolala. Masku na ruce tedy vynechám... Od Cerave jsem měla několik vzorků tělových krémů a byla jsem s nimi celkem spokojená. Ta séra Catrice jsou hodně chválená, měla bych je asi taky vyzkoušet:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, to je hodně spotřebováno, to já toho tolik nezvládám upotřebit.
    Jinak u značek Cerave a Laroche- Posay mám také vybráno několik produktů, které bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).