sobota 29. března 2014

Dva roky :)

Milé čtenářky,

tak už je to rok, co jsem sem psala, že blogu je rok. K jeho druhým narozeninám jsem mu pořídila něco speciálního, a to dort z fenomenální ostravské cukrárny Ollies. Tam mě včera vzala kamarádka, která tam byla už několikrát a musím říci, že tak dobrý dort jsem snad ještě nejedla. Pokud se budete někdy v Ostravě pohybovat, Ollies rozhodně nevynechte :-). Kladou důraz na čerstvost a poctivost surovin a opravdu je to velmi znát. Čtyři kousky dortu jsem koupila i domů a zmizely rychlostí světla. Odkaz na fb stránky Ollies zde.

A teď pár čísel, údaje z doby před rokem uvedu vždy pro srovnání do závorky. Od začátku existence byl můj blog zobrazen 92 712 krát (34 889). Objevilo se zde 1247 (600) komentářů :). Nejzobrazovanějším článkem je článek o Bourjois se 1431 zobrazeními. Je vás tady 222 (156), za rok mi tedy přibylo 66 čtenářek. Je zde celkem 243 (148) článků. a to je vše. Myslím, že čísla jsou to moc pěkná, obzvláště ten nárůst zobrazení a komentářů mě těší.

Děkuji vám za přízeň, díky, že vás baví mě číst a děkuji za každý komentář. Přeji vám krásnou sobotu :).




11 komentářů:

  1. moje milá, moc moc ti gratuluju k tak krásným výsledkům, ať ti blogování přináší radost ještě dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná čísla, gratuluji moc! (A ano, myslím na Tebe, neboj se. :) )

    OdpovědětVymazat
  3. Moc gratuluji a přeji ještě hodně spokojených blogových let. A slibuji, že dodám i ty fotky pudru Bourjois s bází i bez, jak jsem slibovala. Pokud jsi ji už nekoupila. :-) Nějak mi to v poslední době nevychází, ale snad příští týden.

    OdpovědětVymazat
  4. Přeju, ať tě blog stále baví a čtenáři přibývají:) Můj blog také teď slavil dva roky a všimla jsem si toho i u některých dalších, to byla v té době nějaká celkem epidemie :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, přeji Ti ještě mnoho krásných čísel, samozřejmě krásných blogozáživků a snad Tě někdy poznám :)

    OdpovědětVymazat
  6. gratuluju a přeju úspěchy do dalších let blogování :) a hlavně, ať tě to pořád baví!

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluju. :-) Snad tě bude blog bavit i nadále. Do Ostravy se asi nedostanu, i když ten dort by za to určitě stál. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Všechno nejlepší a spoustu blogoúspěchů! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji vám všem za krásné komentáře :-).

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).