úterý 25. prosince 2012

Papája byla hodná

Moc děkuji Ježíškovi, který mi letos naježil krásné, užitečné a duši i oko potěšující věci. Ukážu Vám především knihy a kosmetiku (protože o tom to tady celé je), a také pár dalších milých dárků. Kromě toho jsem dostala pánev, utěrky, růžový župan od maminky a s přítelem jsme dostali do Brna ovčí kožešiny :). Také mám nový motivační turistický tréninkový batůžek na Beskydskou sedmičku a víceúčelovou tašku na cestování, v současnosti především na převážení věcí do Brna a zpět.


Můj drahý mi věnoval kompletní sadu na touarég, čímž mě dostal :-). Takže mám čtyři tulipánové skleničky, krásnou konvičku a zelený čaj a nanu (to jsou ty hnědé pytlíčky vlevo). Touarég je jedním z mých nejoblíbenějších čajů a už se těším, až jej zítra (tedy dnes :) uvařím na naší každoroční rodinné sešlosti. 


Od své milé skorotchýně jsem dostala sadu od oriflame Sparkle in Paris (chtěla jsem k Vánocům pouze ten parfém a ona to pojala poněkud velkolepěji). Parfém voní krásně, sada dále obsahuje deodorant, tělový krém a sprchový gel, který se dá použít i jako pěna do koupele. Na recenzi se můžete těšit ;-).


Od tety jsem dostala osušku (růžovou, růžová je asi barva mých letošních Vánoc :-D) a sprchový gel Palmolive, na který už se těším (Palmolive sprchové gely miluju). Od maminky jsem dostala sadu, která obsahovala Tangle teezer a profesionální šampon (sice je na barvené vlasy, ale to myslím nijak nevadí). Tělový pomerančovo-kokosový balzám od Saloos sice nebyl můj dárek k Vánocům, ale maminka mi ho dala, protože ho dostala a má jiný, svůj oblíbený, tělový krém a já jsem po něm samozřejmě nadšeně chňapla. Recenze budou!
 

S knížkami se letos roztrhl pytel! A za to jsem velmi vděčná. Takže tady vidíte, na co se můžete v knižních tipech těšit. "Slova, která jsem si přál napsat sám" je dárek od mého oblíbeného banánového pyré :).


Zápisníky s obrázky a citáty z Medvídka Pú byl rovněž dárek od pyré, diář se sovičkami jsem dostala od sestry (hrozně jsem po něm toužila, ty sovičky jsou zkrátka boží). Červená kožená peněženka je dárek od babičky a dědy, diktafon od našich, digitální budík je od babičky a pojede se mnou do Brna. A záhadné červené vajíčko vpravo dole je dárek, který mě opravdu pobavil. Koupil mi jej můj skorošvagr, je to minutka, kterou dáte do vody spolu s vejci a ono to hraje melodii podle stupně uvaření vajíček (Killing me softly pro vajíčka naměkko, Triumphal march pro středně uvařená vajíčka a Little night music pro vajíčka natvrdo). Těším se, až tuto minutku vyzkouším!


Zde ještě detail sovičkového diáře spolu se sovičkovým náhrdelníkem, který mi sestra koupila, aby to spolu ladilo :-).

Doufám, že jste měly krásné Vánoce a že si i nadále užíváte vánoční pohody a těšíte se z pohádek, cukroví, přítomnosti Vašich blízkých a dárků, které jste si přály ;-).

6 komentářů:

  1. Ta minutka je teda skvělá :D Krásné dárečky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné dárky; je vidět, že tě blízcí znají dobře :-) To vajíčko bych chtěla slyšet hrát. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Konvicka je nádherná, zaujaly me knížky
    Moc hezke:-)

    OdpovědětVymazat
  4. dostala jsem stejnou sadu od Oriflame jako ty, také všechny čtyři věci:-) krásně to voní.

    OdpovědětVymazat
  5. tangle teezer mam take:) a budik ted nutne shanim a nikde jsem zadny malinky nesehnala:(
    uzivej svatky!!:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  6. Nevíš, prosím tě, odkud jsou ty zápisníčky s medvídkem Pú?

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).