středa 17. října 2012

Středeční novinky

Přeji Vám hezkou středu. Mám radost z prozatímní hojné účasti v giveaway, a taky z toho, že mi najednou přibylo deset dalších čtenářek :). Děkuji Vám! Dnešní článek bude věnován tomu, jak jsem se předzásobila na zimu. V zimě dávám přednost hutným sprchovým gelům, které opravdu hydratují, takže jsem si udělala zásoby, jak uvidíte dále :-). Neodolala jsem limitované edici od Baley a koupila jsem si sprchový gel a tělovou emulzi s vůní fíků a čokolády (ještě že je na obalu napsané, že nejsou určené k jídlu, jinak by byly v ohrožení). Takže teď už k tomu, co jsem si (převážně) dnes pořídila.


V DM jsem si koupila mé nejoblíbenější odličovací tampónky ebelin (140 tampónků za 30 Kč) a už zmiňované dva přípravky z limitované edice od Baley. Mají tuto variantu nebo variantu s vůní třešní, ta mě ale tolik nezaujala. Jelikož mi doma i v Brně došly všechny sprchové gely, rozhodla jsem se jednat :). V Brně mi došel i šampon a kondicionér (taky Vám vždycky dojde vše najednou?), proto ten velký nákup. V mé milované brněnské drogerii Jasmín mají nyní ve slevě všechny sprchové gely Dove (každý za 49 Kč) a přípravky na vlasy Elséve (šampon i kondicionér každý za 59 Kč). Všechny sprchové gely od Dove, které jsem si dnes koupila, už jsem měla a všechny voní naprosto úžasně a kůži viditelně hydratují, v neposlední řadě se taky dají velmi dobře použít na holení ;-). Elséve šampon a kondicionér jsem neměla už strašně dlouho, a Nutrigloss jsem měla ráda, takže to byla celkem jasná volba. Ještě mám slevový kupon na 25% slevu na jejich nové péče do DM, takže ji určitě využiji :).

Další novinkou je věc, kterou jsem nečekaně dostala od své "skorotchýně", která dělá distributorku oriflame. Jedná se o kosmetickou paletku, která obsahuje stíny, lesky, pudr, rozjasňovač, tvářenku a aplikátory. Také obsahuje velké a praktické zrcátko.

 Vrchní strana




Zrcátko 
 

Paletka s bleskem 
 

Bez blesku (barvy odpovídají více)
 

Upřímně řečeno, nevím, nakolik je pro mě paletka využitelná. Tuhé lesky tak nějak z principu nepoužívám, nemám je ráda. Odstíny stínů jsou pěkné, univerzální, ale pigmentace pokulhává a také dost práší. Rozjasňovač (zcela nahoře, bílý) je takový průměrný. Pudr (dole, mezi stíny a lesky) má hezký světlý odstín, ale je do perleťova a na běžné nošení to moc není, spíše tak na ples. Tvářenka (uprostřed) je naopak fajn, má moc hezký univerzální světle růžový odstín, ta mi z celé paletky přijde asi nejlepší. Stejně tak jako skládací zrcátko, to se neztratí a určitě jej budu využívat.

Co vy, máte s některými těmito novinkami zkušenost? Co by Vás zajímalo v podrobnější recenzi? Kterou péči od Elséve byste mi doporučily?

4 komentáře:

  1. Ty odličovací tampony jsou i moje nejoblíbenější, nikdy bych je neměnila!
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. všetko moje oblubené prípravky :-) a po tom sprcháči sa musím popozerať. doteraz som len neutrálne a neparfumované používala ale už ma to prestáva bavyiť :-D

    http://nadkinsvet.blogspot.sk/ rozdávame darčeky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ebeliny chvalim, dove taky, ale elseve mi delal na vlasy hrozne zle...

    OdpovědětVymazat
  4. ty přípravky mám co ráda co máš taky je občas používám :)a o těch paletkách uvažuji o koupení :) děkují za inspiraci :) ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).