čtvrtek 9. srpna 2012

Spotřebováno

Kde se vzala, tu se vzala nová čtvrteční rubrika s názvem Spotřebováno. Nebude každotýdenní, ale jednou či dvakrát měsičně by se v ní něco objevit mohlo. Výrobky vždy vyfotím, něco málo o každém z nich napíšu a napíšu k nim také, zda je koupit, možná koupit nebo nekoupit :-). Takže co jsem spotřebovala na začátku srpna?


Zleva:

Bioderma Hydrabio Sérum a Légere krém, minibalení 15 ml: ANO. Sérum jsem si pořídila v plném balení, což hovoří za vše. Jsem s ním velmi spokojená, používám jej cca jednou až dvakrát týdně. Krém byl moc příjemný, jakmile se někde objeví tato nebo Riche varianta za dobrou cenu, koupím si jej.

Balea kondicionér pro barvené vlasy: ANO. Barvené vlasy nemám, ale to mi nijak nevadilo při použití tohoto kondicionéru, který je opravdu nádherně uhladí a vyhladí, vyživí a provoní úžasnou vůní kokosu. Za 29 Kč ( a obsah má 300 ml) je to malý zázrak. Pořídím si jej určitě znova, a k němu asi i šampon a masku. momentálně používám šampon a kondicionér od Sunsilk.

Gel na intimní hygienu Feminelle od oriflame: ANO. Tento přípravek je jeden z mých nejoblíbenějších od oriflame, měla jsem ještě jeden do zásoby a dnes si půjdu vyzvednout další dva (naučila jsem na něj totiž i maminku :-)). Líbí se mi praktické balení s pumpičkou i velmi jemná vůně, je ho 300 ml za 109 Kč (nyní je v akci, normálně stojí 159 Kč, mimo akce se jej nevyplatí kupovat). Pokud hledáte nějaký hodně příjemný a nedráždivý gel na intimní hygienu, zkuste tento (kód 11101).

Maska na vlasy od Garnier, Upravenost a styl: NE. Tak tato maska byla zklamáním. Trochu divně smrděla (po lepidle) a neudělala na vlasech žádný extra efekt. Tuto masku nedoporučuji.

Máte zkušenosti s některými z těchto výrobků?

3 komentáře:

  1. Hydrabio miluju, masku vyzkouším, intimní gel od Oriflame taky hodnotím ANO a masce od Garnier se vyhnu obloukem:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Hydrabio jsem taky nejprve zkusila z mini balení a už mám doma plnou verzi Séra i Legere krému :-). Sérum používám každý den večer na vyčištěnou pleť, Legere krém ráno. Koupila jsem si dokonce i jedno minibalení do zásoby na cesty. Mohli by dělat takováhle cestovní balení častěji.

    OdpovědětVymazat
  3. Feminelle jsem taky dřív používala, teď ale domů nekupuji nic jiného než Dove Intimo. ;)
    S Hydrabio sérem se teprve snažíme zkamarádit, tak snad mi přiroste k srdci. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).