úterý 12. května 2015

Jarní wishlist


Milé čtenářky, dlouho se zde neobjevil žádný můj seznam přání, což ale rozhodně neznamená, že v hlavě nemám několik věcí, které bych ráda vyzkoušela nebo si je pořídila znovu. Když jsem tento wishlist sestavila, zjistila jsem, že obsahuje pouze parfémy a věci na obličej (pudr, makeup, tvářenku a rozjasňovače). Je vám asi tedy celkem jasné, kterým směrem se nyní ubírají mé kosmetické touhy. Stínů mám až až, nedostatkem rtěnek také netrpím a tužky na oči jsem začala intenzivněji používat teprve docela nedávno. Pudry, makeupy a tvářenky si ale kupuji méně často a raději nahrazuji novým výrobkem vždy až ten úplně spotřebovaný. Můj wishlist tedy obsahuje jak věci, které už jsem vyzkoušela, miluji je a nedám na ně dopustit, tak i výrobky, které jsem vyzkoušela jen zběžně, ale myslím si, že se v mé kosmetické sbírce určitě neztratí ;-).



Zásadním zlomem v plánování, co si pořídím, bylo, když v prodejně parfums.cz v OC Letmo vystavili produkty značky theBalm a já jsem si je tak poprvé mohla osahat všechny. Do té doby mě jejich výrobky nechávaly poměrně chladnou, ale osobní setkání byl průšvih :). Nemůžu se rozhodnout, zda se mi více líbí Mary - Lou Manizer, který je světle béžový a velmi mi připomíná moje milované stíny od Bourjois, které už  bohužel nejsou k sehnání; anebo Cindy - Lou Manizer, jenž je více do růžova a je to přesně ten nenápadný růžovo zlatý (a velice lichotivý) odstín, který miluji na rychle docházející tvářence od Mary Kay (psala jsem o ní v tomto článku). Takový odstín je skvělý zejména na léto a zmiňovaná tvářenka už se také zřejmě nedá nikde koupit (jednalo se o limitovanou edici), a tak si nejspíše pořídím obě verze těchto legendárních rozjasňovačů. Oba mají nádherně jemnou konzistenci, nepráší a jsou opravdu velké, a pokud si je tedy koupím, tak počítám, že mi pár let určitě vydrží.

Další položkou od theBalm je tvářenka DownBoy, nádherná studená růžová. Velmi podobný odstín už jsem kdysi měla, ale momentálně žádnou takovou tvářenku nevlastním. Až tedy spotřebuji některou ze svých stávajících tvářenek, zřejmě navážu velmi šťastný vztah s DownBoyem ;-). Pudr Sexy Mama mě také nenechává chladnou díky svému skvělému transparentnímu odstínu a neuvěřitelně jemné struktuře, ale momentálně jsem velice spokojená s Healthy balance pudrem od Bourjois (recenzovala jsem jej v tomto článku), který je podstatně levnější, nemám proti němu absolutně žádné výhrady a jenž také tvoří významnou položku mého wishlistu. Doufám, že jej Bourjois nepřestane vyrábět, jako se mi to stalo už s několika předchozími pudry.

Dochází mi také můj milovaný makeup Healthy mix, jehož odstín Vanille clair mi perfektně sedí; tento makeup jsem podrobně recenzovala již v tomto článku. Jiný makeup nemám a nepoužívám, nový tedy nutně potřebuji :).

A co ty parfémy? Jako nejpravděpodobnějšího kandidáta na brzké zakoupení bych ráda nominovala vůni od Donny Karan DKNY Red Delicious, alias moje milované červené jablko. Nedávno jsem znovu načala jeho zelenou verzi, a ačkoli je to přece "strašně profláklá" vůně, už jsem obdržela několik komplimentů, což jen posílilo mé rozhodnutí pořídit si i červenou variantu, která je o něco málo výraznější.

Až budu velká, pořídím si J´adore od Diora. Tuto nadčasovou elegantní vůni vlastní moje maminka a já si ji od ní občas půjčím a pak jsem u vytržení z toho, jak krásně voním. O této vůni se zde brzy dočtete více.

O parfému CK One už jsem zde na blogu psala mnohokrát, a jelikož jej momentálně nemám, byl by hřích nezahrnout ho do wishlistu. Za ty roky, které uběhly od doby, kdy jsem si k němu čichla poprvé, jsem poznala jen málo vůní, které by se mi líbily tak moc, jako tento nenápadný průsvitný flakon s jednoduchým nápisem.

Parfém Sí od značky Giorgio Armani mi jednou půjčila kamarádka a jedno navonění mi stačilo k tomu, aby mě naprosto uchvátil. Je to nádherná vůně a pro mě láska na první čichnutí, ačkoli je kořeněnější než vůně, které obvykle preferuji. Více o tomto parfému se dočtete v některém z příštích článků.

To by bylo z mého wishlistu prozatím vše, pravděpodobnost pořízení některých položek je takřka stoprocentní, musím jen počkat na vhodnou nákupní příležitost :-).

Jak se vám líbí můj wishlist? A co vy a vaše seznamy přání, kosmetických i jiných? A čím jste si v poslední době udělaly radost, ať už to bylo cokoli?






8 komentářů:

  1. Dior je dobrá volba.
    Zvu Tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, the Balm je závislost :D Já si od nich v dubnu pořídila paletku nude tude, a uvažuju, že bych si pořídila ještě nějakou další :D A jinak jsem zvrovna včera objednávala moji oblíbenou vůni od Benefitu, která mi došla ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná přání. Já jsem ještě theBalm okouknout nebyla, trochu se bojím, že až uvidím věci na živo, budu jich potřebovat aspoň polovinu. :)
    Parfémy, po kterých toužíš, mám vesměs načichané... Jsou to krásné vůně, ale žádná z nich mě za srdéčko nechytila (no co, aspoň nebudeme vonět všichni stejně, že...). Naopak velmi toužím po vůni Voyage d'Hermes, to je pro mě srdcovka. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno vypadá moc pěkně :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY, budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ten pudr chci právě taky vyzkoušet...

    OdpovědětVymazat
  6. od the balm by som chcela vyskúšať niečo aj ja, ale neviem sa rozhodnúť :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  7. DKNY aplles zbožňuju :) NA léto skvělá volba !
    LENNY MALI
    in Denmark

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).