neděle 25. srpna 2013

Příspěvek z postele (Rimmel Salon PRO)

Milé čtenářky,

včera jsem se vrátila z týdenní dobrovolnické akce, kde jsem se zřejmě nachladila (nebo to od někoho chytla), takže dnešní článek je psán z postele, neboť nikam jinam se mi momentálně nechce hýbat. Piju čaj, smrkám jak zjednaná a v duchu si odškrtávám, co všechno mě bolí. Jen doufám, že z toho nebude chřipka, protože do B7 zbývají už jen dva týdny a ráda bych ještě něco natrénovala.

Dnes vám chci ale sdělit své dojmy z nového laku na nehty od Rimmel, a to z řady Salon pro. Koupila jsem jej s 50% slevou, takže za celých 48 Kč mám úplně luxusní lak. Slibuje gelový vzhled a dlouhou výdrž, odolnost proti olupování a dlouhotrvající barvu. Výjimečně nám výrobce nelže, a vše mohu potvrdit, aneb za pár korun je to úplně luxusní lak. Má skvělý široký štěteček, kterým nehtynalakujete jedním až dvěma tahy, pro plné krytí stačí jedna či dvě vrstvy a hlavně DRŽÍ a DRŽÍ. Ke krásnému červenému odstínu se asi ani nemusím vyjadřovat :). Použila jsem obvyklý lakovací postup, tedy podkladový lak od Sally Hansen, pak barevný lak od Rimmel a nakonec krycí lak "better than gel nails" od essence. Takto mi nehty vydrží pěkné obvykle tak pět dní. Rimmel mám na nehtech už devátý den a kromě odrostlého kousku nehtu dole na něm není vidět žádná změna, a to jsem myla nádobí, prala v ruce atd. :).

Však posuďte samy:

Hlavní hvězda článku

Nehty po devíti dnech od nalakování


Omlouvám se za fotky s bleskem, ale světlo už není nejlepší, ale pro ilustraci to stačí :). Zkrátka, Rimmel zase nezklamal. Co vy, máte nějaký lak z této řady? A jak jste s ním spokojené? Já jsem nadšená!

Mám pro vás ještě oblíbenou fotku mého šuplíku s dekorativní kosmetikou "před" a "po". Dost jsem to teď zredukovala, na fotce vpravo vidíte v podstatě veškerou moji dekorativní kosmetiku, kterou momentálně vlastním.

Jak si užíváte poslední srpnový týden? :) Doufám, že lépe než já. A máte nějaký jiný oblíbený výrobek od Rimmel?

6 komentářů:

  1. Měla jsem ráda ty staré verze Lycra Pro (nebo se pořád ještě prodávají? Nevím...) a mám nutkání vyzkoušet i nějaký z téhle řady, často slyším chválu. No, třeba až narazím na nějakou pěknou akci. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle Rimmel jsem ještě nezkoušela, ale jednou na něj určitě dojde:) Já jsem teď spokojená s Maybelline Super Stay.. a dost nespokojená právě s Essence top coatem. Lak se mi s ním odlupuje ještě ten samý den a po velkých kusech. Ani nemusím odlakovávat. Možná mi do lahvičky omylem nalili slupovací lak, který měl Essence jednu dobu v nabídce :D
    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mám stejný odstín, ale ještě v tom starším obalu a vážně drží a drží i bez nadlaku a podlaku!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle nové jsou stejně dobré jako jejich stará verze. Já mám růžový a fialový a za tu cenu jsou boží - http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/2013/05/rimmel-salon-pro-aneb-lakujeme-s-kate.html

    OdpovědětVymazat
  5. Milovala jsem tu zrušenou řadu Licra Pro, teď kupuji 60´seconds.. Laky Rimmel patří mezi mé nejoblíbenější! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).