pátek 14. března 2014

Jarní wishlist

Milé čtenářky,

dnes bych vám ráda ukázala, co mám v plánu si pořídit na jaro a léto. Zařadila jsem tam věci, o jejichž už jsem o koupi rozhodnutá, i věci, u kterých záleží spíše na momentální nabídce a případné slevě ;-).



Řasenka Helena Rubinstein Lash queen. Tuto řasenku moc chválí Anna (z 50shadesofanna), takže až dopotřebuji nějakou stávající řasenku, vyzkouším tuto, je čas na něco lepšího a jsem zvědavá, jak bude vypadat na mých řasách.

Naked 3. Paletky od Urban decay mě obvykle nechávají chladnou, ale u Naked 3 se mi moc líbí jak obal (není sametový, ale plechový), tak i univerzální odstíny. Viděla jsem ji i naživo a jo.... Chci ji :). A opět za to může Anna.

Laky OPI. Dva odstíny, které mám, mě naprosto nadchly, tudíž si určitě pořídím další.

DKNY Be delicious. Pro spoustu lidí je to "masová" vůně, ale co naplat, já ji mám moc ráda, a to nejen zelenou, ale i červenou variantu. Momentálně ji nemám a už mi chybí.

Rtěnka Clinique nebo Dior Addict. Jedna rtěnka od Clinique mi právě dochází (můj milovaný odstín Nearly violet), takže, pokud seženu nějaký jiný pěkný odstín za dobrou cenu (Nearly violet mě stála 80 Kč), rozhodně si koupím novou. No a Dior Addict se mi moc líbí, ale její cena už moc ne.

Jak vidíte, dávám rozhodně přednost kvalitě před kvantitou. Máte některý ze jmenovaných výrobků doma? A jak jste s nimi spokojené? A co vaše jarní kosmetická i jiná přání ;-)?


11 komentářů:

  1. Mam jeden Dior Addict Extreme a mozem len a len odporucit!! :D Ale s normalnym Addictiom nemam skusenosti :D
    Mamka nosila Be Delicous a celkom sa mi pacila, kym som ju na niekom inom necitila v spojeni s cigaretovym dymom a tu kombinaciu si budem pamatat asi navzdy :// :D Ale sama o sebe je celkom ok :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak to se mě naštěstí netýká, neboť nekouřím :). Ale myslím, že spojení jakékoli vůně s cigaretami není dobré. A jaký odstín Dior Addict Extreme máš?

      Vymazat
    2. Diablotine Extreme :D Bola to limitka, ale este sa mozno niekde da zohnat (ja som nasla vo vypredaji :D)

      Vymazat
  2. Laky opi bych taky moc ráda a ta DKNY vůně je super, vlastně všechny od ní :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No vůbec se nedivím, samé skvělé věci, které bych chtěla taky. (Ale k Naked 3 se asi hned tak neodhodlám, mám doma jedničku... :))
    Já bych si moc přála parfém Mon Jasmin Noir od Bvlgari, ale to tak nejdřív až odstátnicuju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak za státnice to je jasná odměna :). Já od Urban decay zatím nemám nic, kromě maličké báze, a Naked 3 mě hrozně láká. Potřebuju na svatbu na líčení jen to nejlepší, chápeš :).

      Vymazat
  4. Snad se ti přání pěkně splní :)

    Já snad momentálně po ničem přímo netoužím. Jako dala bych dohromady nějaký "wishlist", ale akutní to není :)

    OdpovědětVymazat
  5. Naked 3 si nadelím, keď odovzdám diplomku..:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo! :). Tak držím palce, já už mám odevzdání i státnice úspěšně za sebou. Já bych se s Naked 3 moc ráda nalíčila na svatbu ;-).

      Vymazat
    2. Ďakujem..:) Noo, myslím, že na svadbu to je super voľba... Smelo do toho!:)

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).