čtvrtek 9. května 2013

Recenze: deodorant, tělové mléko a sprchový gel Fa

Milé čtenářky,

přeji Vám krásný květen, úspěšné zkouškové období či spokojenost v práci a hlavně, užívejte si jara :). Dnes mám pro Vás recenzi, která by nevznikla bez společnosti Schwarzkopf, jež mi nabídla spolupráci. Měla jsem si vybrat tři výrobky značky Fa a chtěla jsem vyzkoušet řadu Sport (vůni Sporty fresh), tudíž jsem si vybrala deodorant, sprchový gel a tělové mléko. Tělové mléko mi nakonec dorazilo jiné než Sporty fresh, ale to mi nějak výrazně nevadí.

Všechny výrobky

Tělové mléko Nutri Skin

 

Co se píše na stránkách?

Fa NutriSkin Moisturizing tělové mléko pro normální a suchou pokožku poskytuje  48hodinovou hydrataci s jedinečným komplexem 7 vyživujících složek. Svěží, krémově lehká struktura s Aloe Vera se jednoduše nanáší, rychle se vstřebává a chrání pokožku před vysoušením. Inspirující vůně plodů Acai zahalí Vaše tělo a dotkne se Vašich smyslů.

A co si myslím já?

Původně jsem byla trochu zklamaná, že mi přišlo jiné tělové mléko než "Sporty fresh", ale nakonec jsem si jej oblíbila. Jeho textura je opravdu lehká, zejména na něm oceňuji zejména rychlé vstřebávání a velmi jemnou, nevtíravou vůni. Pokožku udrží hydratovanou opravdu dlouho, takže nemám, co bych mu vytkla. Je to podle mě ideální tělové mléko na léto, kdy není potřeba používat hutná mléka nebo krémy. Také bych jej doporučila těm z Vás, které nemají rády výrazně mastná či výrazně voňavá tělová mléka. Celkový můj pocit a dojem je takový: je to velmi příjemné tělové mléko, dobře se roztírá, dá se použít na celé tělo, pokožku zvláční na dlouho, jeho použití je příjemné, bleskově se vstřebává, jeho parfemace je velmi jemná, nenásilná a příjemná. Jsem s ním nad očekávání spokojená.



 Sprchový gel Sporty fresh


Co se píše na stránkách?

Fa Sport Double Power Sporty Fresh obsahuje izotonický komplex minerálů a pomáhá pokožce nabrat sílu, osvěžit se a regenerovat po sportovním výkonu. Bohatá receptura chrání přirozenou rovnováhu hydratované pokožky. Zbavte své svaly napětí masáží ve sprše a relaxujte se stimulující sportovně svěží vůní.
Užijte si osvěžení a relaxaci s Fa Sport Double Power.

A co si myslím já?

Tento sprchový gel jsem si vybrala hlavně kvůli parfemaci, která mě zaujala už dříve. A musím říci, že mě nezklamala. Voní opravdu nádherně - povzbudí a osvěží tělo i mysl a koupelna (i kůže) je po něm provoněná ještě dlouho. Navzdory tomu, jak je parfémovaný, pokožku nijak nedráždí ani nevysušuje (já se svou atopickou pletí to můžu posoudit vskutku zodpovědně). Vůně a hydratace jsou dvěma největšími devízami tohoto sprchového gelu a myslím, že jsem si vybrala dobře a že si jej ještě někdy koupím. Líbí se mi i design obalu. Tento sprchový gel se dá použít i jako šampon, tak to ještě asi vyzkouším, ale raději jej budu používat přednostně na tělo než na vlasy.

Deodorant Sporty fresh




Co se píše na stránkách?

Fa Sport Double Power Sporty Fresh: silná receptura je obohacená o duo-mikrokapsle a absorbuje pot. Extra silná ochrana před pocením v podpaží: pro aktivní 72hodinovou deo ochranu!

A co si myslím já?

Tento deodorant mě tak trochu zklamal, také jsem si jej vybrala podle vůně. Ta je ze začátku nádherná, ale pak se divně rozleží a nevoní mi ani trochu. Dnes jsem jej testovala v náročnějším dni (škola, pochůzky po městě a teplé počasí) a moc neobstál. Nepatřím mezi lidi, kteří se nějak výrazně potí, ale tento deodorant tomu nedokázal moc zabránit, to, že jsem měla podpaží vlhké, bych nějak přežila, ale to, že se ta vůně divně rozleží a výsledkem je spíše smrad, je výrazně horší. Takže moc nesplnil má očekávání (to, že vůně vydrží víceméně nezměněná a že ochrana proti pocení bude větší) a doporučit Vám jej opravdu nemohu. Měla jsem mnohem lepší deodoranty a tento mezi mé oblíbence patřit nebude.

Tímto děkuji zastoupení společnosti Schwarzkopf za poskytnutí výrobků k recenzi.

Co Vy a Fa, jaké jsou Vaše oblíbené výrobky?

P. S. Nově je v blogsale v nabídce antiperspirant Rexona maximum protection.

Blogsale

3 komentáře:

  1. To jsi mě překvapila s tím názorem na deoš, já ho naopak miluju:) mám i tu modrou verzi, ale ta růžová je lepší, úžasně voní a mám podpaží fakt dlouho suché. Asi na každém funguje jinak:-/

    OdpovědětVymazat
  2. Fa mám moc ráda, především jejich sprchové gely, kdysi jsem měla nějakou magnólii a ta voněla jako Flowerbomb edp, pak jsem měla kokosový, ten byl taky vynikající a ještě takový fialový, co voněl jako Euphoria od CK. Jen antiperspiranty mi nevyhovovaly, ale to žádné, protože se moc potím, takže jedině Driclor.

    OdpovědětVymazat
  3. sprcháč a tělové mléko bych brala..Fa je skvělá značka! :)
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).