čtvrtek 14. června 2012

Co používám ve sprše (a novinky)

Dnes je zamračený čtvrtek, tak snad Vám vnesu trochu barevnosti do života tímto článkem, který se bude týkat krásné, voňavé, barevné a mojí oblíbené kosmetiky a také novinek, které jsem si pořídila. Rozhodla jsem se vám ukázat, co používám doma ve sprše, jednak proto, že Vám chci některé výrobky doporučit, jednak proto, že chci odůvodnit, proč mám ráda značku oriflame :-). Tak se na to vrhnem. Nejdříve všechny výrobky pěkně pohromadě.





Toto je veškerá kosmetika, která mi dělá společnost ve sprše (vaně). Podrobněji ji rozeberu dále. Chci jen upozornit (vpravo dole) na škrabku na nohy od oriflame (skvělá věc ve spojení s peelingem na nohy) a holicí strojek Xtreme3 od Gillette, jeden z nejlepších holicích strojků, jaké jsem kdy vyzkoušela (čtyři stojí cca 100 Kč ;-). 

Co používám každý den:



Sprchový gel: momentálně používám od Fa Nutriskin s vůní zeleného čaje. Voní pěkně, je příjemný, ovšem na takový Dove se zeleným čajem a okurkou nemá :-). Dále tady mám úplnou novinku, sprchový gel z řady Nature secrets od oriflame s vůní melounu a výtažky Aloe vera. Voní nádherně svěže, trochu jako meloun a trochu jako Bonpari, ovšem vůně na kůži nevydrží, doufám tedy, že se mi tu vůni podaří podpořit krémem ze stejné řady (viz dále).

Intimní sprchový gel: Jedním z mých dlouhodobých favoritů z této oblasti kosmetiky je Feminelle od oriflame. Je to ovšem tento základní, ten, který byl první, ty různé inovace moc nemusím. Nedráždí, krásně jemně voní, krásně se s ním dá i oholit ;-). V případě nouze se dá s úspěchem použít na celé tělo. Je to výrobek, který si objednávám stále dokola a i díky němu nemám žádné problémy, kterými jsem dříve trpěla.

Co používám na vlasy (dvakrát týdně):



S vlasy nemám žádné problémy, nemám je ani suché, ani mastné, tudíž si vlasovou kosmetiku vybírám podle osvědčenosti, podle vůně nebo čistě ze zvědavosti :-).

Šampon: Momentálně používám Garnier fructis pro hustotu a objem a jsem s ním moc spokojená. Krásně voní, krásně vlasy umyje a nezatíží je, nijak nedráždí, je zkrátka skvělý.

Kondicionér: Na několika kosmetických blozích jsem četla doporučení na kokosový kondicionér od Baley, i rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Tomu říkám zázrak za 29 Kč!  Po jeho použití mám nádherně lesklé, hebké a krásně kokosem provoněné vlasy, toto balení určitě není poslední, které jsem si koupila.

Maska: Tuto "okamžitou vyživující" masku jsem si koupila v akci za asi 50 Kč a moc nadšená z ní nejsem. Připadá mi, že na vlasech neudělá žádný efekt, má je uhladit a zvýšit jejich lesk, já teda moc rozdíl nevidím. Dopotřebuji ji, ale znovu si ji nekoupím. Jo, a nijak nevoní, smrdí jako lepidlo.


 Peelingy (cca jednou týdně):




Peelingy používám ráda a toto jsou ty, které mi aktuálně dělají společnost v koupelně.


Zleva:

Na obličej: Oriflame Natural skincare Scrub cleanser. Řada Natural skincare byla jedna z nejpovedenějších od oriflame, byla ideální pro sušší a citlivou pleť, měla jsem z ní skoro vše, bohužel ji přestali dělat. Peeling je to jediné, co z ní ještě mám, a náležitě si ho šetřím. Jemně voní, nedráždí pleť, hezky ji prokrví, je prostě parádní. Bohužel již asi nesehnatelný.

Na tělo: Swedish spa exfoliating sugar scrub. Tento tělový peeling je vychvalován i na jiných mých oblíbených blozích, třeba tady. Krásně výrazně voní, ta vůně mi připadá taková skoro až orientální. Obsahuje dostatek peelingových částeček, stačí ho použít málo. Když si s ním ošetříte tělo, budete se cítit skutečně rozmazlení. Zbaví pokožku odumřelých buněk a zároveň ji vyživí a provoní (je jakoby olejový), takže ani není nutné se po sprše mazat. Balení na fotce jsem ještě neotevřela, ale jinak jej mám asi už počtvrté. Jedna z mých nejoblíbenějších věcí od oriflame.

Na nohy: Aromatic summer foot scrub. Tento peeling je z letní limitované edice, tudíž je jasné, že jsem si ho musela objednat :-). V této edici je i sprej na nohy, krém a nádherná škrabka na nohy ve stejném designu. Peeling voní výrazně po mátě, nic moc dalšího v něm necítím. Spolu se škrabkou na nohy splní svou funkci dobře. Co se týče kosmetiky zaměřené na péči o nohy, má oriflame široký výběr a určitě jí věnuji samostatný článek.


A nakonec mám pro vás novinky, některé z nich budu postupně recenzovat, tedy první tři zleva.

Zleva to jsou:

Krém na tělo z řady nature secrets s vůní melounu. Krém proti celulitidě z řady Swedish spa (do dvojice s výše zmíněným peelingem, voní úplně stejně, chňa chňa :-). Krém na obličej se SPF 25, s efektem okysličení pleti. Antibakteriální gel na ruce z řady nature secrets s tea tree olejem a mandarinkou. Sprchový gel z řady nature secrets, o kterém jsem psala už výše.

Doufám, že se vám článek bude líbit a že mě potěšíte komentáři. V pondělí spustím giveaway (máte se na co těšit), a připomínám, že jednou z podmínek účasti je komentář pod kterýmkoli z mých článků ;-).

4 komentáře:

  1. Pěkný článek. Moc ráda šmíruju cizí koupelny (i na návštěvách se po očku rozhlížím...:D).
    Jinak z těch věcí mám vyzkoušený jen ten šampon od Garnieru, který byl fajn (ačkoliv objem neudělal,mno...). Jinak všechny vypadají sympaticky, ale mám plnou koupelnu různých lahviček, takže v blízké době nic nového asi nebude. (na druhou stranu o většině těch věcí jsem ještě nepsala...:))

    OdpovědětVymazat
  2. S vůní melounu? Tak to musím vyzkoušet ! :)
    Jinak přímo z těchto produktů jsem nezkoušela ani jeden.

    OdpovědětVymazat
  3. Máš dost věcí z Oriflame co? :) Jinak pěkný věci a článek. :)
    Já bych ti doporučila změnit to, abych nemusela opisovat kód když přidávám koment. Pokud nevíš jak, napiš na mail mikulova.tereza@gmail.com..poradím ti. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten melounový sprchový gel mám objednaný, tak jsem na něj zvědavá. Oriflame mám ráda, i když tolik věcí jako ty, nevlastním.

    a také se přimlouvám za odstranění toho opisovacího kodu, to je možná ten největší důvod, proč ti lidé nechtějí komentovat články.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).