pátek 30. ledna 2015

Spotřebováno a novinky v lednu

Milé čtenářky,

v předposlední lednový den pro vás mám již klasickou kosmetickou statistiku. Příliš jsem nenakupovala, ale dostala jsem poměrně hodně kosmetických dárků k narozeninám.

Spotřebováno v Brně


Zleva to jsou:

Antibakteriální gel na ruce od Bath and Body works s vůní jablek: ANO. Tyto antibakteriální gely jsou legendární, já jsem na něm oceňovala praktické maličké balení a krásnou vůni i design lahvičky.

Hydrabio sérum od Biodermy (5 ml miniaturka): ANO. Moje nejoblíbenější sérum na pleť, ještě mám jednu miniaturku, ale potřebuju znova plné balení :).

Oční krém Sensi system od Institute esthederm: ANO. Nejlepší oční krém, který jsem kdy měla. Jedinou jeho nevýhodou je vysoká cena. Recenzi najdete tady.

Krém na obličej oriflame optimals oxygen boost SPF 30: ANO. Tento krém jsem měla moc ráda, také díky jeho praktickému balení a ochrannému faktoru. Byl velmi příjemný, tak akorát hydratační, nemám, co bych mu vytkla.

Také jsem spotřebovala dvě řasenky, a to:

Bourjois Twist up the volume: ANOOO. Dost možná ta nejlepší řasenka od Bourjois,jakou jsem kdy měla. Řasy nádherně rozčesala, prodloužila je i natočila. Recenze viz zde.

Maybelline Colossal volume express: ANO. Velmi dobrá řasenka, už několikáté spotřebované balení a nová už čeká v mých kosmetických zásobách.

Mary Kay báze pod makeup: ANO. Tuto bázi nepoužívám moc často, ale je velmi příjemná a pleť chrání, vyhlazuje a zvyšuje její hydrataci. Prastará recenze k nalezení tu.

Novinky

Takžeee.... Od mého nejmilejšího manžela jsem k narozeninám dostala mini sadu Versace Bright crystal absolu (tělové mléko, sprchový gel a miniaturku parfému). Od tchýně jsem dostala obří balíček kosmetiky oriflame, který obsahoval řadu Strong is beautiful (deodorant, sprchový krém a tělový krém), tělový krém z řady Milk and Honey a řasenku Maxi lash 3D (nestihla jsem vše nafotit, ale níže můžete vidět oficiální fotky výrobků). Měla jsem radost, mini sada Versace je prostě úžasně roztomilá, tělová kosmetika se vždycky hodí a na řasenku jsem zvědavá. Sama jsem si v lednu pořídila jen dvě věci: krém na obličej Bioderma Hydrabio riche a sadu tužek na oči od Urban decay, která je naprosto úžasná (a Urban decay je moje nová závislost, sakra).






Zdroj

Zdroj

Zdroj


A co vy a vaše novinky a spotřebováno? Našly jste v tomto článku nějaký svůj oblíbený výrobek? Podělte se v komentářích :).

6 komentářů:

  1. Ta sada od Versace se mi líbí :) Z té řady Milk Honey jsem měla masku na vlasy (byla skvělá) a teď mám odličovací mléko a to mi taky vyhovuje. A tuhle 3D řasenku jsem zrovna dopotřebovala, dělala mi takový jiný zajímavý řasy než ostatní řasenky :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Kdes nakupovala ty UD tužky? 3:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tužky vypadají vážně skvěle Urban Decay je taky moje velká slabost :)
    Všedně a nevšedně o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).