středa 3. října 2012

Oční krém oriflame eco beauty

Takže, abychom si to shrnuli. Mám kruhy pod očima, mám jemné (i méně jemné) mimické vrásky kolem očí. Mám citlivou pleť, a kolem očí obzvlášť, jen tak nějaký oční krém mi nesedne, a k očním krémům od oriflame jsem neměla moc důvěru. A tento krém je bez přehánění malý zázrak.

Takže, co tvrdí výrobce?

Exkluzivní, velmi lehké přírodní složení vyhlazuje jemné linky a redukuje otoky a tmavé kruhy kolem očí. Receptura Natural Pro-Blend™ s fair trade bambuckým máslem a fair trade bio kokosovým olejem.

A co tvrdím já?

Na první pohled je mi sympatické, že tento krém má certifikát Ecocert, Vegan a Fairtrade.  Obsahuje mnoho přírodních složek, složení najdete tady. Balení krému je pěkné, vkusné, jednoduché, zkrátka povedené. Na pleti je opravdu příjemný, lehký a rychle se vsakuje, nežmolkuje, je to pro mě ideální podklad i pro oční korektor a následné líčení očí. Zdá se mi neparfémovaný, ale podle složení nějaký přírodní parfém obsahuje. Nejdůležitější ale je, že doopravdy rozjasňuje oční okolí, viditelně redukuje vrásky a vypíná pleť a nijak nedráždí pokožku kolem očí. Je to první oční krém, po jehož použití necítím potřebu použít na moje kruhy pod očima ještě korektor, mé oční okolí s ním vypadá zdravě a doopravdy rozjasněně. Vyhovuje mi mnohokrát víc než krém Sensibio od Biodermy, po jehož použití na noc jsem měla ráno většinou opuchlé oči. To se mi s tímto krémem nestává. Na fotkách můžete vidět ještě aplikátor a ukázku krému na ruce.













Co Vy, máte s tímto krémem nějakou zkušenost? Nebo s jinými výrobky z řady Eco beauty? Já jsem z něj nadšená a určitě si jej pořídím znova, až mi dojde.

Obsah: 15 ml. Cena: 269 Kč v katalogu, já jsem jej koupila za 90 Kč. V katalogu č. 15, který je platný od 9. 10., je v akci za 189 Kč.

Tato recenze je můj osobní dojem, zatím mi žádná firma bohužel výrobky k recenzi neposílá :-).

6 komentářů:

  1. Milá Papayo,já tak nějak pořád (a možná i naivně) doufám, že všechny recenze na blozích jsou osobním dojmem majitelky blogu, žádný lhaní ;-). Takže ti věřím a recenze je výborná. Víš, že by se mi takový krém v poslední (unavené) době moc hodil?! ;-)
    Díky za senzační tip.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vivi, nemáš zač :). Já jsem tam tu poslední větu dala spíše z legrace, aby někomu náhodou enbyl takový pochvalný článek podezřelý :-).

      Vymazat
  2. Přidávám se ke chvále... :-)
    http://www.ruzovychroust.cz/2012/03/oriflame-rada-ecobeauty/

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem tenhle krém nezkoušela, ale popravdě mě ani neláká, já mám svého favorita taky u oriflame, a to konkrétně "seeing is believing". Z této řady jsem vyzkoušela jen makeup, který je ale naprosto k ničemu - někryje ani minimálně, pleť po něm není nic moc a celkově to bylo vyhození peněz a navíc mi takové výrobky přijdou dost proti konceptu eko, bio apod. - čemu makeup, který letí hned do koše? Jinak ty pečující výrobky mě lákají, ale šetřím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten make-up jsem měla možnost vyzkoušet, a taky se podle mě těžce nepovedl. Ovšem oční krém je skutečně výborný a pokukuji i po tom obličejovém.

      Vymazat
  4. sháním nějaký oční krém a po tomhle pokukuju už delší dobu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).