neděle 7. října 2012

10 little secrets

Tento tag se mi velice líbí, takže jsem si dovolila v něm pokračovat :). Můžete si jej přečíst například u Plum, nebo na blogu Beauty of body and mind.

1. Jaký produkt v Tobě vzbudí pocit, že si připadáš miliónově?

Je jich více, spíše je to pro mě kombinace hezkého nalíčení, parfému atd. Pokud bych si měla vybrat jeden jediný produkt, tak asi korektor Healthy mix od Bourjois :-).

2. Jaké je Tvé tajemství v péči o pleť?

Držím se jedné značky - Bioderma, nepřeháním to s kosmetikou, neexperimentuji moc s novými značkami, dbám na čištění i hydrataci pleti, dostatečně piju. Nejvíce se na mé pleti odráží strava, pitný režim a případný stres, takže se snažím nestresovat. Nekouřím a nepiju moc tvrdého alkoholu, to se na pleti taky dost odráží.

3. Jaké je Tvé tajemství v péči o vlasy?

O své vlasy se naštěstí nemusím nijak extra starat, dělají mi radost i bez speciální péče. Odráží se na nic příznivě užívání kolagenu a vápníku, hořčíku a zinku. Mé oblíbené přípravky na vlasy znáte z jiných článků, většinou mi stačí šampon, kondicionér a na úpravu trocha tužidla.

4. Jaké je Tvé největší pravidlo v oblasti stravy?

Dodržovat dostatečný pitný režim, jíst pravidelně čtyřikrát a pětkrát denně, dopoledne spíše ovoce, odpoledne zelenina. Jím vše, co mi chutná, nejsem a ani neplánuji být vegetariánem, frutariánem ani ničím podobným. Podobně jako Plum se držím zásady - nic si neodpírat. V oblasti výživy mě hodně nakopl program Herbalife :-).

5. Jaké jsou Tvé tipy na cvičení?

Mi nejvíce vyhovuje chůze a turistika, občas posilovna nebo bazén. Žádné extra tipy na cvičení nemám. Je lepší dělat něco než nic :-).

6. Který parfém je Tvou tajnou zbraní?

Nejvíce sexy si připadám, když použiji Be Delicious nebo Red Delicious od Donny karan, to jsou mé zamilované parfémy.

7. Nějaký Tvůj kousek oblečení, za kterým se muži na ulici otáčejí?

Žádný specifický asi nemám, ale kombinace, která funguje vždy, jsou šaty nebo sukně v délce nad kolena a podpatky. Tuto kombinaci nosím velmi ráda.

8. Jaký je Tvůj nejstřeženější šperk?

Byla bych velmi nerada, kdybych ztratila šperky, které v podstatě nesundávám; dva řetízky a čtyři prstýnky. Řetízek s křížkem jsem si dovezla ze Skotska, druhou půlku srdíčka, doplňující tu mou, má přítel. Prstýnky jsem dostala od rodičů, od tety a od sestry.




9. Kdo je Tvojí módní inspirací?

Jednoznačně moje sestra :-). Líbí se mi, jak umí věci zkombinovat.

10. Řekni nám o sobě něco, co nevíme.

Mám křivé malíčky na rukách, dědičný znak z taťkovy strany. Když jsem si zlomila pravý malíček, doktor se dost divil, když viděl jeho rentgenový snímek a druhý, nezlomený malíček, který byl úplně stejně křivý :-)

3 komentáře:

  1. tenhle tag se mi taky moc líbí, hezky jsi ho zpracovala :)
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek! Ježiš a ten přívěšek - půlka srdíčka!! To je úžasný! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).