neděle 3. ledna 2021

Spotřebováno a novinky v prosinci

 Milé čtenářky, 

v prosinci jsem se se spotřebou celkem posnažila a novinek je podle mě tak akorát, nějakou kosmetiku mi donesl i Ježíšek :). Tak jdeme na to.


Spotřebováno: Tělo 


Tělový a vlasový gel Lavera: ANO: Příjemný, šetrný, univerzální mycí gel/šampon, se kterým umyjete sebe i děti :). Ráda střídám přírodní šampon s "nepřírodním", připadá mi, že vlasům to dělá dobře. A svého času mi hydratační šampon od Lavery zachránil pokožku hlavy.

Sprchový gel Dove Silk Glow a Hydrating care s aloe vera: ANO: Miluji vůni tohoto sprchového gelu, už jsem jej měla několikrát. Ten sprchový gel s modrým vrškem s aloe vera jsem měla poprvé a byl fajn, ale na mě možná trochu málo voňavý :). Ale oba jsou shodně velmi dobré, nevysušují, určitě to nebyly poslední sprchové gely Dove, které jsem si pořídila.

Antiperspirant Dove Maximum protection s okurkou a zeleným čajem: ANO: Tento antiperspirant mě příjemně překvapil, vytáhla jsem jej ze zásob a nic moc jsem od něj nečekala, ale je fakt skvělý, funguje, příjemně se nanáší, nedělá skvrny, nedráždí.

Jessa intimní gel a krém na nohy Balea s ureou: ANO: Gel od Jessy si kupuju pořád dokola a krém na nohy Balea jsem měla doma hrozně dlouho, ale byl super, dobře fungoval i na opravdu suché paty.

Holicí gel Satin care od Gilette: ANO: Po dlouhé době jsem si koupila gel na holení a byla jsem s ním moc spokojená. Hezky voní, nevysušuje, a zdá se mi, že oholení je s ním skutečně hladší.

Peeling na nohy Feet up od oriflame: ANO: Mám ho ráda, kupuji opakovaně.




Maska na oči Garnier Moisture and fresh look a maska na obličej Hyaluron shot: ANO: Obě tyto masky mám moc ráda, fungují skvěle, kupuji si je opakovaně. 

Oční odličovač Mixa: ANO: Další stálice :).

Noční krém La Roche-Posay Toleriane Ultra Nuit: MOŽNÁ: Koupila jsem si jej na vyzkoušení, ale úplně mě nenadchl, svou práci odvedl, ale pálil mě na krku (a to je určený pro velmi citlivou pleť), kde mám ekzém, už si jej znova nekoupím.

Blue cap cream: ANO: Také už jsem je zde chválila mnohokrát :). 

Dekorativní kosmetika


Dekorativní kosmetiku jsem nespotřebovala, ale rozhodla se vyhodit dva staré stíny, malý sypký pudr, dva laky na nehty a dva vzorky parfémů. Zkoušela jsem ze vzorků makeup od oriflame The One Everlasting Sync a myslím, že si časem koupím plné balení, je skutečně velmi dobrý a má solidní výdrž. Vyhodila jsem řasenku od Flormar Triple action. Nevím, jestli jsem měla smůlu na vyschlý kus, ale strašně špatně malovala, vůbec to s ní nešlo, divně slepovala řasy.

Novinky



Koupila jsem si zimní šampon od Baley, a na Notinu jsem si objednala čtyři kondicionéry a dva šampony od Johna Friedy z řady Sheer Blonde Go Blonder, protože kondicionér vždy spotřebuji mnohem rychleji než šampon :). Také jsem si objednala tři kusy mého milovaného krému Atoderm od Biodermy (ale fotila jsem to po jednom, proč to fotit víckrát :)).



V DM jsem si koupila tři výrobky od Nivey na obličej, a to noční krém, vitamínové kapsle a BB krém. Kapsle jsem už spotřebovala a byly fajn, jako první krok před denním krémem, pleť rozjasnily a vyhladily, takže jsem s nimi byla spokojená.


Posledními novinkami jsou vánoční dárky. Dostala jsem krém na ruce Barnangen a čokoládové mýdlo od Almara soap a dva parfémy: Calvin Klein Eternity summer 2017 (moje milovaná vůne, která se už nedá skoro nikde sehnat) a sadu Eclat femme Weekend, která obsahuje parfém a tělový krém. Já jsem si koupila vánoční lak na nehty od essence, který je boží, má úžasnou barvu, decentní třpytky a skvělou výdrž.



Celkem je to 23 spotřebovaných věcí a 18 novinek, tedy minus pět výrobků. Jsem na sebe celkem pyšná :). 

A co vy, co jste si pořídily nebo našly pěkného pod stromečkem? 






1 komentář:

  1. Ahojky,
    já jsem Dove sprchové gely dostala od kolegyně k Vánocům. Mám tam asi šest kousků a moc se na ně těším. Biodermu zrovna te´d používám a doufám, že mi s ekzémem trochu pomůže, protože mě momentálně hodně trápí. Krém na obličej momentálně používám od Astridu a je skvělý. Mohu ho mít i na ty části, kde mě trochu zlobí ekzém, protože vůbec nepálí a nedráždí. Makeup od oriflame mám a jsem s ním hodně spokojená. zde je recenze - http://ciculka.cz/make-up-the-one-everlasting-sync-od-oriflame/. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).