středa 22. srpna 2012

Stíny

Dnes to bude tak trochu megalomanský článek, stínů mám totiž opravdu hodně. Spočítala jsem je a doma mám čtrnáctery (ještě je jich pár v Brně) :-). Šestery od Bourjois, čtvery od Manhattan (mé dvě nejoblíbenější značky, co se stínů týče), jedny od oriflame, jedny od Clinique, jedny od Maybelline a jedny od Mary Kay. Nebudu se rozepisovat nějak podrobně, je to spíše přehledový článek ;-). O stínech Bourjois si můžete podrobně počíst třeba v tomto nebo v tomto článku.


Všechny :-)


A otevřené


Bourjois, z nichž dvoje do mé sbírky přibyly nově, více bude v článku o novinkách :-). 


Stíny Manhattan, vpravo dole rovněž nové :-)


Zbylé stíny, zleva a shora: Clinique, oriflame, Maybelline a Mary Kay. O stínech Clinique si můžete přečíst v tomto článku.

Co vy, kolikatery máte doma stíny? Jsem šílenec nebo ještě žabař? :) A které stíny byste rády viděly nafocené na očích? (Mám v plánu zelené líčení a fialové líčení ;-).



6 komentářů:

  1. Ja radšej tiene ani nepočítam, keďže by to bol nekonečný príbeh. :) Manhattan mám veľmi rada, no v našom meste sa príliš dobre nepredával a tak ho zrušili, smutné. Nemohla by si prosím ťa odfotiť na očiach tiene Bourjois v čiernom balení prvé napravo (tá fialová tam vyzerá nádherne).

    OdpovědětVymazat
  2. já má šestery, ale plánuji dokupovat další. stíny miluji, hlavně paletky. jen by mohly ubývat trochu rychleji. nakupovala bych je v jednom kuse, ale ono opravdu dlouho trvá, než se jedny spotřebují.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jich mám hrozně moc :D tak 40-50 určitě :D ale i tak je tvá sbírka na dobrém začátku :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Stínů mám doma fakt hodně... Raději jsem to zatím nepočítala, ale patrně si nemusím ani žádné kupovat až do konce života. :)) (Ale to, že nemusím, ještě neznamená, že to nebudu dělat...:D)

    OdpovědětVymazat
  5. Panejo, těch je :O. Já mám jen jedny -.-

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).