pátek 8. června 2012

Kompletní péče o pleť (brněnská sekce)

Tak, je tady pátek a s ním i pečující článek. Dnes vám chci představit všechny produkty péče o pleť obličeje, které mám a používám v Brně.


Všechny produkty:




Nyní zvlášť čištění a zvlášť hydratace a ochrana proti slunečnímu záření:


Vezmu to pěkně zleva.

1. Odličovací mléko Lirene. Je to nejnovější přírůstek v mém kosmetickém arzenálu, a ještě jsem jej ani nevyzkoušela. Je určené pro citlivou pleť se sklonem k začervenání. Můžete se brzy těšit na recenzi.

2. Voda Sensibio H2O. Nemusím ji jistě nijak zvlášť představovat, používám ji v kuse už asi tři roky a stále si ji nemůžu vynachválit. Nedráždí, zklidňuje pleť, pohodlně s ní odlíčím i oči, odličuje, čistí a tonizuje zároveň.

3. Krém Atoderm od Biodermy, o kterém jsem se podrobně rozepisovala už tady. Nepostradatelná věc.

4. Sérum Hydrabio od Biodermy. Slibovala jsem recenzi, a po měsíci používání už snad mohu být celkem objektivní. Sérum používám jen občas, na každodenní používání ho ani nepotřebuji. Nejraději ho na obličej nanáším po mytí vlasů (cca dvakrát týdně), kdy si myji vlasy a celý obličej brněnskou tvrdou vodou a pleť je potom opravdu celkem dost vysušená. Sérum se krásně vsákne a hydratace opravdu trvá a trvá :-). Už pak nepotřebuji ani použít krém. Krásně jemně voní, nedráždí, je to pro mě fajn věc, když chci dopřát obličeji opravdu extra péči. Pro sušší pleť rozhodně doporučuji.

5. Krém od Garnier na suchou pleť s výtažky z růže. Tento krém mám jak v Brně, tak doma a hodnotím ho takto: neurazí, nenadchne. Pěkně voní, rychle se vsákne, nežmolkuje, na takové to denní mazání mi bohatě stačí, ale už jsem měla i luxusnější kousky :-).

6. Bioderma fluid SPF 50. To je moje plánovaná ochrana proti slunečnímu záření, ale teď toho sluníčka až tak moc nebylo, tudíž jsem ho zatím moc nepoužívala.

7. Obličejový olej od Saloos: Růže. Samozřejmostí je stoprocentně přírodní složení a velmi příjemná vůně. Růžový olejíček jsem si koupila ve víře, že mi vyzmizíkuje vrásky kolem očí. Nestalo se tak, nicméně olej je velmi příjemný a luxusní. V zimě jsem ho používala více, teď jen občas. Nejlepší je nanášet jej na navlhčenou pleť, pak se i lépe vsákne. Pleť hezky zklidní, vyživí a vyhladí. Majitelkám suché pleti jej mohu jen doporučit. Vydrží strašně dlouho, tento mám od listopadu a zbývá ho ještě větší půlka. Jedinou jeho nevýhodou je to, že zamastí vše, s čím přijde do styku (moje ofina, klávesnice počítače atd. :-)). Nejlepší je nanášet jej těsně před spaním a pak už nic nedělat.

Doufám, že se vám článek bude líbit :-).

5 komentářů:

  1. Líbil :) Mám také Atoderm, super mléko, skoro lepší než Excipial. Na to serum mám zálusk, nenapadlo mě, že bych si ho mohla dávat jen po sprše-dobrý nápad!:D

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Papayo ;-),
    článek je parádní, ideální pro takovou patlalku, jako jsem já. Biodermu teď taky zkouším a jsem z ní nadšená.
    Senzace ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Vivi a Eve, děkuji za milé komentáře :-). Jen houšť a větší kapky.

    OdpovědětVymazat
  4. Sensibio mám doma tiež a v odličovaní je to jednoducho jednotka. :) No zaujal ma Atoderm, doteraz som používala La Roche-Posay, no rozmýšľam aj nad verziou od Biodermy. Super tipy. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Biodermu SPF 50 doma mám, protože mě vztekly opalováky od Alverde. A i když jsem strávila den na sluníčku, Bioderma vydržela a žádný červený nos se nekonal, takže chválím :-D
    Nicméně ostřím ještě na Laveru, bo tu mám vzorek a jsem na něho zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).