sobota 11. května 2013

Novinky, seznam přání a jedno zklamání

Dnes máme krásně upršenou sobotu a já se s Vámi chci podělit o několik novinek z posledních dnů. Včera mi přišel balíček od Saloos, neboť jsem s nimi navázala spolupráci (z čehož mám velkou radost). Vybrala jsem si k testování a k vyzkoušení pleťovou vodu Meduňka, masážní olej Body fit, bio kokosovou tělovou péči s vůní vanilky a také něco, zatím tajného, pro Vás jako dárek (bude součástí giveaway, kterou zahájím, až bude mít můj blog 50000 zobrazení, zatím je to 41199). Jaké bylo mé překvapení, když jsem v balíčku objevila ještě dva balzámy na rty navíc: Limeta a lemongrass (který mi ihned zabavila sestra) a Růže, který si buď nechám nebo jej někomu daruji (balzámů na rty mám hodně). Tímto Saloosu moc děkuji :). Na recenze výrobků se můžete těšit :). Zatím Vám můžu říct, že všechny nádherně voní!



Dále jsem včera poprvé stvořila něco v Malování, a to můj seznam kosmetických přání :). Nakonec je toho docela dost.


Takže co mám v plánu si koupit a co potěší mé srdce?

Nejvíce toho je od Bourjois, a to: nějaký lehčí make-up na léto, nejlépe Healthy mix (ale ještě uvidím, který typ make-upu to nakonec bude). Také potřebuji alespoň dva sprchové gely z nové kolekce vydané při příležitosti stopadesátiletého výročí této značky. Už jste je očichávaly? Voní naprosto božsky! A ten design obalů, ach! A mají je i v dm a mám pocit, že se na ně vztahuje i nějaká sleva. Jelikož mi dochází hned dvě tvářenky najednou a jednu jsem vyhodila, myslím, že jednu novou krémovou od Bourjois si můžu radostně pořídit :). Nejlépe odstín 03 nebo 04. A nakonec, už je pomalu čas na novou řasenku, a asi se vrátím k mé oblíbené Volume glamour max. Z péče o pleť toužím po odličovací pěně Hydrabio mousse a po séru Hydrabio, které mi dochází. No a nakonec adidas. Deodorant natural vitality už jsem měla a byla jsem s ním moc spokojená, stále mi voní nejvíce ze všech a asi si k němu pořídím rovnou i toaletní vodu (teď mi přišly slevové kuponky do dm, kde je 50% sleva na libovolné množství deodorantů a toaletních vod adidas, což je jasné znamení). Na léto ta vůně bude perfektní.



V poslední části článku se budu věnovat mycímu gelu Dove intimo, který mě dost zklamal. Těšila jsem se na změnu po všech těch Feminelle od oriflame, ale některé věci se asi měnit nemají. Tento gel je strašně silně parfémovaný a mě pálí a štípe a vyvolává svědění, což je přesný opak toho, co od intimního gelu očekávám. Rozhodně Vám jej nedoporučuji. Koupila jsem si místo něj gel Jessa z dm, který je celkem fajn. Sestře ale ten Dove nijak nevadí, tak jsem jí ho dala. Mám ale ještě jeden, nový a nenačatý. Pokud ale některé z Vás tento intimní gel nevadí či je dokonce Váš oblíbený, napište mi na mail (uvedený na stránce vpravo nahoře) nebo do komentářů a já Vám jej za 100 Kč včetně pošty ráda pošlu (v dm stojí kolem 180 Kč).

Dove, který nemůžu používat a Jessa, jeho náhradník

Nabízím nový, neotevřený intimní gel od Dove

P. S. Evelin vymyslela hezkou akci, tak se podívejte na její blog a pokud máte doma nějaké kosmetické přebytky, neváhejte :-). Já jsem se rozhodla, že zruším blogsale a všechny věci z blogsale věnuji pro tento účel. Pokud tedy něco z blogsale chcete, máte poslední šanci.

Díky za Vaše komentáře a mějte se hezky :-).

4 komentáře:

  1. Moc gratuluji ke spolupráci se Saloos (malinko závidím) :-) Děkuji za odkaz,jsi moc hodná :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Jů to ti závidím, Saloos mám moc ráda. Jinak veškeré drogerkové intimní gely stojí za kulové prd a měla jsem s nimi pěkné peripetie. Ale od Jessy mi nevadily ubrousky, které jsou levné a fungují výborně.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty balzámy ale nejsou primárně určené na rty;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vidím, že taky nedáš dopustit na malování. :) Jinak máš na wishlistu fajn věci, jen si ale dej pozor na tu Biodermu, je to hrozně návykové. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).