pondělí 20. května 2019

Spotřebováno a novinky: duben


Trochu později, ale přece. Pravidelná kosmetická statistika je tady :).

Spotřebováno


Miniatura čisticího krému od Institut esthederm: NE: Moc mi nesedl, vyhodila jsem ho nedopotřebovaný. 

Krém AtopiControl od Eucerin: NE: Tento krém mi nesedl, trochu mi i smrděl, ale hlavně jsem měla problém s jeho přílišnou hutností, špatně se roztíral i vstřebával. Chtěla jsem tuto řadu vyzkoušet, ale Bioderma Atoderm asi zůstane navždy mou stálicí :).

Bělicí zubní pasta Pearl drops: ANO: Tato pasta by měla odstraňovat zabarvení zubů způsobené pitím kávy a čaje, a opravdu mi připadalo, že i něco dělá. Měla také velice příjemnou chuť a docela pomalu ubývala. Za mě ano.

Maska na vlasy Garnier Hair food s papayou: ANO: Tuto masku jsem měla už v banánové variantě, která mi přijde o něco lepší, ale tato papájová verze je rovněž velice příjemná. Vlasy jsou po jejím použití hydratované, provoněné, lesklé... Už mám doma zase tu banánovou :). Garnier věci na vlasy zkrátka umí.

Gel na intimní hygienu Jessa: ANO: Moje stálice, kupuji ho opakovaně.

Odlakovač Sally Hansen: NE: U odlakovače je pro mě důležité jen to, aby rychle odlakoval a nevysušoval nehty. Tohoto odlakovače jsem vždycky musela použít strašně moc, abych lak dostala z nehtů pryč, není zkrátka moc účinný.






Mám tady i tři kousky dekorativní kosmetiky, řasenka Giordani gold Incredible length mascara je jednou z nejlepších řasenek, jaké jsem kdy měla, už mám doma dvě další do zásoby. Musíte ji vyzkoušet! Dále jsem vyhodila starou konturku na rty a tužku na oči od essence, která už byla polámaná a nešla strouhat.

Novinky


Novinky jsou skromné, jak jsem již psala výše, jsou to dvě řasenky od oriflame, denní krém, tři laky na nehty, dvě tvářenky z limitované edice od essence, sprchový gel od Nature Box (velmi zajímavá nová značka, viděla jsem ji zatím v DM a v Tetě) a intimní sprchový gel.

Detail tvářenek, jsou teda brutálně pogmentované :)


Celkem to je devět spotřebovaných věcí a deset novinek, celkem tedy velmi příjemná bilance :). 

A co vy, stihly jste ulovit něco z limitované edice essence? :) 

2 komentáře:

  1. Ahojky, já jsem si z této edice pořídila tu paletku tvářenek, řasenku, sprej a paletku stínů. Dokonce jsem o tom stihla už napsat recenzi, tak se můžeš mrknout ke mně na blog:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).