středa 5. června 2013

Řasenka Volume glamour max: Bourjois


Milé čtenářky,

tak včerejší zkoušku mám na druhý pokus snad úspěšně za sebou a dnes bych vám ráda řekla něco o řasence Volume glamour max od Bourjois, kterou jsem si nedávno pořídila už podruhé. Řasenky od Bourjois patří dlouhodobě mezi mé nejoblíbenější, momentálně mám tuto a Volume glamour ultra curl, která mi ale už bohužel dochází. Více o řasenkách Bourjois najdete v tomto článku, kde také můžete vidět  Volume glamour max vyfocenou, jak vypadá na řasách.

Ale teď už k řasence. Já jsem s ní velice spokojená, ale nemusí vyhovovat všem, zejména těm z vás, které dávají přednost přirozenému či téměř neviditelnému efektu řasenky. Volume glamour max vytváří, jak už vyplývá z názvu, efekt spíše maximální. Dodává objem a prodlužuje řasy bez slepení. Neopadává, občas řasy trochu slepí (ale to se dá snadno upravit), nejlépe maluje tak po měsíci používání. Její hlavní negativum spočívá ve složitějším odličování, na řasách opravdu dobře drží a je potřeba použít více odličovadla a odličovacích tamponků než obvykle. Já jsem s ní velmi spokojená a používám ji především, když chci dosáhnout výrazných řas :-).

No a jak řasenka vypadá a jak vypadá na řasách?


Volume glamour max





Kartáček je opravdu velký, ale manipuluje se s ním celkem dobře. Náplň řasenky je tak akorát mokrá, neobtiskuje se na víčka a zasychá poměrně rychle. S jednou vrstvou dosáhnete výrazného, ale stále celkem přirozeného efektu, použitím dvou a více vrstev se dostanete až k efektu umělých řas. Řasenka se velmi dobře vrství a až na drobné výjimky řasy neslepuje.


Řasenka v akci: Vlevo bez řasenky, vpravo s dvěma vrstvami (plus korektor Healthy mix, pudr, a stíny Manhattan).



A jaká je vaše nejoblíbenější řasenka? Se kterými řasenkami od Bourjois máte zkušenost?


6 komentářů:

  1. Já bych brala hlavně tvé řasy a pak bych byla spokojená skoro s každou řasenkou. :-) Sama mám nejradši malé, plastové kartáčky, které mi řasy neslepují a naopak je krásně prodlouží a oddělí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Len, to je pravda, já si můžu vyskakovat :-). Díky za komentář.

      Vymazat
  2. Tu jsem měla ráda, musím si ji zase někdy pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bourjois řasenku jsem nikdy nezkoušela, ale asi budu muset. :)
    Nově mám ted ráda Rocket řasenku od Maybelline a Avon Supershock.
    Mimochodem, doufám, že email dorazil, psala jsem ti přibližně před týdnem. :) Dřív jsem se k tomu bohužel nedostala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem Ti odepsala, děkuji za email a omlouvám se za pozdní reakci. A Bourjois řasenky doporučuju všemi dvaceti!

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).