pátek 29. srpna 2014

Svatební účes a líčení



Milé čtenářky,

dnes bych Vám ráda ukázala pár fotek ze svatebních příprav, jak probíhalo česání a líčení a jak jsem nakonec vypadala :).V líčení jsem se spolehla sama na sebe a na své osvědčené a oblíbené výrobky, které můžete vidět níže. Pojala jsem to celkem jednoduše, akorát jsem si více vyhrála s očními stíny, a dala jsem si o trochu více řasenky a tvářenky než normálně nosím (kvůli focení). Použila jsem své osvědčené a dlouhodobé oblíbence, a to časenku Twist up the Volume od Bourjois, makeup  a korektor Healthy mix od téže značky, fixační pudr Dermacol, tvářenku Artdeco, stíny Naked 3 a bázi pod stíny Urban decay a rtěnku Dior. Stíny a rtěnku jsem si pořídila speciálně kvůli svatebnímu líčení, a musím říci, že investice se vyplatila a oba tyto výrobky patří mezi mé nejpoužívanější. O rtěnce jsem psala už v tomto článku, o paletce článek chystám :-). 

Co se vlasů týče, tak ty jsem raději nechala na starost profesionálce, kadeřnici, ke které chodím už několik let, a které stoprocentně věřím. Nakonec jsme se dohodly na takovém ležérnějším drdolu, ve kterém bylo nakonec použito 55 pinetek :-). Vzhledem k barevnému ladění svatby (fialová) jsem v něm měla kytičku levandule. Dále vizte fotky.




Účes je v procesu
Vrcholné soustředění




Finalizace vlasů


A takhle jsem vypadala

A jedna oficiální

Tak, to je pro dnešek vše, snad vás fotky potěší a přeji vám krásný víkend :-).



16 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc gratuluju k velkému životnímu kroku :-) Co se týče účesu, tak je nádherný, něco podobného bych ráda jednou měla i já. A ta levandule, to je úžasná tečka a detail! A decentní líčení schvaluju, já když vidím některé zmalované nevěsty, tak jen a jen tlestám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Evi :). Ať jsi na své svatbě také nejkrásnější!

      Vymazat
  3. Moc gratuluji :-) Líbí se mi účes i líčení, je to jednoduché a slušivé :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pavli, hrozně moc gratuluju, to zaprvé :) Neskutečně ti to slušelo, šaty jsem obdivovala už an fb a teda wow, k tomu tenhle účes... No báječný prostě, celý tvůj svatební styl se mi moc líbí :) Hodně štěstí do manželského života!

    OdpovědětVymazat
  5. Krása! Účes se povedl, líčení jsi zvládla na výbornou a musela jsi být opravdu překrásna nevěsta. Na oficiální fotce vypadáte oba moc šťastně, Já už přeji jen ať jste ještě šťastnější a v životě vás čekají samé hezkého věci.

    OdpovědětVymazat
  6. To je krasa.... Gratuluji a preji mnoho stastnych chvil. Moc vam to slusi.

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadala jsi nádherně :) Krásná nevěsta, gratuluju a přeju jen samé šťastné dny
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. No ty jsi úchvatná! Opravdu ti to moc sluší, tenhle styl k tobě přesně padne :). Gratuluji a přeji minimálně tisíc společných šťastných let!

    OdpovědětVymazat
  9. Moc gratuluji!
    A teda byla jsi krásná! Moc se mi na tobě tenhle styl líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Pavlínko, jsi krásná nevěsta, moc moc ti to slušelo! Přeju hodně lásky a porozumění!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).