středa 9. října 2013

Podzimní seznam přání a podzimní slevy

Milé čtenářky,

rozhodla jsem se sesumírovat, co chci a potřebuji na podzim a zimu. Říjnové výzvy se neúčastním, ale ani tak jsem zatím v říjnu vůbec nenakupovala (a v září taky moc ne), nebyl zkrátka čas :). No a jaké nákupy jsou teda v plánu?




Jak vidíte, není toho moc, mám v plánu zaměřit se na slevy v parfumerii Fann, kde mají jednak 30 % slevu na veškerou dekorativní kosmetiku, a, jak vím díky An., v Douglasu mají ještě lepší slevy na řasenky. Takže z nákupů Bourjois to bude nová řasenka (asi zase zřejmě Volume glamour Ultra curl, tu koupím v Douglasu), a v parfumerii Fann ukořistím můj oblíbený rozjasňující pudr Éclat mineral a jejich Color boost. Dále mají slevu na novinku: parfémy od Bourjois, které musím nejdříve očichat a zhodnotit a pak se rozhodnu. Docházejí mi totiž všechny moje parfémy najednou (a to jako vážně), což je krize, kterou musím nějak řešit. Myslím, že vůně od Bourjois by mi nevadila :). Na zimu se bude hodit také zesvětlující sprej na vlasy More blond od Baley, který chci vyzkoušet (můj stoletý zesvětlující sprej od Johna Friedy konečně dopotřebuju). Dále mám několik nákupních přání od L´oréal. Domů si (se slevovým kuponkem) plánuju koupit micelární vodu, která je všude vychvalovaná, potřebuju novou masku na vlasy (a na Total repair jsem četla dobré recenze). Potřebuji taky nový denní krém a mám pro vás pár dotazů: Jaké máte zkušenosti s krémy od L´oréal? A co znamená tvrzení na obalu: krém obsahuje UV filtry? Jak vysoký ten UV filtr tedy je?

Nakonec mám pro vás pár tipů, již zmiňované slevy v Douglasu, v parfumerii Fann, příjemnou akci v Rossmannu (kterou možná využiju) a v drogerii dm si můžete za 10 bodů vytisknout poukaz na slevu 50 % na veškerý sortiment Nivea (to taky možná využiju).




Co vy, účastníte se výzvy (nic nenakupovat) anebo plánujete nějaké nákupy?

7 komentářů:

  1. Mám dojem, že ten pudr od Bourjois už se nevyrábí. A tu micelárku a masku na vlasy mám taky v plánu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně už se nevyrábí? No, včera jsem ho ve Fann neviděla... Ach jo, vždycky mi přestanou vyrábět moje oblíbence :-(...

      Vymazat
  2. padesáti procentní sleva na značku nivea se mi hodí.. koupím si mléka do sprchy, oblíbila jsem si je.. ta maska od elseve je skvělá, měla jsem jí a vlasy jsou po ní krásně hebké a zdravé.. a micerální vodu bych si také chtěla pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu masku se těším, k mlékům do sprchy jsem trochu skeptická.. Ale asi si od Nivey pořídím druhý krém na obličej a pak jej porovnám s L´oréalem.

      Vymazat
  3. Já mám krémy L´oréal moc ráda. Používám řadu Triple Active denní i noční a mám je už poněkolikáté. Mám taky atopický ekzém a sedí mi bez problémů, nedráždí. Určitě vyzkoušej, myslím, že budeš spokojená. Ale co se týče UV filtrů, netuším, vlastně jsem to ani nikdy nezkoumala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za odpověď, vyzkouším ho tedy. :) Máš předpokládám ten pro suchou a citlivou pleť?

      Vymazat
    2. Nene, pro normální (noční) a normální až smíšenou (denní). Totiž ačkoliv jsem ekzematik, tak mám mastnější t-zónu a rozšířené póry. Já nevím, asi jsem hříčka přírody, že musím mít od všeho něco :-)

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).